שלום לכולם... בזמן האחרון נסגרו הרבה תחנות אצלי או השתבשו..
האם אפשר לראות את ערוץ EUROSPORT ? כי כרגע לפעמים לא רואים ולא שומעים ולפעמים רק שומעים.. פעם היו רואים...
האם יש ערוצי מוסיקה כגון MTV פתוחים? יש לי MTV F אבל בקושי יש שם שירים...
האם יש ערוצי סרטים פתוחים? או ערוצי טבע ומדע... פעם היה לי ערוץ REALITY TV עכשיו אני לא מוצא אותו...
תודה לעוזרים.
ועוד משהו... האם אפשר לקלוט דרך הלווין עמוס את הרדיויים של הארץ? ועל איזה תחנות רדיו אתם ממליצים לי ?
יש לי הוטבירד ועמוס
עוד כמה שאלות...
כמה עולה שיתוף? משהו ממוצע... האם יש פה בפורום אפשרות לרכוש שיתוף?
כמה עולה כרטיס חוקי לפתיחת ערוצים כגון SKY ITALIA שמשדר כדורגל וכל מיני חבילות כאלו... ואיפה ניתן לרכוש אותו...
האם יש כרטיס לא חוקי?
צריך מספר ערוצים+קודים ועוד כמה שאלות...
-
haim001
- חבר ותיק

- ybensh
- אחלה חבר

חיים,
בקשר לערוץ EUROSPORT בשפה האנגלית היום ניתן רק לשמוע, הערוצים קודדו לפני כחודש. ברגע שיפרצו את TPS אז יהיה אפשר לראות דרכם (בצרפתית כמובן)
לגבי ערוצי מוזיקה, בסגנון MTV יש פתוח רק את MTVF שיש לך (אני מניח שאת VH1 יש לך - אם לא, זה בהוטבירד תדר 11075v / 27500). יש עוד לא מעט ערוצי מוזיקה אבל לא בסגנון MTV.
לגבי REALITY TV כבר מזמן שהוא מקודד ולא ניתן לראות אותו, כל ערוצי המדע והטבע שאני מכיר סגורים ככה שאין לי משהו להמליץ לך, לצערי.
ערוצי רדיו אזוריים וארציים לא ניתן לקלוט כיוון שהקליטה נעשית דרך יס וזה כמובן מקודד.
מקווה שעזרתי במשהו,
שיהיה שבוע טוב
בקשר לערוץ EUROSPORT בשפה האנגלית היום ניתן רק לשמוע, הערוצים קודדו לפני כחודש. ברגע שיפרצו את TPS אז יהיה אפשר לראות דרכם (בצרפתית כמובן)
לגבי ערוצי מוזיקה, בסגנון MTV יש פתוח רק את MTVF שיש לך (אני מניח שאת VH1 יש לך - אם לא, זה בהוטבירד תדר 11075v / 27500). יש עוד לא מעט ערוצי מוזיקה אבל לא בסגנון MTV.
לגבי REALITY TV כבר מזמן שהוא מקודד ולא ניתן לראות אותו, כל ערוצי המדע והטבע שאני מכיר סגורים ככה שאין לי משהו להמליץ לך, לצערי.
ערוצי רדיו אזוריים וארציים לא ניתן לקלוט כיוון שהקליטה נעשית דרך יס וזה כמובן מקודד.
מקווה שעזרתי במשהו,
שיהיה שבוע טוב
חוכמה היא כמו כדור אש, משום צד לא ניתן לחדור אליה
- sl17
- אחלה חבר

-
haim001
- חבר ותיק

- dudutr
- תותח על