http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7% ... 7%9C%D7%93
היהודים לא צריכים להתיחס לחג המולד
- klf
- תותח על

-
פניקס
- חבר ותיק

כל זמן שאנחנו מדינה מעורבת ודמוקרטית ,וחלק מאחנו עולה רוסיה אבדה להם המסורת היהודית לתקופה שמעל 70 שנים שהקשר בנהם לבין היהדות נותק שלא כל כך באשמתם.י א @ 25/12/2008, 19:09 כתב: אבל מותר ומנומס לאחל חג שמח לנוצרים
מה לעשות שלחלק די גדול בנהם קשה להם להתנתק מהמינהגים שהורגלו להם במשך תקופה כל כך ארוכה מותר ומחוייב לאחל להם שיהיה להם לכל המאמינם ושמחים בחגם חג שמח ומאושר .

PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
- tiptip
- תותח על

- borichka
- חבר ותיק

-
smarg
- אחלה חבר

- פרופלור
- תותח על

מי כאן הברברים? אם רמזת ליהודים או דתיים אז לא תשכח שאנו מקור התרבות וציביליזציה המערבית וברברים הם נוצרים הקדמונים. ועוד, האם היהודים או הנוצרים עסקו ברצח ובהרג של היהידים ואחרים במשך אלפי שנים ורק לפני כ- 60 שנה השמידו בתאי גזים ובדרכים אחרות שקשה לתאר 6 מיליון יהודים, צוענים, הומוסקסואלים ואחרים....אז מי כאן ברברי?????????????!!!!!!!!!!!!!!!smarg @ 27/12/2008, 22:30 כתב: ועל ה... שלי מה חושבים כל הברברים מסביב....
-
פניקס
- חבר ותיק

smarg בחור יקר, לאף אחד אין את הזכות להיתערב איך ולמה אתה חוגג חג כל שהוא כל זמן שאתה עושה את הדברים הפרטים שלך בצורה תרבותית .smarg @ 27/12/2008, 22:30 כתב: האמת אני לא מבין למה במדינה דמוקרטית מישהו צריך לתת דין וחשבון מה הוא חוגג ולמה. אני חוגג תחילת שנה אזרחית ועל ה... שלי מה חושבים כל הברברים מסביב....
רק חבל שירדתה לרמה כזאות שתיגרום לתגובות לא נעימות.
לדעתי פה בפורום צריך להיות יחס של כבוד בין חברי הפורום ולשמור על כבוד הדדי בין החברים !!!!

PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
-
smarg
- אחלה חבר

מר פרופלר היקר
קודם כל לא נעשה הכללות. ברברים יש בין כל האומות והלאומים ומה לעשות גם פה.
אני מתכוון לכל האנשים חסרי סובלנות והבנה ומלאים שינאה כלפי כל דבר שונה: תרבות שונה, מנהג שונה וכו. שנים צועקים למה רוסים חוגגים את סילבסטר, ושנים רוסים מנסים להסביר שהם לא יודעים מי זה הסילבסטר הזה לעזאזל, הם חוגגים את תחילת השנה ולהם אין בזה שום אלמנט של דת כלשהו (למרות עץ אשוח ודמות של סנטה קלאוס). אבל יש אנשים שלא קולטיםאת זה ולא רוצים לקליט את זה ובשבילם זה עוד סיבה להוציא את השינאה שלהם. אלא הברברים בעניי. מקווה שהבנת ולא נפגעת.
"..שאנו מקור התרבות וציביליזציה המערבית ...". תסלח לי אבל היום זה נשמע פתטי במיוחד. יש לנו הרבה מה ללמוד על תרבות וציביליזציה מהעולם המערבי (מהדברים הטובים שלו כמובן)...
קודם כל לא נעשה הכללות. ברברים יש בין כל האומות והלאומים ומה לעשות גם פה.
אני מתכוון לכל האנשים חסרי סובלנות והבנה ומלאים שינאה כלפי כל דבר שונה: תרבות שונה, מנהג שונה וכו. שנים צועקים למה רוסים חוגגים את סילבסטר, ושנים רוסים מנסים להסביר שהם לא יודעים מי זה הסילבסטר הזה לעזאזל, הם חוגגים את תחילת השנה ולהם אין בזה שום אלמנט של דת כלשהו (למרות עץ אשוח ודמות של סנטה קלאוס). אבל יש אנשים שלא קולטיםאת זה ולא רוצים לקליט את זה ובשבילם זה עוד סיבה להוציא את השינאה שלהם. אלא הברברים בעניי. מקווה שהבנת ולא נפגעת.
"..שאנו מקור התרבות וציביליזציה המערבית ...". תסלח לי אבל היום זה נשמע פתטי במיוחד. יש לנו הרבה מה ללמוד על תרבות וציביליזציה מהעולם המערבי (מהדברים הטובים שלו כמובן)...
לווינים: 13E - 4.8E - 4W - 75E
חומרה: HTPC, SKYSTAR 2
תוכנה: תוכנה שלי פרטית לצפיה בשידורי לווין, VISTA
חומרה: HTPC, SKYSTAR 2
תוכנה: תוכנה שלי פרטית לצפיה בשידורי לווין, VISTA
-
smarg
- אחלה חבר

- פרופלור
- תותח על

-
smarg
- אחלה חבר

-
פניקס
- חבר ותיק

חברים יקרים אני עושה סולחה בשביל כולם!!!!
נראה את הנושא הזה כסגור וללא כל תוספת מה אתם לא שמים לב שברוב המקרים שני החגים מופעים ביחד אז שהשמחה גם תהיה ביחד כל אחד על פי דרכו ,חג שמח לכולם בלי אבדל צבע ,גובה שמן או רזה כולם ישמחו ביחד!!!!!!!!
נראה את הנושא הזה כסגור וללא כל תוספת מה אתם לא שמים לב שברוב המקרים שני החגים מופעים ביחד אז שהשמחה גם תהיה ביחד כל אחד על פי דרכו ,חג שמח לכולם בלי אבדל צבע ,גובה שמן או רזה כולם ישמחו ביחד!!!!!!!!

PHOENIX
TOPFIELD 4000 FI
- EB1000
- אחלה חבר

אני מאד אוהב את הגישה בארצות הברית, כל ברכת חג מולד שמח של איזה מגיש טלויזיה מלוות בברכת חנוכה שמח. יש יהודים שאפילו מקשטים "עץ חנוכה" כדי שהילדים היהודים לא ירגישו מקופחים אל מול כל הזוהר הבוהק מחג המולד. אני דווקא בעד ההרמוניה הזו, אחרי הכל זה חג ועוד סיבה לחגוג. אני ממש לא מבין את דעתם של דתיים בכל הנוגע לישו הנוצרי. זה מה שגורם אנטישמיות. בעיקר בימים כאלו שאנו זקוקים לתמיכה של כל העולם ואשתו בכדי שצהל יוכל להשלים את משימתו בעזה, ואיחוד בין חנוכה לחג המולד בהחלט יכול לעזור.
דבר אחד בטוח, ואני חושב שכאן גם פרופלור היקר יסכים איתי, גם יהודים יכולים להינות משלל התוכניות והסרטים המשודרים בערוצי הלויין בתקופת חג המולד
Merry HanuChristmas

דבר אחד בטוח, ואני חושב שכאן גם פרופלור היקר יסכים איתי, גם יהודים יכולים להינות משלל התוכניות והסרטים המשודרים בערוצי הלויין בתקופת חג המולד
Merry HanuChristmas
The more I see People the more like Pigs..
- פרופלור
- תותח על