PROGDVB Channels.dat Structure
-
avisigal
- אחלה חבר

האם יש למישהו את מבנה (Structure ) של קובץ הערוצים של PROGDVB , או דרך להסיג את המבנה.
יש לי את רוב המידע אבל הוא לא מושלם חסר לי החלק של ה stream ומספר בתים בסוף הרשומה.
אני כותב תוכנית שתאפשר, לבצע Export , Import של קובץ הערוצים ל Delimiter TXT, מבנה זה מאפשר לטעון את הקובץ כמעט לכול תוכנה, לערוך את שמות הערוצים ולקבוע בררות מחדל באופן כללי, מה שלא ניתן לבצע בתוך ה PROGDVB ,והחשוב מיכול סריקה נוספת של לווין קיים לא תשבש את כול הנתונים שוב.
תודה אבי.
יש לי את רוב המידע אבל הוא לא מושלם חסר לי החלק של ה stream ומספר בתים בסוף הרשומה.
אני כותב תוכנית שתאפשר, לבצע Export , Import של קובץ הערוצים ל Delimiter TXT, מבנה זה מאפשר לטעון את הקובץ כמעט לכול תוכנה, לערוך את שמות הערוצים ולקבוע בררות מחדל באופן כללי, מה שלא ניתן לבצע בתוך ה PROGDVB ,והחשוב מיכול סריקה נוספת של לווין קיים לא תשבש את כול הנתונים שוב.
תודה אבי.
-
avisigal
- אחלה חבר

-
avisigal
- אחלה חבר

בדקתי את DVB Dream. ו AltDVB הם לא נראות לי, התקנתי את mytheatre ונראה לי שהשאר איתה, עוד לא בדקתי אותה לעומק.
לגבי התוכנית היא כבר כמעט גמורה, כך שזה לא ממש משנה. אני מתכוון להכניס את הלוגו של הפורום לתוכנית.
האם יש לך בעיה עם זה ?.
דרך אגב למי שמעוניין בקבוץ במבנה אז יש בו שגיאות , יש לי מבנה נכון.
לגבי התוכנית היא כבר כמעט גמורה, כך שזה לא ממש משנה. אני מתכוון להכניס את הלוגו של הפורום לתוכנית.
האם יש לך בעיה עם זה ?.
דרך אגב למי שמעוניין בקבוץ במבנה אז יש בו שגיאות , יש לי מבנה נכון.
-
geosat
- תותח על

- יצירת קשר:
-
avisigal
- אחלה חבר