שאלה על Turksat
-
satobacko
- אחלה חבר

חמי ראה את צלחת הלווין החדשה שהתקנתי, התלהב- והוא רוצה גם...
גם הוא הרים היום טלפון לחברת הכבלים והודיע "בצער רב" כי דרכם המשותפת הסתיימה.
מחר מתקינים לו צלחת המכוונת ל Turksat (לא קשה לנחש - מדובר באדם ממוצא טורקי...).
איזה לווינים אחרים אתם ממליצים לו להתקין על אותה הצלחת? חשוב לי לציין כי אין לו ידע במחשבים ולכן הוא יכול לקלוט רק ערוצי FTA.
תודה לעונים !
גם הוא הרים היום טלפון לחברת הכבלים והודיע "בצער רב" כי דרכם המשותפת הסתיימה.
מחר מתקינים לו צלחת המכוונת ל Turksat (לא קשה לנחש - מדובר באדם ממוצא טורקי...).
איזה לווינים אחרים אתם ממליצים לו להתקין על אותה הצלחת? חשוב לי לציין כי אין לו ידע במחשבים ולכן הוא יכול לקלוט רק ערוצי FTA.
תודה לעונים !
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
- פרופלור
- תותח על

אני מניח שהוא מתקין TURKSAT 42E יראה שם גם כדורגל אם הוא אוהב
אין ספק שחובה להתקין עמוס כמו שישראל כתב וגם מומלץ 13E הוטבירד
אני מניח שאתה תוכל לבצע לו מדי פעם עדכונים של התוכנה בממירי FTA שיוכל לקלוט יותר ערוצים
האם אמרת לו שיתכנו שינויים וידרשו כיוונים בעתיד וזה בשונה מכבלים לא יעשה באופן אוטומטי
בהלחה ובשעה טובה!
פרופלור
אין ספק שחובה להתקין עמוס כמו שישראל כתב וגם מומלץ 13E הוטבירד
אני מניח שאתה תוכל לבצע לו מדי פעם עדכונים של התוכנה בממירי FTA שיוכל לקלוט יותר ערוצים
האם אמרת לו שיתכנו שינויים וידרשו כיוונים בעתיד וזה בשונה מכבלים לא יעשה באופן אוטומטי
בהלחה ובשעה טובה!
פרופלור
-
satobacko
- אחלה חבר

אנשים,
בשיחה עימו, הוא לא מתכוון להתקין צלחת נוספת ל AMOS, מסתפק בערוץ 1 ו- 2 דרך האנטנה המרכזית של הבניין.
לגבי ה HOTBIRD- הבנתי שצריך צלחת נפרדת.
הוא התלהב מה HELLAS- היות והוא חובב מוסיקה יוונית, ובערוצים שם משדרים מדי פעם קליפים (פלוס MAD TV שמשדר קליפים וכרגע הוא חופשי).
האם ניתן להוסיף LNB נוסף לצלחת הזו (TURK ו- HELLAS)?
לגבי גודל הצלחת - זה ניתן לשינויים לפי הערוצים אותם ניתן לקלוט (נדמה לי שצלחת עד 1.60 באה בחשבון...).
בשיחה עימו, הוא לא מתכוון להתקין צלחת נוספת ל AMOS, מסתפק בערוץ 1 ו- 2 דרך האנטנה המרכזית של הבניין.
לגבי ה HOTBIRD- הבנתי שצריך צלחת נפרדת.
הוא התלהב מה HELLAS- היות והוא חובב מוסיקה יוונית, ובערוצים שם משדרים מדי פעם קליפים (פלוס MAD TV שמשדר קליפים וכרגע הוא חופשי).
האם ניתן להוסיף LNB נוסף לצלחת הזו (TURK ו- HELLAS)?
לגבי גודל הצלחת - זה ניתן לשינויים לפי הערוצים אותם ניתן לקלוט (נדמה לי שצלחת עד 1.60 באה בחשבון...).