YES שוב מייקרת תעריפים

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
pinhasr
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי pinhasr »

תמונה
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

שליחה על ידי הטכנאי קרמר »

כמה עשרות אלפים של אנשים רואים יס חינם . לוקחים ממיר של חבר ורואים . ממש אלפים
זה מקלקל . ליס. זה מקלקל להוט , וזה מקלקל לנו המתקנים . כי כולם רואים חינם .
אז אים יס היו חושבים בהתחלה איך לימנוע את זה הייה טוב לכלום , ולא היו מעלים תעריפים .
כי אים כולם משלמים אז משלמים פחות
רק הטכנאי קרמר
סמל אישי של משתמש
ART
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי ART »

אין קשר למתפלחים כש יס רוצה להעלות מחירים היא מעלה ואין פוצה פה כי אנחנו ישראלים ורגילים לא להגיב אבל אם זה היה במדינה אחרת כמות הניתוקים היתה גבוהה מאוד ו יס היו מורידים גם את המכנסיים כמו כל דבר בחיים [אקדחים]
סמל אישי של משתמש
klf
תותח על
תותח על

שליחה על ידי klf »

הקדמת אותי
באתי לפרסם את ההודעה הזאת בפורום :lol:
יש לי ממיר אריון AF-1500E
ולוויני עמוס והוטבירד
סמל אישי של משתמש
israel6
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי israel6 »

לא סופרים את הצרכנים ממטר ...

[עצוב]
ובארועי חירום , קיים מפגש ,שבו אתה משלם ,על הפער בין התדמית, ליכולת האמיתית שלך " מתוך התוכנית "מבט שני " הסרט : " טובים מאיקרוס "
https://www.youtube.com/watch?v=LhB7H40OSfM
dreambox 800 pvr - dreamBox S 500- 7W-4W-4.8E-13E-
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

קרמר, אתה גם שוכח, התנהלות חברה בצורה כמו שהיא מתנהלת YES צריכה להעלות את המחירים, הרי המדד לא עלה, יוקר המחיה לא עלה, שאתה מנהל חברה כמו YES שיש לה לבד 2 בניינים משלה ועוד משכירה עשרות חדרים מסביב ועשרות מכוניות ומבזבזת מליוני שקלים, לא פלא שצריך להעלות לאט לאט מחירים
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

שליחה על ידי הטכנאי קרמר »

יס זה חברה מיסחרית . לא מוכרת לחם . יקר, מיתנתקים כמוני, לא מחובר לא כבלים ולא יס
מה שיש לי גם הרבה
רק הטכנאי קרמר
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

בכסף שמשלמים ליס אפשר ללמוד אנגלית מדוברת
סמל אישי של משתמש
vipersvcd
תותח על
תותח על

שליחה על ידי vipersvcd »

שאלת תם
כולם מתלוננים על המחירים הגבוהים של YES - אבל האם המחירים של חבילות אחרות בארופה יותר זולות ?
ממה שאני יודע רוב החבילות - השוות לYES בערך עולות הרבה יותר - מחייבות מחיר חודשי מלא עבור כל כרטיס נוסף ומחיר מלא עבור כל מכשיר - ולא רק 10 שקלים שכירות על ממיר שלישי ומעלה .
בקשר להשוואה בין HOT ל-YES -אני חושב שיס קונים הרבה יותר סדרות איכות - לדוגמא אין נמלטים ב HOT - שלא לדבר על איכות התמונה המעולה בהשוואה ל HOT .
תמונה
סמל אישי של משתמש
tiptip
תותח על
תותח על

שליחה על ידי tiptip »

vipersvcd @ 19/3/2009, 15:59 כתב: שאלת תם
כולם מתלוננים על המחירים הגבוהים של YES - אבל האם המחירים של חבילות אחרות בארופה יותר זולות ?
ממה שאני יודע רוב החבילות - השוות לYES בערך עולות הרבה יותר - מחייבות מחיר חודשי מלא עבור כל כרטיס נוסף ומחיר מלא עבור כל מכשיר - ולא רק 10 שקלים שכירות על ממיר שלישי ומעלה .
בקשר להשוואה בין HOT ל-YES -אני חושב שיס קונים הרבה יותר סדרות איכות - לדוגמא אין נמלטים ב HOT - שלא לדבר על איכות התמונה המעולה בהשוואה ל HOT .
ממתי אנחנו אירופה??
וממתי אנחנו מרוויחים כמו האירופאים?? B)
אין מה להשוות את החבילה שהם מקבלים שם ולמה
שאנחנו מקבלים כאן (באירופה אלק)
dream 800 hd
26E 19.2E 16E 13E 7E
9E 5E 4W 7w
אור שפע ואהבה!!!
docsat
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי docsat »

vipersvcd @ 19/3/2009, 15:59 כתב: שאלת תם
ממה שאני יודע רוב החבילות - השוות לYES בערך עולות הרבה יותר - מחייבות מחיר חודשי מלא עבור כל כרטיס נוסף ומחיר מלא עבור כל מכשיר - ולא רק 10 שקלים שכירות על ממיר שלישי ומעלה  .
אני לא בטוח כי אתה מעודכן כראוי ראה קישורים אלו:
https://www.adsl-facile.com/adsl/orange ... ule-tv.jpg
http://abonnez-vous.orange.fr/residenti ... riple.aspx
http://www.dartybox.com/redbox-frontoff ... cueil.html

אלו רק דוגמיות לאשר מוצע לתושב האירופיאי. בקיץ שעבר הייתי אצל כעשרה משפחות שונות בצרפת, לכולם יש "פאק" הכולל טלוויזה כבלים TNT או SAT +טלפון בלי הגבלה לצרפת ולכארבעים מדינות, כולל ישראל, ואינטרנט בין 18 למאה מגה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ב- ממוצע 30 אירו לחודש ולמרות זאת הרבה עדיין משתמשים בקליטה ישירה מלווין באופן פרטי,
http://www.tvcorner.com/product_info.ph ... cts_id/423 אפשר גם כך ועוד הרבה אופציות המותאמות אישית לצרכן [מנגן]
אנחנו אולי שייכים לרמה של אתיופיה או נפאל מבלי לפגוע בכבודם!!!
[FONT=Arial]מקווה למצוא ולתת תשובות ענייניות
לעזוב את יס והוט , לעבור לקליטה חופשית
פניקס
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי פניקס »

הכן בישראל ה המכרים הרבה יותר גבוהים מאירופה וארצות הברית,והשרותים שמקבלים תמורת המכירים הכל כך גבוהים הם ברמה של העולם השלישי .
הכל באשמת האזרחים שמקטרים ובוכים וממשכים לשלם ,בישראל לא כמו אירופה אין מרד צרכנים החברות יס והוט אף שהם אמורות להיות תחת פיקוח שאמור להגן על הצרכנים הם עושים כל מה שעולה על דעתם בלי לעשות חשבול לאף אחד .
מצד אחד הם משלמות משכורת מינימום לעובדים שלהם ומצד שני מנהלי החברה מקבלים משכורת מאוד גבוהות ונוסעחים עם מכונות פאר וזכיות יתר .

זה פשוט מגיע לנו יחס שכזה הרווחנו את זה ביושר !!!!!!!!!!!!!
תמונה
תמונה
PHOENIX
יש לי 2 צלחות של מטר אחת עם 3 LNB ללוינים AMOS3 -HOTBIRD-SIRIUS והשניה LNB 1 שמכוון ל TURKSAT הממיר שלי הוא
TOPFIELD 4000 FI
שלח תגובה