אני חייב לשתף אותכם בכתבה מאלפת מיוטיוב

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
נעול
ezra6666
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי ezra6666 »

תראו את הצביעות של המנהיגים הערבים

http://www.youtube.com/watch?v=er-t7oIeamg&NR=1
My Daily Prayer: Oh Lord, Help Me This Day To Keep
My Long Nose Out Of Other's People's Business
סמל אישי של משתמש
awazil
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי awazil »

עם כל הכבוד לפורום המקסים הזה , לחברי הפורום הנחמדים , וההנהלה שאין מה לדבר עליה , איש מקסים ... אני רואה שפורום זה הפך להיות פוליטי יותר מאשר פורום שקשור ללווינים . נכנס לכאן בכדי לקרוא חדשות תדרים , ערוצים וכל מה שקשור , אבל כאילו אני גולש באתר פוליטי 100% .
אנחנו כאן בכדי "לברוח" מהחדשות שמקצרים ת'חיים , אז בואו נדבר בענייני לווין . חבריי, אין נפקא מינא מעדכונים וחדשות מצמררות ... ואם בכל זאת אתה/אתם רוצה/ים לפרק עצבים יש מלא , אבל מלא , אתרים זמינים שעניינם רק פוליטיקה ומלחמות ... תשאיר/ו טוקבאקים כמה שאתה/ם רוצה/ים.

כמה ימים והפעולה תיגמר , ומה נשאר פה ? אנחנו , חברי הפורום שנפגשים מדי פעם ואפילו מדי יום בכדי לשתף אחד ת'השני בדברים חדשים בתחביב/מקצוע שלנו .
פתאום איכות הdvd הפכה לגרועה

IPbox9000HD plus ,DreamBox 800HD PVR , mutant 200s , dm500s
motorized 1.8m dish + 1.6m = 4w 7w 13e 26e
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

אני חושב שהדברים נאמרו בצורה הנכונה ביותר.

עם כל הכאב ועל הנופלים שלנו ועל התחושות הקשות שסובלים תושבי הדרום, אני מבקש שחברי הפורום יתרכזו כמה שניתן לא לגלוש לתחומים הלוהטים וטעונים האלה.

גם אני לא פטור ואני אשתדל לשמור על מוצא פי (ידי) ואבקש גם מכם להימנע מכתיבה על הדברים ככל האפשר.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
avivi_r
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי avivi_r »

הוא אמר את האמת על המנהיגים הערבים הצבועים האלה.
נעול