ראשת אני צריך עזרה בקשר לערוצים
אני רוצה לראות ערוצים באנגלית ( חשוב שיהיה axn איזה לווין זה ? כמה ערוצים יש של axn בלווין שתציעו)
וחשוב שיהיה גם עוד ערוצים באנגלית
אני שואל אותכם כדי לדעת איזה לווינים לעשים (עמוס והוטבירד אני שם בטוח עכשיו בשביל הערוצים באנגלית אני רוצה לדעת מה כדי לעשים תודה )
יש לי ממיר sound sat gs -1590
האם ניתן לפתוח איתם ערוצים (axn וערוצי פורנו ) אני צריך שהיו הערוצים האלה אז איזה לווין כדי לעשים תודה
האם בלווין נילסט יש ערוצים שהם באנגלית בלי תירגום בערבית
בתודה לעוזרים
חג שמח
עזרה בקשר ללווין ערוצים והממיר
-
danwol
- תותח על

את הממיר שלך אני לא מכיר ולכן אני לא יודע אם הוא מסוגל לפתוח פולסט ב 13e, מה ישתן לך כמה ערוצי סרטים באנגלית(3 ערוצי hbo) וכן את פליבוי (לא ממש כפי שבקשת).
לניילסט יש כמה ערוצים חופשיים משודרים באנגלית, אפילו עם סרטים לא רעים (mbc2 ו- mbc4) אך עם די הרבה פרסומות. mbc action משדר באנגלית סדרות אמריקאיות חופשיות, כן יש בניילסט את foxmovies ואת mbc persia - שניהם די גרועים עם סרטים ישנים. בסך הכל, למי שיש ממיר fta' ניילסט חובה לדעתי.
חוץ מזה המבחר לא גדול, ושתדע שדרימבוקס לא יוסיף לך הרבה מעבר למה שציינתי, אלא אם כן תתחבר לשיתוף. בהצלחה.
לניילסט יש כמה ערוצים חופשיים משודרים באנגלית, אפילו עם סרטים לא רעים (mbc2 ו- mbc4) אך עם די הרבה פרסומות. mbc action משדר באנגלית סדרות אמריקאיות חופשיות, כן יש בניילסט את foxmovies ואת mbc persia - שניהם די גרועים עם סרטים ישנים. בסך הכל, למי שיש ממיר fta' ניילסט חובה לדעתי.
חוץ מזה המבחר לא גדול, ושתדע שדרימבוקס לא יוסיף לך הרבה מעבר למה שציינתי, אלא אם כן תתחבר לשיתוף. בהצלחה.
dream 500, 1.2 dish, 4W,7W, 7E, 13E ,