מגנום-שאלות של מתחיל

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
iltv35
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי iltv35 »

אני חדש כאן בפורום.... נעים לראות שאנשים כאן תרבותים וסבלנים..(לא כמו בהרבה פורומים אחרים)..

לאחרונה רכשתי ממיר MAGNUM LEGEND . אני נהנה מאיכות התמונה והסאונד. אני יודע שיש ממירים טובים יותר אך כרגע זה מספק אותי. יש לי מספר שאלות:

1) אני מבין ש"מגנום" זה שם ישראלי.. מה המקביל שלו בחו"ל? ( וזאת כדי להכניס ולעדכן קבצים מאתרים בחו"ל)

2) אתם מפרסמים לפעמים קבצי עדכון ללא התיחסות לממיר ספציפי ( כמו sex view) .כיצד ניתן לדעת אם הקבצים מתאימים לממיר הספציפי שלי? אני מבין שהכנסת קובץ לא מתאים יכולה להרוס את הממיר (??)

בודאי יצוצו שאלות אחרות בעתיד אך כרגע זה מה שעולה לי בראש.
כל תשובה תתקבל בברכה!
סמל אישי של משתמש
deborder
תותח על
תותח על

שליחה על ידי deborder »

כעקרון אם ניתן להזין לו קודים של ערוצים אז בקבצים שמפורסמים בפורום מעת לעת מצויים קודים אותם יש להזין לממיר על מנת לצפות בערוצים מקודדים
There are 10 kind of people in the world. Those who understand
binary, and those who don't.
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

לממיר שלך יש עידכונים שותפים האתר של סיגמה אם תהיה לך שאלה איך לעדכן אתה מוזמן לרשום כאן

ותקבל תשובה מהירה ככל האפשר קבל אתר להורדות וגם כאן בפורום יש מדור לעידכון ממיר מהסוג שלך

WWW.SATSIGMA.CO.IL
iltv35
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי iltv35 »

תודה על התשובה! הורדתי מהאתר את ההדרכה להכנסת העדכונים לממיר שלי.
השאלה היא גם האם יש עדכונים לערוצים מעבר לTPS בממיר שיש לי? מה עלול לקרות אם אני מכניס קובץ פתיחה אשר לא מיועד לממיר הספציפי שלי?
iltv35
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי iltv35 »

כוונתי הייתה עדכונים או פתיחת ערוצים בצורת קובץ!!
מה זה AES ואיך אני מעדכן קודים אלה במכשיר שלי?
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

הקוד AES -KEY זה קוד שפותח את כל התחנות הצרפתיות אבל לגביך זה לא רלוונטי

התוכנה שתה מוריד מהאתר זאת תוכנה כללית לכל הערוצים שניתן במגבלות של הממיר לקבל

ובנוסף אין לך אפשרות לטעון קובץ אחר בממיר כי הממיר מוגן מדברים כאלו הוא פשוט לא יקבל אותו
iltv35
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי iltv35 »

באתר הנדון הTPS מעודכן לתאריך 26 בספטמבר..... למעשה, כבר מיום שישי (6 אוקטובר) לא ניתן לצפות בTPS דרך ממיר זה...
מישהו כאן יודע מה המקביל לMAGNUM LEGEND בחו"ל?- הבנתי שבחול הוא מופיע תחת שם אחר לחלוטין....
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

באתרים טורקים הוא מופיע בשם YU MA TO -MX
שלח תגובה