לכל מנויי יס או מי שיש לו חבר שרוצה להתנתק !
-
עלי שביט
- אחלה חבר

- Been thanked: 4 פעמים
- יצירת קשר:
לפי ידיעה בפורום אחר ( לא בענייני לווינים...) בחודש הבא יס עומדת להוריד שלושה ערוצים מהרשימה הנוכחית. כמו בתקדים של HOT עם CNN ( ונקווה שזה הופך להרגל חיובי !) המועצה לכבלים ולוין תאשר להם כנראה להוריד את הערוצים בתנאי שכל מנוי קיים יוכל להתנתק מהחבילה ( בגלל הסרת הערוצים האלה) וזאת, מבלי לשם דמי יציאה / קנס וכיו"ב.
זו הזדמנות פז למי שנמאס מ YES אבל "תקוע" איתם בגלל התחייבויות שונות לתקופה ממושכת.
מכיוון שאין לזה עדיין אישור , מומלץ לחכות להודעה רשמית של משרד התקשורת באמצע החודש הא בעמוד הבא ובעיתונות.
החלטות המועצה לכבלים ולווין - עדיין אין שם פרסום של החלטה בנושא.
אל תצפו שיס תפרסם את האפשרות הזו ברבים...( ראו הוט ו CNN).
זו הזדמנות פז למי שנמאס מ YES אבל "תקוע" איתם בגלל התחייבויות שונות לתקופה ממושכת.
מכיוון שאין לזה עדיין אישור , מומלץ לחכות להודעה רשמית של משרד התקשורת באמצע החודש הא בעמוד הבא ובעיתונות.
החלטות המועצה לכבלים ולווין - עדיין אין שם פרסום של החלטה בנושא.
אל תצפו שיס תפרסם את האפשרות הזו ברבים...( ראו הוט ו CNN).
-
רמי.א
- תותח על

אם אני לא טועה
חברת YES לא אמרה שהיא מורידה חבילות ערוצים
כאשר אם אני לא טועה בחוזה של יס ההתחייבות היא לגבי החבילות ולא הערוצים,
זאת אומרת שנראה לי YES חכמה
אם רשום בחוזה בינה לבין הלקוח שבמשך הזמן המסויים יש התחייבות ש YES מתחייבת לתת ללקוח חבילות מסויימות בלי לנקוב בשמות של ערוצים,אז נראה לי ש במצב כזה שאין התחייבות למספר הערוצים בחבילה מצד YES ש YES יכולה להשאיר בחבילה רק ערוץ אחד ולנצח את הלקוח במקרה הזה,הרי זה לא ש YES בלי הצדקה העלתה את מחיר המסלול,המחיר כמו שהוא,לא?
זו היא דעתי
באופן האישי אני מעדיף יתר את השידור של YES מבחינת איכות שידור,אפילו שעדיין אין להם VOD,
וגם לא נראה לי ש YES כל כך מתעניינת ב VOD כי אם אני לא טועה לטענת חברת HOT רוב הלקוחות לא נשארים שם בגלל ה VOD,
וחוץ מזה YES בחוזה עם בזק שאם בזק תתן לה להשתמש ב VOP בציוד של בזק אז היא תאלץ לתת גם לחברות האחרות להשתמש בתשתית שלה וזה יכול לפגוע בה,
יש פה כתבה למי שלא קרא
http://finance.walla.co.il/?w=/3/1148152
חברת YES לא אמרה שהיא מורידה חבילות ערוצים
כאשר אם אני לא טועה בחוזה של יס ההתחייבות היא לגבי החבילות ולא הערוצים,
זאת אומרת שנראה לי YES חכמה
אם רשום בחוזה בינה לבין הלקוח שבמשך הזמן המסויים יש התחייבות ש YES מתחייבת לתת ללקוח חבילות מסויימות בלי לנקוב בשמות של ערוצים,אז נראה לי ש במצב כזה שאין התחייבות למספר הערוצים בחבילה מצד YES ש YES יכולה להשאיר בחבילה רק ערוץ אחד ולנצח את הלקוח במקרה הזה,הרי זה לא ש YES בלי הצדקה העלתה את מחיר המסלול,המחיר כמו שהוא,לא?
זו היא דעתי
באופן האישי אני מעדיף יתר את השידור של YES מבחינת איכות שידור,אפילו שעדיין אין להם VOD,
וגם לא נראה לי ש YES כל כך מתעניינת ב VOD כי אם אני לא טועה לטענת חברת HOT רוב הלקוחות לא נשארים שם בגלל ה VOD,
וחוץ מזה YES בחוזה עם בזק שאם בזק תתן לה להשתמש ב VOP בציוד של בזק אז היא תאלץ לתת גם לחברות האחרות להשתמש בתשתית שלה וזה יכול לפגוע בה,
יש פה כתבה למי שלא קרא
http://finance.walla.co.il/?w=/3/1148152
-
עלי שביט
- אחלה חבר

