אני מחקא לממירים HDTV
-
henriIV
- חבר פורום

-
oded
- אחלה חבר

-
mony
- חבר ותיק

- פרופלור
- תותח על

-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
יש את ה-KATHREIN UFS910 שמתקדם בקצב דיי יפה, עם תוכנות וכלים .
בשבוע שעבר יצאה גרסת CAMD3 עבורו.
קבוצת SF "אימצה" את הממיר ,ומפתחת לא מעט עבורו.
לפרטים נוספים:
http://www.anfy.cz/sfteam/images.htm#KAT
אגב....הממיר מקריאה בפורומים זרים מתחבר לשרתי שיתוף התומכים כאמור ב-CAMD3.
בשבוע שעבר יצאה גרסת CAMD3 עבורו.
קבוצת SF "אימצה" את הממיר ,ומפתחת לא מעט עבורו.
לפרטים נוספים:
http://www.anfy.cz/sfteam/images.htm#KAT
אגב....הממיר מקריאה בפורומים זרים מתחבר לשרתי שיתוף התומכים כאמור ב-CAMD3.
Cessna 172-4XCGQ
-
benny
- חבר ותיק

לדעתי צריך מנהל הפורום צריך לתקן את שגיעות הכתיב של חברינו בפורום.
(כל זה בתנאי שלמנהל הפורום אין שגיאות כתיב משל עצמו ).
כך הפורום יראה כפורום ברמה... ואף אחד לא יצחק אחד על השני.
(כל זה בתנאי שלמנהל הפורום אין שגיאות כתיב משל עצמו ).
כך הפורום יראה כפורום ברמה... ואף אחד לא יצחק אחד על השני.
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
יורם ידידי, נושא שגיאות הכתיב קיים בכול מקום ואין אחד שמצליח להימנע משגיאה.
אני כעקרון משתדל לא להתערב בשגיאות כתיב ורק פעמים רחוקות מעיר משהו בנושא. יש בפורום הרבה אנשים שעברית אינה שפת האם בשבילם ואין לי כוונה להלבין פניהם.
במקרה זה שבאמת שגיאות הכתיב מעלות חיוך זה כנראה גרם לפרופלור שידוע בציניותו לכתוב את הדברים כפי שכתב אבל מהיכרות שלי איתו אני בטוח שלא היתה לו כוונה ללגלג על הכותב.
שאני יעשה תיקוני כתיב? לא תודה, יש לי מספיק עבודה גם בלי זה.
אני כעקרון משתדל לא להתערב בשגיאות כתיב ורק פעמים רחוקות מעיר משהו בנושא. יש בפורום הרבה אנשים שעברית אינה שפת האם בשבילם ואין לי כוונה להלבין פניהם.
במקרה זה שבאמת שגיאות הכתיב מעלות חיוך זה כנראה גרם לפרופלור שידוע בציניותו לכתוב את הדברים כפי שכתב אבל מהיכרות שלי איתו אני בטוח שלא היתה לו כוונה ללגלג על הכותב.
שאני יעשה תיקוני כתיב? לא תודה, יש לי מספיק עבודה גם בלי זה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
Rittberg
- תותח על

לי צרם מאוד וזאת בלשון המעטה התגובה אשר מתיחסת אך ורק לשגיאות הכתיב של henriIV,
נכון שאין זה מתפקידו של מנהל הפורום לתקן שגיאות כתיב, אולם מן הראוי הוא ל"רסן" את החברים אשר מפרים את הכלל הראשון המופיע ב - כללים לכתיבה בפורום והוא :....אישרתם בלחיצתכם על כך שכתיבתכם בפורום תיהיה על פי כללי הפורום, של כבוד הדדי וללא כל התבטעויות גסות, מעליבות, פוגעות וכו'......
נכון שאין זה מתפקידו של מנהל הפורום לתקן שגיאות כתיב, אולם מן הראוי הוא ל"רסן" את החברים אשר מפרים את הכלל הראשון המופיע ב - כללים לכתיבה בפורום והוא :....אישרתם בלחיצתכם על כך שכתיבתכם בפורום תיהיה על פי כללי הפורום, של כבוד הדדי וללא כל התבטעויות גסות, מעליבות, פוגעות וכו'......
- EB1000
- אחלה חבר

