כיוונים מיוחדים לצלחת...

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
yeheskel
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי yeheskel »

שלום,
יש לי צלחת עם 13E במרכז ו 4W בצד.
אני עומד להשכיר את הדירה עם הצלחת לזוג מבוגר שמעוניין להתחבר ל YES (הם ביקשו שאני אשאיר להם את הצלחת כדי שיוכלו לקלוט גם תחנות נוספות באירופה)... האם יש כיוונים מיוחדים שצריך לבצע בצלחת הפרטית כך שהם יוכלו לצפות ב YES או שיש צורך להזמין טכנאי של YES ? ...(נאמר לי שהתקנת תשתית ל YES על צלחת פרטית היא בתשלום... השאלה היא אם בכלל יש צורך בזה...)
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

YES לא יתחברו לצלחת הפרטית שלך !
אם אין בסביבה צלחת של YES הם יאלצו לבצע התקנה חדשה ....
mano_d
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי mano_d »

קרוב לוודאי ש"יס" לא יהיו מוכנים לחבר את הציוד שלהם לצלחת פרטית, אך לידיעתך - אין מניעה טכנית מלעשות כך. הממיר של "יס" מיועד לקלוט את ערוציו מלווין "עמוס" (4W) - בדיוק המקום אליו מכוונת הצלחת שלך. חברת "יס" לא מעוניינת לקחת אחריות על ציוד שאינו שייך לה, מהסיבה הפשוטה שחברה מסחרית לא רוצה לתלות את איכות השידורים שלה בציוד שלא הותקן על ידה (ובכלל זה התקנות חובבניות למיניהן). בכל מקרה, הדבר לא ימנע ממך לחבר את הדיירים ל-LNB השני (עם ממיר נפרד, כמובן) ע"מ לקלוט את מה שהם רוצים...
mano_d
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי mano_d »

ולא, אין הגדרות מיוחדות לצלחת. הממיר - הוא זה שמפענח את השידור הדיגיטלי המוצפן שמגיע (באותה הדרך של שידור דיגיטלי חופשי) מה-LNB.
סמל אישי של משתמש
miki1
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי miki1 »

טכנית לא ניתן לעשות בגלל דייסיק, פתרון זה להעביר שני כבלים מהגג , כבל מכל LNB.
ב ה צ ל ח ה
מתקין צלחות לווין בכל חלקי הארץ
פרטים באתר: http://www.tvsat.co.il
שלח תגובה