- Been thanked: 4 פעמים
- יצירת קשר:
אולי כדאי שתקרא בפעם הבאה מה שכתוב לפני שאתה מתחיל לתת חוות דעת ?
כתבתי במפורש שזו ידיעה שעדיין לא אושרה !
שנית, המועצה יכולה לחייב את YES לאפשר לאנשים לבטל את המנוי אם הם לא יכולים לצפות יותר בערוצים בגלל שהחברה החליטה להוריד אותם ביוזמתה, בדיוק כפי שקרה בכבלים עם CNN
אם ערוץ יורד כי הוא הפסיק לשדר זה ענין אחר, אבל אם מטעמיה שלה חברה מורידה ערוץ, יש כאן אפשרות של הפרת חוזה, כי כשאתה עושה מנוי אתה מתרשם מרשימת הערוצים וזו בחירה שלך בדיוק כמו רכישה של מוצר.
עכשיו נותר לחכות לחודש הבא ולראות אם אכן הידיעה נכונה.
כתבתי במפורש שזו ידיעה שעדיין לא אושרה !
שנית, המועצה יכולה לחייב את YES לאפשר לאנשים לבטל את המנוי אם הם לא יכולים לצפות יותר בערוצים בגלל שהחברה החליטה להוריד אותם ביוזמתה, בדיוק כפי שקרה בכבלים עם CNN
אם ערוץ יורד כי הוא הפסיק לשדר זה ענין אחר, אבל אם מטעמיה שלה חברה מורידה ערוץ, יש כאן אפשרות של הפרת חוזה, כי כשאתה עושה מנוי אתה מתרשם מרשימת הערוצים וזו בחירה שלך בדיוק כמו רכישה של מוצר.
עכשיו נותר לחכות לחודש הבא ולראות אם אכן הידיעה נכונה.
-
רמי.א
- תותח על

אני הבעתי דעה בתגובה שלי לא עובדה,
הלקוח יכול לטעון שהוא עשה מנוי אז הוא מתרשם מרשימת הערוצים ועכשיו הוא פגוע כי המצב לא כמו בעבר,אבל החוק אומר שמה שרשום בחוזה זה מה שמחייב,אלא אם כן זו עבירה פלילית,
אז אם לא רשום בחוזה ש YES מתחייבת לתת את כל הערוצים שבחבילה אלא רק את החבילה עצמה למשל 2 ערוצים להשאיר בחבילה,
אז איך האזרח יכול לנצח במקרה הזה?
אם YES התחייבה על החבילה עצמה ולא על הערוצים שבחבילה?
בקשר להחלטת המועצה לשידורי כבלים ולווין בישראל בקשר למה שקרה עם חברת HOT שהורידה את ערוץ CNN יתכן שבמקרה הזה היה חוזה בין HOT לבין המועצה לשידורי כבלים ולווין בישראל אז המועצה לשידורי כבלים ולווין בישראל תבעה את HOT על הפרת חוזה בינה לבין HOT,
אבל אני חושב שלא כל חוזה בין YES לבין הלקוח שזה בדיוק אותו חוזה בין המועצה לשידורי כבלים ולווין בישראל לבין YES,
הלקוח יכול לטעון שהוא עשה מנוי אז הוא מתרשם מרשימת הערוצים ועכשיו הוא פגוע כי המצב לא כמו בעבר,אבל החוק אומר שמה שרשום בחוזה זה מה שמחייב,אלא אם כן זו עבירה פלילית,
אז אם לא רשום בחוזה ש YES מתחייבת לתת את כל הערוצים שבחבילה אלא רק את החבילה עצמה למשל 2 ערוצים להשאיר בחבילה,
אז איך האזרח יכול לנצח במקרה הזה?
אם YES התחייבה על החבילה עצמה ולא על הערוצים שבחבילה?
בקשר להחלטת המועצה לשידורי כבלים ולווין בישראל בקשר למה שקרה עם חברת HOT שהורידה את ערוץ CNN יתכן שבמקרה הזה היה חוזה בין HOT לבין המועצה לשידורי כבלים ולווין בישראל אז המועצה לשידורי כבלים ולווין בישראל תבעה את HOT על הפרת חוזה בינה לבין HOT,
אבל אני חושב שלא כל חוזה בין YES לבין הלקוח שזה בדיוק אותו חוזה בין המועצה לשידורי כבלים ולווין בישראל לבין YES,
- IttaiM
- תותח על

