האם להעיף את יס ולקנות צלחת פרטית
-
avicas
- חבר פורום

שלום לכולם.
אני מנוי ליס מהסיבה העיקרית של ערוץ 5 ו 5+. לאחרונה לאור פיצול שידורי הספורט לשישה ערוצים שכל אחד מהם עולה כסף בנוסף למאתים שקל של חבילת בסיס אני מחפש פתרון אחר.
השאלה האם בהתקנת צלחת פרטית וממיר בהשקעה חד פעמית אני יוכל לראות את שידורי ליגת האלופות, ליגה ספרדית,איטלקית,אנגלית?
אם כן איך עושים את זה? כמה זה עולה?
צריך לעשות מנוי לאזשהי חבילה בחול או שאפשר להוריד קודים או משהו כזה לממיר?
ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי משהו מסודר שנותן הסבר מלא.
אני מנוי ליס מהסיבה העיקרית של ערוץ 5 ו 5+. לאחרונה לאור פיצול שידורי הספורט לשישה ערוצים שכל אחד מהם עולה כסף בנוסף למאתים שקל של חבילת בסיס אני מחפש פתרון אחר.
השאלה האם בהתקנת צלחת פרטית וממיר בהשקעה חד פעמית אני יוכל לראות את שידורי ליגת האלופות, ליגה ספרדית,איטלקית,אנגלית?
אם כן איך עושים את זה? כמה זה עולה?
צריך לעשות מנוי לאזשהי חבילה בחול או שאפשר להוריד קודים או משהו כזה לממיר?
ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי משהו מסודר שנותן הסבר מלא.
-
avicas
- חבר פורום

-
dmitrysh
- אחלה חבר

חלק מהערוצים שמשדרים ספורט הינם פתוחים, חלק פרוצים, כלומר ניתן להוריד קודים, וחלק מוצפנים.
כדי לראות את המוצפנים, אתה צריך לקנות מנוי חוקי או למצוא שיתוף.
בעיקרון ניתן למצוא הרבה ספורט בערוצים פתוחים, אבל זה תלוי גם בגודל הצלחת ובלווינים שאתה יכול לקלוט.
אני מציע לך ללכת לאתר WWW.LIVEONSAT.COM שבו יש פירוט יומיומי של הערוצים שמשדרים את המשחקים. שם גם תוכל לבדוק אילו ערוצים פתוחים ובאיזה לווין.
כשתקבל קצת מושג , תשאל שאלות ספציפיות לגבי לווינים\חבילות.
כדי לראות את המוצפנים, אתה צריך לקנות מנוי חוקי או למצוא שיתוף.
בעיקרון ניתן למצוא הרבה ספורט בערוצים פתוחים, אבל זה תלוי גם בגודל הצלחת ובלווינים שאתה יכול לקלוט.
אני מציע לך ללכת לאתר WWW.LIVEONSAT.COM שבו יש פירוט יומיומי של הערוצים שמשדרים את המשחקים. שם גם תוכל לבדוק אילו ערוצים פתוחים ובאיזה לווין.
כשתקבל קצת מושג , תשאל שאלות ספציפיות לגבי לווינים\חבילות.
-
fabio-boy
- חבר פורום