שלום,
אני עומד להתקין צלחת בקרוב ויש לי כמה שאלות.
חשוב לי שהקליטה תהיה באיכות ובעוצמה הגבוהה והטובה ביותר.
דיברתי עם המתקין והוא אמר לי שעל מנת לקבל איכות ועוצמה טובה - אני מקסימום יכול לחבר שני LNB - אחד מרכזי ל 13E ואחד צידי ל 4W על צלחת של מטר.
שאלתי אותו אם יש אפשרות להוסיף את 7W או את 7E, הוא אמר לי שאם אני אוסיף עוד LNB לאחד מהם - זה יפגע באיכות הקליטה ל 4W... האם זה נכון ?
כמו-כן, שאלתי אותו - האם ניתן לשים את 4W ו - 7W על אותו LNB - והוא אמר לי שהקליטה לא תהיה טובה ותיפגע האיכות על 4W ... האם זה נכון ?
האם הוא צודק בזה ששני LNB (ל 13E ו 4W) על צלחת של מטר - זה הקונפיגורציה האופטימלית והיציבה ביותר ? (בהנחה שאני רוצה לפחות את שניהם).
תודה.
שאלות על התקמת צלחת
תראה הכי טוב זה צלחת נטו לכל לויין ולא הוספת עין לצלחת שמכוונת מהוטבירד לעמוס , אך תכלס זה עובד טוב גם שמוסיפים עין מצלחת שמכוונת להוטבירד13e עין לעמוס 4w .
בנוגע לעין שמכוונת גם להוטבירד ולניילסאט אז כל לויין מקבל חצי סיגנל עדיף כבר עין לעמוס ועין נפרדת לניילסאט.
בנוגע להרבה עינים (lnb ) על אותה צלחת הבעיה היא חוסר יציבות בחורף כל lnb יש לו משקל ובחורף זה יכול לצאת מפוקוס בגלל הרוחות.
מקווה שעזרתי

בנוגע לעין שמכוונת גם להוטבירד ולניילסאט אז כל לויין מקבל חצי סיגנל עדיף כבר עין לעמוס ועין נפרדת לניילסאט.
בנוגע להרבה עינים (lnb ) על אותה צלחת הבעיה היא חוסר יציבות בחורף כל lnb יש לו משקל ובחורף זה יכול לצאת מפוקוס בגלל הרוחות.
מקווה שעזרתי