אז ככה החלטתי שנמאס לי מהתשלום החודשי ליס ולתנאי השירות שאני כפוף אליהם בקיצור נמאס לי
אז באתי לחפש מידע באינטרנט על לווינים.
אז נתחיל ככה מה שאני בעצם יודע על התחום זה 0 וקראתי בפורום הרבה אבל הצלחתי להתבלבל קצת.
עקב פיצול ערוצי הספורט שהם החשובים ביותר עבורי החלטתי שממילא אין לי כלום בספורט אז להפסיד אני לא אפסיד ואולי ארוויח
אני מעוניין בלווין שישדר לי את ערוצי הספורט 5 ו5+,אם אי אפשר את 5+ אני מקווה ש5 ייקלט בלווין/ממיר כי קראתי שיש ממיר גם והתבלבלתי.
חוץ מערוצי הספורט האלה אני מעוניין גם כמובן בערוץ 11 22 10 33.
ערוצי המדע וטבע נשוניל גיאוגרפיק,וrealty ולכן אשמח אם מישהו יפרט לי איזה ערוצי מדע וטבע אני אוכל לקלוט)חוץ מזה גם ערוץ ההיסטוריה נשמע נחמד,bbc וערוצי חדשות גם חשובים ,בגלל שאני לא יודע ולא הבנתי כל כך לצערי מהאתרים שניתנו,אה וגם אם יש תרגום בחלקם או לא?
איפה כל דבר שאני רוצה ייקלט,ערוצי ספורט עולמיים כמובן חשובים לי ערוצים שמשדרים משחקים מליגת האלופות גביעי אופ"א השונים,אמי היא צופה של ערוץ ויווה לכן חשוב לי גם הנושא של ערוץ ויוה אם אפשר.
אולי הגזמתי ואין את הדברים הנ"ל אבל ממה שקראתי יש קודים שפותחים או משו כזה אבל השאלה שלי אם זה יציב ולא מסוכן להשתמש בהם? כאילו זה לא חוקי או מה ויכולים לתפוס אותי על זה(סליחה עם הבורות בתחום)
ערוצים כמו אלגזירה וכאלה אמי רואה מדי פעם (בעע אני שונא את זה אבל שיהיה)זה קולט עורצים הודים,ערבים וט רקים)
בעקרון זה מה שאני צריך.
מבחינת ארוטיקה אני לא צריך ערוצים כחולים(יש בבית ילד קטן ולכן אפילו אבקש אם אפשר דרך לנעילת הערוצים(לי נשמע הזויי אם אפשרי בכלל עקב הבורות בתחום).
אגב אם אפשרי כל העסק שביקשתי או רובו כמה יעלה לי כל העסק?
תודה וסליחה על האריכות של הכתיבה.