חברת סמסונג תמיד ידעו להוציא מוצרים טובים, ההמצלה ללכת על הטלווזיה הזאת באה מדוד של אשתי מקנדה, כל השנים הוא רק קונה סאמסונג, בביקור האחרון שלי שם גם התרשמתי מצותאות האיכות של מסכי הLCD והמקרן האחורי 52 אינץ שהיה לו בסלון.
ובכן, אתה מוצר שמתחרה עם המון מסכי פלאזמה בשוק החלטתי לקנות בגלל המחיר + המפרט הטכני + האחריות על המוצר, 3 הפרמטרים הללו נתנו לי כיוון ללכת על מוצר ממשפחת סמסונג.
כמו שרשמתי מדובר על דגם PS-42C91H, בגודל 42 אינץ

לסמסונג יש שני יבואנים בארץ לכן צריך לבדוק טוב טוב מי מוכר לכם ומי היבואן, לדוגמא מחסני חשמל מוכרים סמסונג בעזרת היבואן י.ש כהן, בחלק מהאתרים הוא נותן שנה אחריות, על פי המוכר של מחסני חשמל 3 שנים.
החברה השניה היא סמליין ( מיניליין), שנחשבת היבואן הרשמי של סמסונג לארץ.
העדפתי ללכת על סמליין שכן הם היבואן הראשי וגם אין שום הבדל במחיר, האמת קיבלתי מחיר יותר זול מהחננויות דך האינטרנט .
להלן מפרט טכני קצר
42 Plasma TV
HD Ready (1024x768 resolution)
DNIe (Digital Natural Image Engine)
15000:1 Dynamic Contrast Ratio
FilterBright
Smart Frame Plus
Silhouette Editor
2 HDMI, PC Input
SRS TruSurround XT
Anti Burn-in Technology
Auto Wall Mount (option)
מי שרוצה לקרוא יותר הנה קקישור למוצר
סמסונג ,
הטלווזיה שוקלת מעל 33 קילו, האמת המשקל שלה הוא בגלל המתקן התחתון לשים על ספרייה, אם תורידו אותו מהטלווזיה תקבלו בפחות 3-5 קילו נראה לי .וגם לא צריך אותו לטלווזיה
כמו כן יש גם הטלוויזה מגיע ארוזה היטב ושמורה היטב, 2 ברגים בכל צד לתליה מאחורה ןמכסה פלסטיק לסגור את הטלווזיה מלמטה עם תולים אותה על הקיר.
עכשיו, נשאלת השאלה איכות התמונה.
ובכן, לי יש ממיר DM500 מקורי, שנאמר שאיכות המקלט שלו לא משהו וזה כבר הוכח.
לפלאזמה יש קונטרסט של 1 ל 15 אלף, אחריה יש את LG עם 1 ל 20 אלף אבל המחיר הוא מעל 1000 שקל תוספת ורק שנתיים אחריות.
ערוץ 2 ו 10 רואים טוב, למרות שיש קצת עיוות בגלל הגודל ל 16 על 9, בכל מקרה התמונה סבירה, הכי מדהים היה לעבור לראות ה MBC4 ו 2 שמשדרים על 7W ו 26E.
התמונה פשוט מדהימה !!!!!!, החברה בדובאי משדרים באיכות מעולה, סרטים כגון טיבת פיניקס ששודרה אתמול יהיום EQUALIBRITUM, פשוט היו באיכות קרובה ממש לDVD המקורי שלהם.
כמובן שיש שידורים של תחנות אחרות שהיה פשוט זוועה לראות אבל הכול תלוי בשידור.
איכות הפלאזמה בDVD גם לא נחות, סרט של להציל טוראי ראיין היה פשוט איכותי, כל כדור שעף , כל רסס של מים היה ניתן לראות בבירור ובאיכות.
בקיצור, בשביל 3 שנות אחריות ובמחיר טוב שווה ללכת על פלאזמה גם אם אין HD FULL אני נהנה מכל רגע.
אשמח עם עוד אנשים יפרסמו ביקורות חיוביות או שליליות על המסכים שלהם כדי שאחרים ילמדו .
בברכה וחג שמח
פרינס