השבוע שבק חיים הממיר שלי , מתוצרת VISIONET,
ולאחר שהתקשרתי לטלראן, על מנת לברר מה ניתן לעשות (תיקון\אחריות) הם הציעו לרכוש את הדגם החדש של חברת VISIONET. וזאת לאחר שהשירות היה מזוויע
כמובן שסירבתי, גם עקב השירות של חברת טלראן, וגם עקב אמינות המכשירים של חברה זו.
אציין שהיה לי ממיר הנחשב לדגם נפוץ - VISIONET 9000
אשמח להצעות של דגמי ממירים.
יש תקלה בספק זה הכול . להחליף כמה כבלים . כול טכנאי יעשה לך את זה . או טל ראן יחליף לך ספק . מה הרעש . ומי אומר שממיר אחר לא יעשה בעיות . היום מוכרים בזול וקונים בזול
העניין הוא שיש ממירים יותר אמינים ויש פחות, אבל ממירים שיתופיים חופשיים כמו דרים בוקס או מוטאנט נותנים לך את חופש הפעולה למצוא שיתוף שמתאים לך ואם לא טוב אז תעבור. בויזינט אתה תלוי רק בשיתוף היצרן.
י א צודק היה לי מכשיר שלהם והייתי מוגבל כשיש להם תקלות זה יכול לקחת גם שעות
בגלל זה קניתי דרים 7020 כי שם אפשר לשים גם 5 שיתופים ועם אחד לא עובד יש עוד 4
יש לי 1.8 ממונעת מ30W עד 42E
ממיר עם מנוי חוקי ל CSAT
DREAMBOX 7080 HD 2X DVBS2 1X DVBT
thestalker @ 19/1/2009, 19:52 כתב:
כי שם אפשר לשים גם 5 שיתופים ועם אחד לא עובד יש עוד 4
מה החוכמה הגדולה ? צריך גם לשלם 5 פעמים.
במחיר הזה אני מתחבר ל חם ואו ל כן. מה שאני לא רוצה .
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
נכון ובדיוק בגלל זה אני לא מחובר לא לזה ולא לזה . וככה גם כתבתי .
מה שאמרתי שלהתחבר ל 5 שיתופים זה לא כלכלי ומיותר,אני מחובר לשיתוף אחד ומרוצה עד הגג .קומה שלישית .
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
אני מוכן לשלם 1600 שקל ולא לקנות ויזנט מכשיר לא אמיו היום יש ויזנט חדש בשם אל אר אותו זבל במיזרח ירושלים יש חנות לויין עם עשרות דגמים של ממירים מחר אני שם