רמי, שיעור קטן בעברית:
רגולטור בלעז, ווסת בעברית צחה, תפקידו לשמור על הסדר (של מכשיר או מנגנון).
המועצה לשידורי כבלים ולווין בישראל היא הרגולטור לצורך העניין.
תפקיד הרגולטור לקבוע האם יש כאן שינוי של הסדר או לא.
כל שינוי ש-YES או HOT עושים חייב לעבור אישור של הרגולטור - אלו הם תנאי הזכיון.
אין כזה דבר חוזה בין המועצה ל-HOT.
לפי תקדים CNN והכבלים, קרוב לוודאי שכל שינוי כזה יאפשר נקודת יציאה ללקוח.
במקרה של CNN זו היה שינוי בחבילת הבסיס.
אם ב-YES השינוי יהיה בחבילות תוכן, לקוחות יוכלו להתנתק מחבילת התוכן - בהנחה ומשרד התקשורת אכן יקבע כך.
רגולטור בלעז, ווסת בעברית צחה, תפקידו לשמור על הסדר (של מכשיר או מנגנון).
המועצה לשידורי כבלים ולווין בישראל היא הרגולטור לצורך העניין.
תפקיד הרגולטור לקבוע האם יש כאן שינוי של הסדר או לא.
כל שינוי ש-YES או HOT עושים חייב לעבור אישור של הרגולטור - אלו הם תנאי הזכיון.
אין כזה דבר חוזה בין המועצה ל-HOT.
לפי תקדים CNN והכבלים, קרוב לוודאי שכל שינוי כזה יאפשר נקודת יציאה ללקוח.
במקרה של CNN זו היה שינוי בחבילת הבסיס.
אם ב-YES השינוי יהיה בחבילות תוכן, לקוחות יוכלו להתנתק מחבילת התוכן - בהנחה ומשרד התקשורת אכן יקבע כך.
כל מקום הוא במרחק הליכה. אם יש לך את הזמן
-
רמי.א
- תותח על

-
sickboy666
- תותח על

-
רמי.א
- תותח על

אני חושב שלמעשה הרגולטור יקבע מה לעשות
באופן הכללי
YES רוצה להוסיף 2 ערוצים פרימיום
טיולים ורוסיה היום,שאם אני לא טועה
רוסיה נקלט בחינם בצלחת פרטית,
בהתחלה זה נשמע נעים,מוריד 3 ערוצים ,דיסקברי סיינס,יסאנימה,אדוונצר 1,מוסיף 4 ערוצים, אגו תותל,הידברות,טיולים,רוסיה היום ,
אבל ששמעתי ש 2 מתוך 4 זה פרימיום תשלום נוסף,
ורק 2 זה יותר זול כי הם צריכים להיות בחבילות קיימות במקום 3 קודם,כמובן אם יש ללקוחות לא רק את חבילת המדע,כי לא נראה לי שהערוצים אגו תותל ו הידברות שיהיו בחבילת המדע,אלא יותר לכיוון של חבילת בידור ופנאי,
כלומר רוצה להנות עוד תשלם יותר
זה לא נשמע כל כך נעים
אני חושב שהרגולטור צריך לחייב את חברות הכבלים והלווין שאם הן עושות עסקת התקשרות עם הלקוח שבחוזה חובה יהיה לרשום את מספר הערוצים שיהיה בחבילות ולא רק את שמות החבילות
בשביל הנאה מינימלית מהחבילות,כאשר אם החברה לא יכולה להתחייב במספר הערוצים לחבילה אז שתתן פיצוי בשביל הצדק,
לפי דעתי נכון לעכשיו שאין חיוב לרשום בחוזה את מספר הערוצים בחבילה ש אם הרגולטור לא יעזור,אז הלקוח יכול לנסות על זה לתבוע את YES ולטעון בבית המשפט שהורדת ערוצים ללא פיצוי זה דבר מאכזב ושעל כך יש לשלם פיצוי,זה כמובן אם השופט יבחר יותר בכיוון של רחמנות כלפי הלקוח מאשר צדקנות של מה שרשום בחוזה זה מחייב ומה שלא רשום בחוזה זה לא מחייב,בתנאי שהרשום בחוזה לא נוגד את חוקי מדינת ישראל
שאז החוזה לא יכול לחייב את מה שאסור לפי החוק של המדינה,
באופן הכללי
YES רוצה להוסיף 2 ערוצים פרימיום
טיולים ורוסיה היום,שאם אני לא טועה
רוסיה נקלט בחינם בצלחת פרטית,
בהתחלה זה נשמע נעים,מוריד 3 ערוצים ,דיסקברי סיינס,יסאנימה,אדוונצר 1,מוסיף 4 ערוצים, אגו תותל,הידברות,טיולים,רוסיה היום ,
אבל ששמעתי ש 2 מתוך 4 זה פרימיום תשלום נוסף,
ורק 2 זה יותר זול כי הם צריכים להיות בחבילות קיימות במקום 3 קודם,כמובן אם יש ללקוחות לא רק את חבילת המדע,כי לא נראה לי שהערוצים אגו תותל ו הידברות שיהיו בחבילת המדע,אלא יותר לכיוון של חבילת בידור ופנאי,
כלומר רוצה להנות עוד תשלם יותר
זה לא נשמע כל כך נעים
אני חושב שהרגולטור צריך לחייב את חברות הכבלים והלווין שאם הן עושות עסקת התקשרות עם הלקוח שבחוזה חובה יהיה לרשום את מספר הערוצים שיהיה בחבילות ולא רק את שמות החבילות
בשביל הנאה מינימלית מהחבילות,כאשר אם החברה לא יכולה להתחייב במספר הערוצים לחבילה אז שתתן פיצוי בשביל הצדק,
לפי דעתי נכון לעכשיו שאין חיוב לרשום בחוזה את מספר הערוצים בחבילה ש אם הרגולטור לא יעזור,אז הלקוח יכול לנסות על זה לתבוע את YES ולטעון בבית המשפט שהורדת ערוצים ללא פיצוי זה דבר מאכזב ושעל כך יש לשלם פיצוי,זה כמובן אם השופט יבחר יותר בכיוון של רחמנות כלפי הלקוח מאשר צדקנות של מה שרשום בחוזה זה מחייב ומה שלא רשום בחוזה זה לא מחייב,בתנאי שהרשום בחוזה לא נוגד את חוקי מדינת ישראל
שאז החוזה לא יכול לחייב את מה שאסור לפי החוק של המדינה,
-
sickboy666
- תותח על

