מבקש מידע לגבי הצפנות ושיתופים... לא מבקש קודים!

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
invisble_man
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי invisble_man »

שלום לכולם
אני רוצה לקבל קצת מידע שיסדיר לי את העניינים בראש..
יש פה מילא אינפורמציה.. אבל לעיתים היא לא כל כך ברורה.

אחרי שאני מצליח לקלוט את כל הערוצים שאני רוצה בין אם מוצפנים ובין אם חופשים מגיע נושא של השיתוף\קודים.

כבר בהתחלה אני רוצה לומר שאני לא מבקש קודים. כי הבנתי שבפורום לא מפרסמים קודים.
אבל אני פשוט רוצה להבדיל בין שלל האפשרויות.
כעת אני אמסור את הדברים שאני חושב שהבנתי. ואם טעיתי אני אודה אם מישהו יכול לתקן אותי או אפילו לרשום משהו שלא רשמתי.ובכן...

1. שיתוף - אנשים בעלי כרטיסים מוצפנים (cams?) משתפים את הכרטיס שלהם ע"י כך שהם מתחברים לשרת מסויים שהוא בתשלום ובכך מאפשרים לאנשים אחרים שאין להם כרטיסים לראות ערוצים מוצפנים.
2. קודים - כל יום הערוצים המוצפנים משנים את הקודים שלהם. במקביל ברחבי האינטרנט ניתן להשיג קודים שמתעדכנים כל יום.
ישנה אפשרות להגדיר באופן ידני. (עדיין לא הבנתי איך בדיוק.. אני חושב שזה קשור להעתקת קובץ softcam.key לממיר אבל זה לא עובד לי. אז אני לא בטוח)
ישנה אפשרות להגדיר בצורה אוטומטית ע"י אמולטורים שונים (ccam ועוד שמופיעים בגירסאות שונות ומשונות - עדיין לא הבנתי מה ) שמתעדכנים את הקודים בממיר.

זה הכל. אני כבר אומר מראש שכנראה שיש כמה דברים לא מדוייקים או אפילו לא נכונים.
אשמח לקבל כל פיסת מידע נוספת. ואודה אם ישנם אתרים שיוכלו להרחיב לי את המידע.

בכל אופן.. שיהיה לכם אחלה יום
invisble_man
ממיר Optibox Panthera HD
מחובר להוטבירד, נילסט ועמוס
sickboy666
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sickboy666 »

אתה די צודק בכל מה שרשמת. אנסה להסביר לך בקצרה. מה שלא יהיה, אתה צריך להתקין אמולטור כלשהו. הכי נפוצים היום הם CCCAM,MGCAMD ו GBOX. אמולטור אחראי גם על שיתוף וגם לפתיחת הערוצים ע"י קודים. ואם כבר הקודים, יש 2 דרכים לעדכן אותם:
- עדכון ידני ע"י חיבור בין דרים למחשב. מדובר בקבצי טקסט פשוטים שמעתיקים בחיבור FTP מהמחשב לדרימבוקס.
- עדכון אוטמטי ע"י פלאגין המתאים (תוכנה בתוך הדרימבוקס). הפלאגין הזה מתחבר לשרת כלשהו שמספק לו את הקודים. הכי נפוץ הינו HACKSAT. עדכון האוטמטי גם יכול להיות יזום מצדך לפי הצורך.

הקובץ העיקרי הינו softcam.key אך יש עוד כמה, בהתאם לשיטת הקידוד של החבילות שונות.

לגבי השיתוף, כל אמולטור עובד בצורה אחרת. אין טעם להרחיב בנושא הזה. כדי להתחבר לשיתוף אתה חייב חיבור קבוע לרשת אינטרנט. בד"כ מתבצע בבית ע"י הראוטר. מומלץ חוטי.

אני מקווה שעזרתי לך קצת. B)
תמונה
henfel
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי henfel »

אני בטוח שעזרת לו וגם לי.

גם אני קצת מבולבל מכל הנושא.
הבנתי שצריך להתחבר לשרת שיתופי בעלות כספית (חובה)

אז לא הבנתי למה אני צריך את האמולטור שפורץ לבד מכל מני אתרים בעולם ושיתוף שרץ ברשת (האינרטנט)... אחרי הכל האמולטר הוא כלי לפריצה ואם יש לי אמולטור
וקודים ברשת שמתעדכנים אוטומטי למה אני צריך שרת בתשלום?

תודה מראש
סמל אישי של משתמש
mola10
תותח על
תותח על

שליחה על ידי mola10 »

כי את רוב החבילות לא נפתחות ולמעשה נפתחות התחנות עם קידודים ישנים אבל אלה עם הקידודים החדשים לא ניתן לפתוח אלה בשיתוף ובשביל כמה שזה עולה לא שווה הכאב ראש ואפשרויות הצפיה רבות יותר
thestalker
תותח על
תותח על
Been thanked: 5 פעמים

שליחה על ידי thestalker »

כמה זה עולה?
יש לי 1.8 ממונעת מ30W עד 42E
ממיר עם מנוי חוקי ל CSAT
DREAMBOX 7080 HD 2X DVBS2 1X DVBT
סמל אישי של משתמש
mola10
תותח על
תותח על

שליחה על ידי mola10 »

החל מ 300 לשנה
neda7159
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי neda7159 »

sickboy666 @ 16/6/2008, 14:40 כתב: אתה די צודק בכל מה שרשמת. אנסה להסביר לך בקצרה. מה שלא יהיה, אתה צריך להתקין אמולטור כלשהו. הכי נפוצים היום הם CCCAM,MGCAMD ו GBOX. אמולטור אחראי גם על שיתוף וגם לפתיחת הערוצים ע"י קודים. ואם כבר הקודים, יש 2 דרכים לעדכן אותם:
- עדכון ידני ע"י חיבור בין דרים למחשב. מדובר בקבצי טקסט פשוטים שמעתיקים בחיבור FTP מהמחשב לדרימבוקס.
- עדכון אוטמטי ע"י פלאגין המתאים (תוכנה בתוך הדרימבוקס). הפלאגין הזה מתחבר לשרת כלשהו שמספק לו את הקודים. הכי נפוץ הינו HACKSAT. עדכון האוטמטי גם יכול להיות יזום מצדך לפי הצורך.

הקובץ העיקרי הינו softcam.key אך יש עוד כמה, בהתאם לשיטת הקידוד של החבילות שונות.

לגבי השיתוף, כל אמולטור עובד בצורה אחרת. אין טעם להרחיב בנושא הזה. כדי להתחבר לשיתוף אתה חייב חיבור קבוע לרשת אינטרנט. בד"כ מתבצע בבית ע"י הראוטר. מומלץ חוטי.

אני מקווה שעזרתי לך קצת. B)
האם יש קודים לSHWOTIME?
don't worry be happy
תמונה
שלח תגובה