- פרופלור
- תותח על

לא התכוונתי לפגוע סתם הצחיק אותי, אני בעצמי טועה פה ושם גם אני עולה חדש רק 19 שנה בארץ...
רוטברג, נראה לי שאתה הפכת את עצמך למגן חלשים, סוג של רובין הוד ובמיוחד שמדובר בי
לא ידעתי שאתה בכלל קורה משהו חוץ ממדור HD...
אז שיהיה לך שבת שלום מר ריטברג מכובדי, ואל תתחמם סתם, החיים יותר שמחים כשמחייכים.
שבת שלום גם לשאר חברינו ובמיוחד למלך הנרי הרבעי ...
יא אגב בפעם האחרונה תקנת שגיעות עברית דווקא אצלי
בידידות
פרופלור
רוטברג, נראה לי שאתה הפכת את עצמך למגן חלשים, סוג של רובין הוד ובמיוחד שמדובר בי
לא ידעתי שאתה בכלל קורה משהו חוץ ממדור HD...
אז שיהיה לך שבת שלום מר ריטברג מכובדי, ואל תתחמם סתם, החיים יותר שמחים כשמחייכים.
שבת שלום גם לשאר חברינו ובמיוחד למלך הנרי הרבעי ...
יא אגב בפעם האחרונה תקנת שגיעות עברית דווקא אצלי
בידידות
פרופלור
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
עוד דבר פרופלור,פרופלור @ 20/7/2007, 18:18 כתב: רוטברג, נראה לי שאתה הפכת את עצמך למגן חלשים, סוג של רובין הוד ובמיוחד שמדובר בי![]()
![]()
![]()
לא ידעתי שאתה בכלל קורה משהו חוץ ממדור HD...![]()
הדברים שכתבת על ריטברג גם הם בחזקת פגיעה מרומזת. זכותו להעיר על הדברים וזה לא נותן לך זכות לשפוט אותו ולתת לו תארים.
כתבת שלא היתה לך כוונה לפגוע - תתנצל כי כפי שאתה רואה הדברים גרמו לתחושות לא נעימות אצל חברים אחרים.
גם להתלוצצות יש מחיר...
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
dpklain
- תותח על

