שתי שאלות נורא חשובות

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
אור צברי
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי אור צברי »

מצטער על כל השאלות שאני שואל פשוט אני מתחיל ואני לא מבין כלום לא דבר שאומרים לי על ערוצים בלווין שהם מצליחים לקלוט אני נלהב .
אז ככה
שאלה ראשונה :
חבר שלי מקפריסין אמר לי שיש לו לווין שאני לא יודע כמה מטר והמתקין שהתקין לו את הלווין פרץ לו ערוצים והוא יכול לראות ערוצים מ UK ומארה''ב כמו SKY SPORTS או USA NETWORK או NBC או SETANTA SPORTS וכ'ו ואני רוצה לדעת איך והוא לא קנה שום כרטיס חוקי
שאלה שנייה :
האם יש אפשרות לקנות לווין שלא יודע כמה מטר ולראות ערוצים פניימים וחוציים של ארה''ב ושל UK וד''א
האם אפשר לצפות בערוצים מ UK מבחינת ה BEAM חוץ מ 2A SOUT ?
תודה רבה !
אור צברי
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי אור צברי »

בבקשה ענו לי על השאלה ועוד משהו אחד
ראיתי משהו ביוטיוב שילד פורץ ערוצים מחברת הלווינים DISH יש לו ממיר של חברת COOLSAT האם יש אפשרות לעשות כזה דבר בארץ כדי לראות ערוצים של ארה''ב ?
צור .א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי צור .א »

לגבי החבר מקפריסין,שיפרט לך מה הוא קולט ולאיזה לווינים הוא מחובר ,ובאיזה גודל צלחת.אם הוא קולט למשל עם צלחת 3 מטר,אז אתה תוכל עם צלחת יותר גדולה בגלל הקירבה היחסית לקפריסין.
בכלל עד כמה שאני יודע אמריקה היא מהצד השני של כדור הארץ לגבנו ואז כל מה שרלוונטי לגביהם סביר שלא רלוונטי לגבנו.
אפשרות אחרת היא שתרכוש לווין שישוט לו אי שם מעל האוקיינוס האטלנטי וישמש לך כמימסר.אני לא יודע כמה זה יעלה לך? [לשון]
סמל אישי של משתמש
eli.racheli
תותח על
תותח על

שליחה על ידי eli.racheli »

לא קוראים לזה פריצה קוראים לזה שיתוף
האימפריה בצהוב !
-------------
mutant 200 4w+7w+9e+13e dish 120 cm
optiboX 3800 dish gibertini 0.80 cm
שלח תגובה