שאלה בקשר ל YES MAX אם מישהו יש לא את הממיר הזה

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
bogyman
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי bogyman »

שלום
שמעתי שה YES MAX הוא מכשיר מאוד מצויין עם יכולות מאוד מצויינות
אבל יש לי שאלה קטנה

אם אני מקליט איזהו סרט האם אני יכול להעביר אותו למחשב
להוציא את הכונן קשיח ולחבר אותו למחשב ?

האם אתה מרוצה מה YES MAX או שעדיף ממיר + DVD מקליט ?

תודה
סמל אישי של משתמש
nirz
תותח על
תותח על

שליחה על ידי nirz »

לי אין, אבל לחברים שלי יש. הם מאוד מאוד מרוצים. עדיף בהרבה על DVD מקליט. ההקלטה היא מאוד קלה, ללא שום סיכובים והגדרות.
בשום פנים לא ניתן להעתיק מהמכשיר למחשב. יותר מזה, אם אתה מנוי על חבילה כלשהי, שכוללת ערוץ כלשהו בתשלום, והקלטת תוכנית מהערוץ הזה, הרי אם תפסיק לשלם על הערוץ, למרות שההקלטה נמצאת בתוך הממיר, לא תוכל יותר לצפות בה.
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

אני לא חושב שעדיף YES MAX מאשר DVD מקליט, אכן מאוד קשה לי לחוץ על כפתור REC האדום במקליט DVD שלי כדי להקליט בניגוד לYESMAX שגם צריך ללחוץ על הכפתור
אני גם יכול להקליט לפי שעה וכו, אז זה אותו דבר, רק שפה אני יכול להעביר את השידור גם למקום אחר
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה
סמל אישי של משתמש
nirz
תותח על
תותח על

שליחה על ידי nirz »

אני מדבר מתוך ידע, קלות ההקלטה ב-YESMAX מתבטאת בזה שיש לו את כל ה-EPG, ואתה יכול להקליט פשוט ע"י בחירת התוכנית בתוך המדריך. כמו כן, ניתן להגדיר לו להקליט תמיד סידרה מסויימת, וככה גם אם מועד שידור הסידרה זז, המכשיר יקליט אותה.
חוץ מזה, לממיר יש שני טונרים, ככה שניתן להקליט תוכנית בערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר.
ההקלטה מתבצעת באופן מיידי, לא צריך לחכות לפירמוט של הדיסק (כמו ב-DVD מקליט).
כל תוכנית שאתה צופה בה, מוקלטת באופן אוטומטי, ככה שאם אתה חייב פתאום לשירותים, אתה יכול לעצור את התוכנית, ולחזור ולצפות בה בהשהיית זמן (TIME DELAY). אני מכיר אנשים שאוהבים לדלג על הפרסומות, אז הם מכוונים את הממיר להקלטה של תוכנית ואז הם מתחילים לצפות בה לפני שהתוכנית הסתיימה, עם השהייה של משהו כמו חצי שעה, ופשוט מדלגים על הפרסומות, ומסיימים לראות את התוכנית באותו הזמן בו היא באמת מסתיימת.
בעיקרו של דבר, אני מכיר הרבה בעלי DVD מקליט שהתייאשו מהמכשיר ולא משתמשים בו להקלטה. לעומת זאת, לא שמעתי על בעלי מכשיר YES MAX שלא מרוצים ממנו.
אין מה להשוות בין נוחות השימוש של ה YES MAX לזה של DVD מקליט.
dpklain
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dpklain »

לי יש YES MAX וגם DVD מקליט.
אין מה להשוות ביניהם בכלל,היתרון היחידי
של ה-DVD שניתן להקליט על דיסק את
מה שאתה רואה.
הטוב ביותר זה שילוב של שניהם,אתה מקליט
ביס מקס כל מה שאתה רוצה ואז אתה מוריד
ל-DVD המקליט מה שאתה רוצה לשמור.
רק ההגינות תנצח