-
MAYDASSA
- מתקין

- פרופלור
- תותח על

למרות שאני חייב להודות, לא מבין על מה מהומה אני שמח להתנצל אם פגעתי במישהו ולחזור בי מכל הדברים שהבעירו כאן את הרגשות העזים. הרי על שנאת חינם נחרב הבית בדיוק בימים האלה (ט' באב) ואני כמובן לא רוצה להוסיף שנאה ולכן אני מתנצל.
ישראל, בכל מקרה הסבר קטן לגבי מר ריטברג, זאת לא הפעם הראשונה שזליג מגיב על דברי בתקפנות מסוימת, אני משום כבוד שאני רוכש לבני אדם ובוודאי גם לו (בלי שאני מכיר אותו) אני מנסה שלא להגיב בחריפות אלא באופן עדין ובמרומז, אז גם זה לא בסדר? מה פתאום הוא קופץ ותוקף אותי? אני פגעתע בו? מקווה שלא פגעתי גם באחרים ואם חלילה כן , כבר התנצלתי. אני גורם למר ריטברג רגשות מיוחדות? אני מרגיז אותו? זכותו המלאה אבל אז שיהיה מוכן לספוג גם עקיצות בחזרה. זה לא סטאנגה, משחקים לשני שערים. רגשות אביריים (אגב תרגום שם משפחתו מגרמנית זה משהו כמו הר אבירים
) של מר ריטברג בהגנה על חלשים הוא יכול להביע כלפי אחרים ולא כלפי, כל מי שמכיר אותי כאן בפורום ובכלל יודע שאני אוהב בני אדם שמח לעזור ומיחס בכבוד כלפי כל בני האדם בלי קשר אם הם קרובים לדיעותיי או לא.
ולמרות כל זה אני מתנצל גם כלפי זליג ריטברג אם פגעתי בו ואני מציע לו להיות חבר ולא יריב ואשמח להכירו בהזדמנות הראשונה אם ירצה בכך.
שבוע טוב לכולם!
שלכם, פרופלור
ישראל, בכל מקרה הסבר קטן לגבי מר ריטברג, זאת לא הפעם הראשונה שזליג מגיב על דברי בתקפנות מסוימת, אני משום כבוד שאני רוכש לבני אדם ובוודאי גם לו (בלי שאני מכיר אותו) אני מנסה שלא להגיב בחריפות אלא באופן עדין ובמרומז, אז גם זה לא בסדר? מה פתאום הוא קופץ ותוקף אותי? אני פגעתע בו? מקווה שלא פגעתי גם באחרים ואם חלילה כן , כבר התנצלתי. אני גורם למר ריטברג רגשות מיוחדות? אני מרגיז אותו? זכותו המלאה אבל אז שיהיה מוכן לספוג גם עקיצות בחזרה. זה לא סטאנגה, משחקים לשני שערים. רגשות אביריים (אגב תרגום שם משפחתו מגרמנית זה משהו כמו הר אבירים
ולמרות כל זה אני מתנצל גם כלפי זליג ריטברג אם פגעתי בו ואני מציע לו להיות חבר ולא יריב ואשמח להכירו בהזדמנות הראשונה אם ירצה בכך.
שבוע טוב לכולם!
שלכם, פרופלור
-
MAYDASSA
- מתקין

-
ezra6666
- אחלה חבר

במבט מהצד, זה באמת נראה צורם לקרוא עברית עם שגיאות כתיב, בייחוד היום כשיש הרבה תגובות בכל מיני אתרים.
אבל כשאני יוצא מנקודת הנחה שיש רבים ביננו שעברית אינה שפת אמם, אז אפשר לסלוח, ובטח לא לצחוק על חשבונם.
מה שכן אני חושב, שאם השגיאה היא קשה וחוזרת, אז לא יקרה אסון אם מישהו יתקן, ואז נצא כולנו נשכרים.
כמו לדוגמא פרופלור, ואל תקח את זה קשה, אומרים בעברית רגשות עזים, כמו חלונות גדולים או ארונות יפים, כי בעברית זכר ונקבה הולכים על פי היחיד כלומר רגש עז, רגשות עזים ואפשר גם נמלה חרוצה, נמלים חרוצות,
כי יש לא מעט מקרים שהרבים יוצאים מן הכלל.
סוף זמן לשון.
אבל כשאני יוצא מנקודת הנחה שיש רבים ביננו שעברית אינה שפת אמם, אז אפשר לסלוח, ובטח לא לצחוק על חשבונם.
מה שכן אני חושב, שאם השגיאה היא קשה וחוזרת, אז לא יקרה אסון אם מישהו יתקן, ואז נצא כולנו נשכרים.
כמו לדוגמא פרופלור, ואל תקח את זה קשה, אומרים בעברית רגשות עזים, כמו חלונות גדולים או ארונות יפים, כי בעברית זכר ונקבה הולכים על פי היחיד כלומר רגש עז, רגשות עזים ואפשר גם נמלה חרוצה, נמלים חרוצות,
כי יש לא מעט מקרים שהרבים יוצאים מן הכלל.
סוף זמן לשון.
My Daily Prayer: Oh Lord, Help Me This Day To Keep
My Long Nose Out Of Other's People's Business
My Long Nose Out Of Other's People's Business
- פרופלור
- תותח על