רציתי לשמוע את דעתכם לבעיה שחוזרת על עצמה אצלי רכשתי טלויזיה טושיבה crt לא פלזמה או lcd בקיצור לאחרונה כאשר אני רוצה להדליק את הטלויזיה לאחר שלא עבדה, התמונה בעת ההדלקה קופצת על המסך מספר שניות עד דקה בערך ולאחר מכן נתפסת על המסך.
רציתי לשאול אם למישהו יש חוש טכני מהי הבעיה , ועל מה זה מעיד?
בתודה מראש
משה
תודה על התגובה המהירה כמה צריכה להיות עלות תיקון כזה במעבדה פרטית לדעתך?
בתודה מראש פשוט אני מתלבט אם לשלוח אותה לתיקון בניו פאן שלא תקבל שם מכה בדרך או לחילופין להביא אותה למעבדה ליד הבית
אתה צודק לחלוטין אני עכשיו מזה מצטער שקניתי משהו מתצוגה למרות שבדקתי לפני שהכל תקין...
כנראה שכמו שאומרים זול יוצא בסוף יקר ואם יורשה לי להוסיף יקר מאוד
היתה לי בדיוק אותה בעיה.
לאחר כחודש שהבעיה הופיעה, בעת צפייה, הטלוויזיה החלה לעלות עשן והיה פיצוץ קל ואז החלה לעלות באש.
מזל שבאותו הזמן הבת שלי לא היתה מול הטלוויזיה.
אל תמתין שנייה, תבקש תיקון, יתכן שישנה בעיה בשפורפרת.
המתנה יכולה לגרום נזק לתי הפיך לשפורפרת(שזה בערך 80 % מעלות הטלוויזיה)
זו תקלה בשפרפורת ובכבל מסוים.
אם יש לך אחריות תממש אותה באופן דחוף אפשר תקן אבל זה יתקלל אחרי כמה חודשים שוב
בררתי וזה עולה 200 ש"ח תיקון כוולל חלק
כדאי לך לבקש חדשה ולא מתוקנת כי היא תתקלקל שוב אחרי מספר חודשים
אני טכנאי שעדין מתקן טלויזיות ,אבל כאלה שטויות שאתם כתבתם על הטלויזיה הנ"ל אני לא נתקלתי ב 30 שנה שאני מתקן טלויזיות .לא סוחבים טלויזיות -אלא לוקחים את השסי (הלוח האלקטרוני )למעבדה לבדיקה ואחרי הבדיקה על מסך אחר קובעים אבחנה , ולא זורקים שטויות לאויר ,וסליחה עם הנפגעים .
jfelec @ 20/1/2008, 01:25 כתב:
.לא סוחבים טלויזיות -אלא לוקחים את השסי (הלוח האלקטרוני )למעבדה לבדיקה ואחרי הבדיקה על מסך אחר קובעים אבחנה
אסור לגעת בטלויזיה בתקופת האחריות שלה! ואני ממליץ גם לא אחרי זה.
תתקשר למעבדה של יבואן ויגיעו אליך לבית. החוק מחייב 29 אינצ' ומעלה לתת שרות בבית הלקוח.
jfelec - אני לא שמעתי בחיים שלקוח צריך לפרק בעצמו את "השסי" לקחת אותו למעבדה. ממתי ממליצים לאדם לא מוסמך ולא מנוסה להתעסק בדברים כאלו?! ומה אם התקלה אינה ב"שסי" אלא בשפופרת?
נשמע כתקלה במעגל הוורטיקל עלות תיקון סביבות 200 ש"ח במעבדה
עד כמה שאני זוכר בטושיבה הולך כבל אלקטרוליטי 10מיקרו בוורטיקל
שים לב האם הסמלים של התחנות אחריי שהטלויזיה עובדת גולשים מהמסך?
וניתן לתקן גם בבית לא חייבים לסחוב .
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...