משחק בצלחת של יס
- michagold
- אחלה חבר

מצאתי צלחת של יס זרוקה ברחוב. אין עליה LNB אבל אני אקנה אחד. אני רוצה להניח אותה על הדשא (לצורך משחק) ולכוון אותה ללווין מסוים.
יש לי דרימון 500.
1. האם ע"י חיבור כבל ישירות מה LNB לממיר זה מספיק?
2. לאיזה מסך צריך להיכנס על מנת שאוכל לכוון את הLNB בצורה מדויקת?
3. האם הממיר יגיד לי על איזה לווין ננעלתי - או שאני צריך לנסות כל פעם לווין אחר?
כמו שציינתי, זה לצורך משחק ולא למצב קבוע (יש לי צלחת מחוברת ל 4 לווינים באופן קבוע).
אה, ועוד משהו - האם זה שכתוב עליה יס זה משנה לחברה - הם יכולים לדרוש אותה ממני??
יש לי דרימון 500.
1. האם ע"י חיבור כבל ישירות מה LNB לממיר זה מספיק?
2. לאיזה מסך צריך להיכנס על מנת שאוכל לכוון את הLNB בצורה מדויקת?
3. האם הממיר יגיד לי על איזה לווין ננעלתי - או שאני צריך לנסות כל פעם לווין אחר?
כמו שציינתי, זה לצורך משחק ולא למצב קבוע (יש לי צלחת מחוברת ל 4 לווינים באופן קבוע).
אה, ועוד משהו - האם זה שכתוב עליה יס זה משנה לחברה - הם יכולים לדרוש אותה ממני??
-
MAYDASSA
- מתקין

אתה צריך לפתוח את המניו בממיר לעמוד על תדר שאין בלווין אחר רק באותו לווין שאתה מחפש לדוגמה
הלווין עמוס יש שם תדר של ערוץ 2 וערוץ 10 התדר הוא V 11177 -SR 8520 -3/4
ואז אתה מחפש אות סיגנל בממיר ברגע שתראה פס כזה או סימן אז אתה מכוון על עמוס
ובנוסף אין לך מה לדאוג בקשר לצלחת כי הרבה מנויים זרקו צלחות כאלו לפח אז אתה לא אשם שמצאת
חתיכת פח זה שכתוב על זה יס זה לא אומר שזה רכושם זה רק אומר שם מכרו פעם צלחת למישהו
זה כמו שתמצאפח של שימורים זרוק ברחוב אז למי זה שייך ? לחברה או לך
הלווין עמוס יש שם תדר של ערוץ 2 וערוץ 10 התדר הוא V 11177 -SR 8520 -3/4
ואז אתה מחפש אות סיגנל בממיר ברגע שתראה פס כזה או סימן אז אתה מכוון על עמוס
ובנוסף אין לך מה לדאוג בקשר לצלחת כי הרבה מנויים זרקו צלחות כאלו לפח אז אתה לא אשם שמצאת
חתיכת פח זה שכתוב על זה יס זה לא אומר שזה רכושם זה רק אומר שם מכרו פעם צלחת למישהו
זה כמו שתמצאפח של שימורים זרוק ברחוב אז למי זה שייך ? לחברה או לך
- michagold
- אחלה חבר

- michagold
- אחלה חבר