ערוץ 1 ו 33
-
ramida
- חבר פורום

-
erez001
- אחלה חבר

-
תומר
- מתקין

- זורו44
- אחלה חבר

-
syaros
- תותח על

-
thestalker
- תותח על

- Been thanked: 5 פעמים
- מתי
- תותח על

את העמוס עד עכשיו קיבלתי מנקודה ישנה של יס שהיתה לי בבית .מהגג ירדו לי 3 כבלים שיתחברו בבית לדיאיסק של 4 יחד עם הנקודה של יס וגם לי היו פריזים לפעמים בשעות הערב .שבוע שעבר חיברתי דיאיסק של 8 בגג עכשיו אני משתמש בכבל רק בכבל אחד .והוספתי LNB צידי לנילסאט בצלחת של מטר שהיתה לי בגג ומאז אין לי פריזים למרות שהסיגנל יותר נמוך ממה שהיה לי מהצלחת של יס .
דרך הגב הוספתי גם LNB צידי לאטלסאט W2 לפי המלצה של קובי (מה אכפת לי יש לי דיאיסק של 8 ) לצלחת נוספת של מטר שהיתה לי להוטברד רואים בסדר כ 50 ערוצים .אבל לא מי יודע מעניינים.
אני מעלה את התמונה של קובי לגבי ההמלצה להוספת LNB על הוטברד מרכזי .
דרך הגב הוספתי גם LNB צידי לאטלסאט W2 לפי המלצה של קובי (מה אכפת לי יש לי דיאיסק של 8 ) לצלחת נוספת של מטר שהיתה לי להוטברד רואים בסדר כ 50 ערוצים .אבל לא מי יודע מעניינים.
אני מעלה את התמונה של קובי לגבי ההמלצה להוספת LNB על הוטברד מרכזי .
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
-
תומר
- מתקין

קליטה טובה בערב זה בצלחת 85 סנטימטר לפחות. יש הפרעות גם בממונעת וגם ב-LNB צדדי. גם בשעות היום יש הפרעות בצלחת 80 סנטימטר תלוי במיקום ההתקנה. אני בודק שיש מקסימום סיגנל בתדר החזק
וזה נותן קליטה טובה בערוצי ישראל. כמובן שערוץ 2 נקלט טוב יותר. בLNB צדדי עם LNB איכותי וכיוון מדויק יש סיגנל טוב גם בערב. אם יש הפרעות מקורן באנטנות שידור של החברות הסלולריות או גורמים אחרים.
וזה נותן קליטה טובה בערוצי ישראל. כמובן שערוץ 2 נקלט טוב יותר. בLNB צדדי עם LNB איכותי וכיוון מדויק יש סיגנל טוב גם בערב. אם יש הפרעות מקורן באנטנות שידור של החברות הסלולריות או גורמים אחרים.