משה
בקשת תודה לאיציק cavtl
בימים האחרונים עברתי לגור עם חברה שלי ונכנסנו לים של הוצאות שכירות +קניית מוצרים רבים...טוב כולם פעם עברו שלב זה
בקיצור ברצוני להודות מקרב לב לאיש יקר בשם איציק cavtl שעזר לי רבות ,הקדיש לי מזמנו ביעוץ והכוונה, בזכותו הצלחתי להתקין צלחת לויין לבדי ולחסוך מאות שקלים הוא עשה הכל מטוב לב ורצון לנתינה לכן ברצוני להודות לו מקרב לב 
משה
משה
- פרופלור
- תותח על

- IttaiM
- תותח על

-
MAYDASSA
- מתקין

-
dpklain
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
זה לא פעם ראשונה ששומעים פה מחברים שקיבלו עזרה בחינם ברצון טוב. באמת איציק אדם טוב, אולי אף יותר מידי טוב. אל תשכחו שזה לא התחביב שלו, הוא מתפרנס מהמקצוע הזה וכמו שאתם לא רוצים לעבוד בחינם אני לא חושב שהוא צריך להציע את מקצועו בחינם.
אל תתנו לטוב ליבו לפגוע בפרנסתו. עם טוב לב לא הולכים למכולת
אל תתנו לטוב ליבו לפגוע בפרנסתו. עם טוב לב לא הולכים למכולת
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
dpklain
- תותח על

-
topfield3000ci
- אחלה חבר

- tiptip
- תותח על

-
guy244
- חבר פורום

-
תומר
- מתקין

- pakwan
- תותח על

משני המקרים שאיציק התקין אצלי, צלחת עם 3 LNB והשניה ממונעת מטר הייתי יותר ממבסוט|hello|
הדברים שמסביב להתקנה - הלימוד מרצון ומענה על אין ספור שאלות בזמן ההתקנה, ההסבר על הממיר התמיכה שלו גם הרבה אחרי ההתקנה
ובכלל הסבלנות והטוב לב הם דברים שלא נמדדים בכסף
ולעצם הדיון שעם טוב לב לא הולכים למכולת - כלכלית לאורך זמן עדיף להיות מתקין מסוגו של איציק
מתקין רמאי/גנב/ או סתם מתקין לא נחמד - יראה אותי רק פעם אחת - ולכל מי שאני מכיר אני לא אמליץ עליו
מתקין כמו איציק - מנסיוני ומחברים אחרים שנתתי את המלצתי עליו ושהוא התקין להם - כולם היו מרוצים
לא מעט מחברי הפורום נעזרו במקצועיותו, והראיה הטובה ביותר כאן זה ריבוי התגובות בשבחו של איציק
הדברים שמסביב להתקנה - הלימוד מרצון ומענה על אין ספור שאלות בזמן ההתקנה, ההסבר על הממיר התמיכה שלו גם הרבה אחרי ההתקנה
ובכלל הסבלנות והטוב לב הם דברים שלא נמדדים בכסף
ולעצם הדיון שעם טוב לב לא הולכים למכולת - כלכלית לאורך זמן עדיף להיות מתקין מסוגו של איציק
מתקין רמאי/גנב/ או סתם מתקין לא נחמד - יראה אותי רק פעם אחת - ולכל מי שאני מכיר אני לא אמליץ עליו
מתקין כמו איציק - מנסיוני ומחברים אחרים שנתתי את המלצתי עליו ושהוא התקין להם - כולם היו מרוצים
לא מעט מחברי הפורום נעזרו במקצועיותו, והראיה הטובה ביותר כאן זה ריבוי התגובות בשבחו של איציק

Every man dies , Not every man really lives
אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין
- marx04
- אחלה חבר

שלום לכולם,
כל הכבוד לאיציק CAVTL !
איציק התקין אצלי את המערכת לקליטת לוויינים, ועשה עבודה מעולה.
הוא מקצוען אמיתי, עם ידע רב, ותמיד נכון לעזור בסבלנות אין קץ.
אני תמיד ממליץ עליו לכל מי שמבקש המלצה, מתוך ידיעה וביטחון שהוא יעשה את הטוב ביותר.
הלוואי על כולנו בכל תחום אנשי מקצוע ובני אדם כמו איציק.
בברכה,
אורי.
כל הכבוד לאיציק CAVTL !
איציק התקין אצלי את המערכת לקליטת לוויינים, ועשה עבודה מעולה.
הוא מקצוען אמיתי, עם ידע רב, ותמיד נכון לעזור בסבלנות אין קץ.
אני תמיד ממליץ עליו לכל מי שמבקש המלצה, מתוך ידיעה וביטחון שהוא יעשה את הטוב ביותר.
הלוואי על כולנו בכל תחום אנשי מקצוע ובני אדם כמו איציק.
בברכה,
אורי.
הפועל מרמורק אימפריה !
-
asid
- חבר ותיק