שאלות

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
sy22
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי sy22 »

מה יכול להיות כאשר סורקים בלווין כדי למצוא ערוצים מסוימים ותקופה זה מוצא ותקופה זה לא מוצא.
למה כי לסבתא שלי יש לווין ומה הערוצים irin irib shahar עבדו ואז הם שינו תדר ואז אני החזרתי את ההגדרות של הממיר לברירת מחדל שאני יודע שעשיתי טעות ואז את כל הערוצים מחדש תפסתי רק מה שתפסתי את הערוצים הפרסים האלה אז היה שהפעלתי אותם והם לא פעלו כי פשוט היה כתוב או no siganl או bad video signal ומה שיש תקופה מסוימת שזה מוצא ויש תקופה שזה לא מוצא. עכשיו אולי יכול להיות שזה בגלל שאני לא הגדרתי pids כי יש לי אפשרות להגדיר vpid apid ו pcr pid
אבל כשאני מגדיר אותם הוא כותב לי set pid filed. אני פשוט מכניס את התדר וסימבול רייט ומגדיר את הפידים וזה כותב כך. מה אני יכול לעשות כדי לתפוס את הערוצים האלה?
סמל אישי של משתמש
mola10
תותח על
תותח על

שליחה על ידי mola10 »

אני נתקלתי באותה בעיה אבל עם ממיר ישן כנראה בגלל סף רגישות נמוך בערוצים ב16E עמוס והוטבירד
גם יש אפשרות שעוצמת השידור של הערוץ נמוכה ופעם הוא חזק ומספיק לקליטה ולפעמים לא
נתוני פיד לא צריך להכניס הממיר עצמאית מוצא אותם
תומר
מתקין
מתקין

שליחה על ידי תומר »

אולי גם הצלחת לא מכוונת טוב או כבל לא איכותי. זה נכון שיש ממיר עם רגישות גרועה במיוחד.
כך שלמרות שאמור להתקבל סיגנל טוב מהצלחת אז רגישות הקליטה הגרועה בממיר מונעת צפייה רציפה.
גם יכולה להיות בעיה במיקום ההתקנה שגורמת להנחתה משמעותית בשעות מסוימות. ואולי הבעיה בקונקטרים.
שלח תגובה