שלום לכולם,
אני מעוניין להתנתק (בשעה טובה ומוצלחת) מ YES וככל הנראה להתקין צלחת לווין פרטית בבית.
לאחר קריאה בפורום לצערי לא ממש הצלחתי להבין חלק מהמונחים והייתי מעוניין לדעת האם ניתן להעריך כמה אמור לעלות כל ההתקנה (כמובן כולל הציוד וכו') כאשר הדרישות הן כאלה:
1. ערוצים ישראלים בסיסיים, ספורט, נשיונל ג'יאוגרפיק, מוזיקה, סרטים.. (הדגש הוא על ספורט וישראלי, כל השאר פחות קריטי).
2. 4 ממירים 'רגילים' ו1 HD.
בתשובתכם אשמח להתייחסות לגבי מה צריך לשים לב אליו, אילו לווינים אני אמור לקלוט, וכל מידע שנראה לכם רלוונטי... תודה רבה !
קליטת שידורי לווין
- yoramro
- תותח על

אז ככה:
1. לקלוט את הערוצים בעברית - צריך צלחת שמכוונת ללווין עמוס. חוץ מזה אין מה לקלוט שם.
2. קליטת ערוצים איכותיים בשפות זרות מחייבים כרטיס מנוי חוקי לחבילה שמשדרת אותם (או שיתוף......)
3. חבילות מומלצות הן Showtime על הלווין Nilesat ו- Orbit על הלוויןEurobird 2. יש בהן הרבה תכני ספורט, סרטים וסדרות באנגלית.
אם תבחר בשיתוף, תצטרך ממיר שיתופי כגון Dreambox 500 או Mutant 200. לקליטת HD מומלץ ממיר שיתופי DM800.
הרצון שלך לחבר במקביל 5 ממירים שונים מחייבת התקנת מערכת מורכבת של הפצת האותות שניקלטים מהלווינים לכל הממירים, כך שכל ממיר עצמאי בבחירת הלווין והערוצים בו הוא צופה.
אני מעריך שהתקנה כזו (שאינה נפוצה ברמת המורכבות הזו) תעלה לך בסביבות 10000 ש"ח (אם לא יותר...)
יורם
1. לקלוט את הערוצים בעברית - צריך צלחת שמכוונת ללווין עמוס. חוץ מזה אין מה לקלוט שם.
2. קליטת ערוצים איכותיים בשפות זרות מחייבים כרטיס מנוי חוקי לחבילה שמשדרת אותם (או שיתוף......)
3. חבילות מומלצות הן Showtime על הלווין Nilesat ו- Orbit על הלוויןEurobird 2. יש בהן הרבה תכני ספורט, סרטים וסדרות באנגלית.
אם תבחר בשיתוף, תצטרך ממיר שיתופי כגון Dreambox 500 או Mutant 200. לקליטת HD מומלץ ממיר שיתופי DM800.
הרצון שלך לחבר במקביל 5 ממירים שונים מחייבת התקנת מערכת מורכבת של הפצת האותות שניקלטים מהלווינים לכל הממירים, כך שכל ממיר עצמאי בבחירת הלווין והערוצים בו הוא צופה.
אני מעריך שהתקנה כזו (שאינה נפוצה ברמת המורכבות הזו) תעלה לך בסביבות 10000 ש"ח (אם לא יותר...)
יורם
Nokia 9600 - DVB2000 - SCSI * SKYSTAR2 * TT-S2-3200 * OFFSET 1.2 * 0.6DB LNB * Diseqc Motor
Mutant 200 * Jonsa 180 * Invacom 0.3 * Motorised
Mutant 200 * Jonsa 180 * Invacom 0.3 * Motorised
-
MadCow
- חבר פורום