דף 1 מתוך 1

נשלח: 05 אפריל 2007, 00:41
על ידי י א
כל מי שאוכל מצות יודע שאחת הבעיות כשמכינים סנדוויץ ממצה זה שתמיד יש צד גדול יותר שבולט יותר מהשני.

הנה דרך בדוקה לחציית מצה:

קח מכחול דק והרטב במים.
סמן קו וירטואלי בקו האמצע של המצה
העבר את המכחול בשקע של קו האמצע וחזור על הפעולה מצידו השני.
כעת ספור עד 4 בקצב 21..22..23..24.
ושבור את המצה.

המצה תישבר בקו מדויק לאורך קו המכחול וכל שנשאר זה למרוח מה שרוצים ולהניח חצי על חצי וקיבלתם כריך מצה מושלם.

נשלח: 05 אפריל 2007, 08:05
על ידי ybensh
הבעיה שהמצה ממשיכה להישבר במזמן המריחה..................... :angry:

נשלח: 06 אפריל 2007, 12:44
על ידי י א
תדאג שהממרח יהיה רך