שאלות קטנות
- moozar
- חבר ותיק

-
dmitrysh
- אחלה חבר

- moozar
- חבר ותיק

-
danwol
- תותח על

מוזר שלום (וכמובן גם לכולם),
את שאלה 3 שלך לא הבנתי....
לגבי הקלטה מהדרים דרך המחשב (וכן גם לעשות סטרים מהמחשב דרך הדרים לטלוויזיה) גם אני לא הצלחתי לעשות למרות שניסיתי, בשלב די מוקדם ירדתי מהנושא מכיוון שיש לדעתי פתרונות לא פחות טובים:
1) סטרים מהמחשב לטלוויזיה דרך הדרים די מסורבל כשאפשר היום לקנות ממש בזול די וי די תומך די וי איקס כולל כניסת כרטיסי זיכרון ו-USB (רק 240 ש"ח בהום סנטר)
2) - ולגבי הקלט: האפשר לחבר וידאו ליציאת סקארט וניגמר הסיפור, ולמי שממש רוצה להשקיע, לחבר די וי די מקליט
בגדול, ממה שאני קורא פה בפורום, הדרים לא ממש מיועד לעשות סטרים מהמחשב לטלויזיה ולהיפך ויתכן שהפיתרוות שהצעתי הרבה יותר פרקטיים.
את שאלה 3 שלך לא הבנתי....
לגבי הקלטה מהדרים דרך המחשב (וכן גם לעשות סטרים מהמחשב דרך הדרים לטלוויזיה) גם אני לא הצלחתי לעשות למרות שניסיתי, בשלב די מוקדם ירדתי מהנושא מכיוון שיש לדעתי פתרונות לא פחות טובים:
1) סטרים מהמחשב לטלוויזיה דרך הדרים די מסורבל כשאפשר היום לקנות ממש בזול די וי די תומך די וי איקס כולל כניסת כרטיסי זיכרון ו-USB (רק 240 ש"ח בהום סנטר)
2) - ולגבי הקלט: האפשר לחבר וידאו ליציאת סקארט וניגמר הסיפור, ולמי שממש רוצה להשקיע, לחבר די וי די מקליט
בגדול, ממה שאני קורא פה בפורום, הדרים לא ממש מיועד לעשות סטרים מהמחשב לטלויזיה ולהיפך ויתכן שהפיתרוות שהצעתי הרבה יותר פרקטיים.
dream 500, 1.2 dish, 4W,7W, 7E, 13E ,
- deborder
- תותח על

כדי להקליט מהדרים,
יש להקין במחשב NGRAB אני מעדיף LITE.
ואז לבצע את ההקלטה מהדרימון (בזמן ההקלטה תראה חיווי ב-NGRAB שהוא מקליט).
וכדי לצפות בהקלטה יש לבצע MOUNT לתקיה אליה שמרת את הקובץ של ההקלטה, ובדרים לעבור למצב קבצים ולהריץ את הקובץ(עובד ובדוק)
יש להקין במחשב NGRAB אני מעדיף LITE.
ואז לבצע את ההקלטה מהדרימון (בזמן ההקלטה תראה חיווי ב-NGRAB שהוא מקליט).
וכדי לצפות בהקלטה יש לבצע MOUNT לתקיה אליה שמרת את הקובץ של ההקלטה, ובדרים לעבור למצב קבצים ולהריץ את הקובץ(עובד ובדוק)
There are 10 kind of people in the world. Those who understand
binary, and those who don't.
binary, and those who don't.
-
יוחנן
- תותח על

הקלטה וצפיה דרך הדרימון זה לא צפיה בתכנית דרך מסך המחשב.
לעצם העיניין - אני עשיתי בדיוק לפי המדריך וזה עובד מצויין. גם מקליט וגם מנגן (וזה מאד נוח). אם אתה לא מצליח תכתוב מה הבעיה, באיזה שלב אתה נתקע ונשתדל לעזור. זו אופציה נהדרת וחבל לוותר עליה. אגב אם אתה מחובר דרך רשת טלחוטית - זה לא עובד.
לעצם העיניין - אני עשיתי בדיוק לפי המדריך וזה עובד מצויין. גם מקליט וגם מנגן (וזה מאד נוח). אם אתה לא מצליח תכתוב מה הבעיה, באיזה שלב אתה נתקע ונשתדל לעזור. זו אופציה נהדרת וחבל לוותר עליה. אגב אם אתה מחובר דרך רשת טלחוטית - זה לא עובד.
המשפט הזה מיותר.
- deborder
- תותח על

-
shachar
- אחלה חבר

- moozar
- חבר ותיק

שחר הוא המאזין שענה על תשובה 1 נכונה
והוא זוכה בפרס דיסק אוסף מתנת רשת ג' (אותו יוכל להוריד בביתו מה-emule).
-ידעתי שחייב להיות פיתרון ללופ הזה.
שאלה 3 - אני רואה שיש כרטיסי מסך שתומכים ב-hdtv וכאלה שלא. השאלה אם זה ככה גם עם ממירים?
הדרימון הרי ידוע כמכשיר עם איכות תמונה לא משהו.
עכשיו אני גם אתן לכם טיפ קטן (רובכם בטח עלה על זה לבד):
ב-OK כשלוחצים על ה-Video ישנם 3 מצבים, אותיות גדולות, בינוניות, ולוח מפוצל, כאשר הבוקטים בחלון הימני והערוצים בשמאלי. לדלג בינהם לוחצים Audio.
והוא זוכה בפרס דיסק אוסף מתנת רשת ג' (אותו יוכל להוריד בביתו מה-emule).
-ידעתי שחייב להיות פיתרון ללופ הזה.
שאלה 3 - אני רואה שיש כרטיסי מסך שתומכים ב-hdtv וכאלה שלא. השאלה אם זה ככה גם עם ממירים?
הדרימון הרי ידוע כמכשיר עם איכות תמונה לא משהו.
עכשיו אני גם אתן לכם טיפ קטן (רובכם בטח עלה על זה לבד):
ב-OK כשלוחצים על ה-Video ישנם 3 מצבים, אותיות גדולות, בינוניות, ולוח מפוצל, כאשר הבוקטים בחלון הימני והערוצים בשמאלי. לדלג בינהם לוחצים Audio.