"בתוך שנה וחצי נקים רדיו דיגיטלי בעלות נמוכה"
קישור לכתבה :
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 31_1089048
עוד מעט יהיה מעניין.

eli.racheli @ 31/5/2009, 09:08 כתב: אני חושב שאנשים גם יגלו את הלווין הפרטי על הדרך....
הסקירה שיקבל ה-DTT יוביל אנשים גם לכאן כי במחיר של 400 ש"ח חד פעמי לקבל 4 ערוצים מול מחיר חד פעמי של כ-2,000 ש"ח ולקבל מאות ערוצים אני חושב שאנשים יפעילו שיקול דעת.

חחחחחחחחח הצחקת אותי.... לווין 2000 שקל??eli.racheli @ 31/5/2009, 09:08 כתב: אני חושב שאנשים גם יגלו את הלווין הפרטי על הדרך....
הסקירה שיקבל ה-DTT יוביל אנשים גם לכאן כי במחיר של 400 ש"ח חד פעמי לקבל 4 ערוצים מול מחיר חד פעמי של כ-2,000 ש"ח ולקבל מאות ערוצים אני חושב שאנשים יפעילו שיקול דעת.

אתה צודק במה שאתה אומר,י א @ 31/5/2009, 18:38 כתב: התקנת לבד זה כל הכבוד אבל רוב האנשים לא יעשו את זה לבד ומתקין צלחות מקצועי צריך להתפרנס בדיוק כמו שאתה מתפרנס מעבודתך המכובדת.

מה שאני לא מבין למה הממשלה שלנו צריכה את השידורים הדיגיטליים הקרקעים, עם השקעה בלי סוף, מה הבעיה להתקין בכל בניין צלחת לעמוס בדיוק כמו יס

סביר להניח שמי שגר במקום הררי תהיה לו בעיה עם אנטנה לשידור דיגיטלי בתוך הבית.israeln @ 31/5/2009, 19:06 כתב: הרעיון ב-DVB-T הוא להמנע ממה שהיה בשנות ה-80 .
כלומר....אוסף תרנים עם אנטנות גדולות על כל גג בניין.
ה-DVB-T מתוכנן להיקלט באמצעות אנטנה קטנה שתותקן בתוך הבית, ובסמוך לממיר.