-
רמי.א
- תותח על

http://b.walla.co.il/?w=/3050/1209375sickboy666 @ 17/12/2007, 15:15 כתב: אתה בטוח שאלו הערוצים שאמורים לרדת? אם כן, זו מכה קשה לאוהבי הז'אנר. ואני אחד מהם.![]()
-
sickboy666
- תותח על

-
alvox
- חבר ותיק

-
רמי.א
- תותח על

-
satobacko
- אחלה חבר

נכון,רמי.א @ 17/12/2007, 16:21 כתב: אל תשכח שלא כל ערוץ שחופשי לצפיה בחינם,שגם מבחינת לשדר לאחרים זה בחינם
אבל אל תשכח רמי שיש ערוצי פרופגנדה שהרווח שלהם הוא חשיפה לקהל כמה שיותר גדול, ולכן הם מפיצים את שידור חינם לכל מי שמוכן לשדר.
DAYSTAR, למשל, הוא ערוץ הטפה לדת הנוצרית. היתה כתבה ב YNET שהוא לא עולה לכבלים שקל.
גם RUSSIA TODAY הוא ערוץ תעמולה מטעם המשטר, שמיועד לפאר את רוסיה ולעודד את הכלכלה במדינה. קשה לי להאמין שתהייה איזושהיא רשת שתשלם עבור שידורי הערוץ.
להוריד את DISCOVERY ולשים במקומו את RUSSIA TODAY זה עלבון לאינטיליגנציה של הצופה וזלזול בכסף שהוא משלם.
-
רמי.א
- תותח על

-
רמי.א
- תותח על

אבל יכול להיות שהערוץ רוסיה טודיsatobacko @ 18/12/2007, 00:49 כתב:נכון,רמי.א @ 17/12/2007, 16:21 כתב: אל תשכח שלא כל ערוץ שחופשי לצפיה בחינם,שגם מבחינת לשדר לאחרים זה בחינם
אבל אל תשכח רמי שיש ערוצי פרופגנדה שהרווח שלהם הוא חשיפה לקהל כמה שיותר גדול, ולכן הם מפיצים את שידור חינם לכל מי שמוכן לשדר.
DAYSTAR, למשל, הוא ערוץ הטפה לדת הנוצרית. היתה כתבה ב YNET שהוא לא עולה לכבלים שקל.
גם RUSSIA TODAY הוא ערוץ תעמולה מטעם המשטר, שמיועד לפאר את רוסיה ולעודד את הכלכלה במדינה. קשה לי להאמין שתהייה איזושהיא רשת שתשלם עבור שידורי הערוץ.
להוריד את DISCOVERY ולשים במקומו את RUSSIA TODAY זה עלבון לאינטיליגנציה של הצופה וזלזול בכסף שהוא משלם.
משדר כתבות מערוצים טלוויזיה אחרים שיש עליהם זכויות יוצרים,
בצורה כזו שלקלוט מותר בחינם אבל לשדר לאחרים אסור בחינם