מגיעים לארץ ומחפשים מידע
-
Forestia
- חבר פורום

- יצירת קשר:
אנו חיים בלונדון ומגיעים בקרוב לארץ. אנחנו בודקים את האפשרויות השונות של קליטת שידורי טלוויזיה ומעונינים מאוד בהתקנת צלחת פרטית. כאן אנחנו מנויים על SKY אבל הבנו מהם שאי אפשר לקלוט את שידוריהם מחוץ לבריטניה. השאלה היא עם איזה צלחת נוכל לקלוט כמה שיותר ערוצים בריטים והאם נוכל להשתמש בארץ בממיר SKY שלנו או שחייבים להשתמש בממיר שמספקים מתקיני צלחות הלווין.
מענינת אותנו גם אפשרות ההתחברות לאינטרנט דרך הלווין, האם זה מהיר יותר מ-ADSL? שירות אמין?כיוון שעבודתי תלויה בחיבור לאינטרנט חשובה מאוד אמינות השירות ומהירות סבירה.
אודה מאוד על על פירור מידע!
יערה
מענינת אותנו גם אפשרות ההתחברות לאינטרנט דרך הלווין, האם זה מהיר יותר מ-ADSL? שירות אמין?כיוון שעבודתי תלויה בחיבור לאינטרנט חשובה מאוד אמינות השירות ומהירות סבירה.
אודה מאוד על על פירור מידע!
יערה
TV is called a medium. This is because it is neither rare, nor well done. --Ernie Kovacs
-
MAYDASSA
- מתקין

- פרופלור
- תותח על

-
צור .א
- תותח על

בלתי אפשרי לקלוט SKY אנגליה בציוד קליטה מקובל באזורנו(אפילו במרכז אירופה לא ניתן).
ערוצים בריטיים חופשיים נדירים ברוב חבילות הלווין ,לכן רוב הסיכויים שלא תמצאו תחנות שהתרגלתם איליהן.יש ערוצים דוברי אנגלית הפזורים בלווינים שונים הנקלטים באיזורנו, כולל ערוצי ילדים.
לגבי הממיר של SKY כנראה שתצטרכו להפטר ממנו כי סביר שהיכולות שלו הוגבלו לחבילות של SKY בלבד.
עדיין עומדים לרשותכם YES 'HOT עם מספר ערוצים בריטיים ,או תוכניות מיובאות משם.
כמובן שקריאה בפורום הזה תרחיב לכם בתחום השידור הלוויני האופציונלי.
ערוצים בריטיים חופשיים נדירים ברוב חבילות הלווין ,לכן רוב הסיכויים שלא תמצאו תחנות שהתרגלתם איליהן.יש ערוצים דוברי אנגלית הפזורים בלווינים שונים הנקלטים באיזורנו, כולל ערוצי ילדים.
לגבי הממיר של SKY כנראה שתצטרכו להפטר ממנו כי סביר שהיכולות שלו הוגבלו לחבילות של SKY בלבד.
עדיין עומדים לרשותכם YES 'HOT עם מספר ערוצים בריטיים ,או תוכניות מיובאות משם.
כמובן שקריאה בפורום הזה תרחיב לכם בתחום השידור הלוויני האופציונלי.
-
Forestia
- חבר פורום

- יצירת קשר:
תודה על כל התשובות!
לסקאי כבר הודענו על ביטול המנוי כי מנסיוננו הם בודקים תקופתית אם הממיר מחובר לקו הטלפון ושולחים אזהרות שאם לא מחברים, הם ינתקו. ראיתי אתרים של חברות שמציעות חיבור חוקי לדבריהם לסקאי מחוץ לאנגליה אבל הענין נראה לי די חשוד.
את הממיר חשבנו להביא אם הוא יכול לשמש במקרה שנתקין צלחת, לא בשביל להשתמש בו עם סקאי, כי חשבנו שאי אפשר. אבל ממה שאני מבינה מהתשובות כאן, אי אפשר להשתמש בממיר סקאי שלא לצורך התחברות לסקאי. אם כך, חבל לנו להביא את הממירים, נמכור אותם באיביי וזהו.
מרשימת הערוצים המופיעים בחבילות הוט ויס באמת חסרים ערוצים בריטים אהובים רבים. נכון שכמות הזבל שמוצגת בסקאי היא פשוט מדהימה אבל איך אני מסבירה לילד שכבר אין ניק ג'וניור (או ניק ג'וניור 2, בומרנג, CBEEBIES...)??
נו, עוד פריט לרשימת הדברים שנצטרך להסתגל להם.
יערה
לסקאי כבר הודענו על ביטול המנוי כי מנסיוננו הם בודקים תקופתית אם הממיר מחובר לקו הטלפון ושולחים אזהרות שאם לא מחברים, הם ינתקו. ראיתי אתרים של חברות שמציעות חיבור חוקי לדבריהם לסקאי מחוץ לאנגליה אבל הענין נראה לי די חשוד.
את הממיר חשבנו להביא אם הוא יכול לשמש במקרה שנתקין צלחת, לא בשביל להשתמש בו עם סקאי, כי חשבנו שאי אפשר. אבל ממה שאני מבינה מהתשובות כאן, אי אפשר להשתמש בממיר סקאי שלא לצורך התחברות לסקאי. אם כך, חבל לנו להביא את הממירים, נמכור אותם באיביי וזהו.
מרשימת הערוצים המופיעים בחבילות הוט ויס באמת חסרים ערוצים בריטים אהובים רבים. נכון שכמות הזבל שמוצגת בסקאי היא פשוט מדהימה אבל איך אני מסבירה לילד שכבר אין ניק ג'וניור (או ניק ג'וניור 2, בומרנג, CBEEBIES...)??
יערה
TV is called a medium. This is because it is neither rare, nor well done. --Ernie Kovacs
-
haim723
- אחלה חבר

- zeevtt
- אחלה חבר

-
Forestia
- חבר פורום

- יצירת קשר:
אני בטוחה שנמצא כאן שפע תוכניות לצפיה ושאחרי תקופת ההסתגלות הילד ילמד בעל פה את לוח המשדרים של מגוון ערוצי הילדים הישראלים ואפילו עדיף שיצפה בהם, זה יעזור לו לעברית. בן הזוג אולי יצפה קצת פחות בטלויזיה, זה גם טוב :-) אני אתגעגע בעיקר ל-CHANNEL 4 הבריטי, אבל זה מחיר קטן מאוד לשלם תמורת האפשרות לחזור לחיות בארץ.
התקנת הצלחת מפתה במיוחד בגלל הכדאיות הכלכלית והעצמאות היחסית, אבל לפני שנחליט צריך ללמוד את הנושא שבאמת אין לי שום מושג לגביו.
שוב תודה לכל אלו שענו ועזרו!
יערה
התקנת הצלחת מפתה במיוחד בגלל הכדאיות הכלכלית והעצמאות היחסית, אבל לפני שנחליט צריך ללמוד את הנושא שבאמת אין לי שום מושג לגביו.
שוב תודה לכל אלו שענו ועזרו!
יערה
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר: