בקרוב: האייפון יימכר בישראל - ברשת פלאפון ובאורנג

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
dpklain
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dpklain »

כתבה מכלכליסט :

http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 85,00.html

יתן דחיפה עצומה לרשת פלאפון ולבזק.
פלאפון ישווקו גם את הפאלם פרה,המכשיר המתחרה באייפון.

כתבה מ-YNET :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3731825,00.html
רק ההגינות תנצח
satobacko
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי satobacko »

אני באמת לא מבין את ההתלהבות שיש מסלולר בארץ.

ראיתי את המכשיר, התרשמתי ממנו למספר שעות - אבל רבותי, סך הכל טלפון סלולרי.

יש לי הרגשה שה Iphone הזה יקרע את הכיס. או עלות מטורפת של 100+ שקלים לחודש, או (יותר סביר) מכשיר בעלות נמוכה עם התחייבות לחבילה הכי יקרה בשוק.
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

מסכים איתך לחלוטין ...לא מבין מה ההתלהבות הפרובנציונלית הזאת ....
נכון זה דגם חדש של אייפון כל הכבוד !
אבל אייפון נמכר כבר כמעט בכל העולם ...ורק עכשיו הגיע לארץ הקודש .
ממש שמחה שסוף סוף הוחלט לשווקו בישראל ועוד את המודל החדש ...
אבל דחילק זה רק טלפון שעולה בארה"ב 400 דולר בלבד מה הביג דיל ?
אולי הביג דיל זה שבפרובינציה הולכות חברות הסלולר למכור את זה במחיר מופקע שיהיה כנראה פי 3 מארה"ב ושבעזרתו יוכלו להוציא התחייבויות לשנים רבות מהלקוחות המתלהבים !

אם אתם שואלים אותי ...תביאו אייפון מארה"ב ותכניסו סים כארד ישראלי ,

ועוד עיצה ....למי שלא מתלהב משטויות ובאמת רוצה טלפון חכם אמיתי רציני שנותן פתרון אמיתי למשרד מרוחק עם סינכרון מלא ואמיתי עם האוטלוק האירגוני .לכו על בלקברי בולד ...הטלפון הכי הכי ! ואם בכל זאת חסר לכם אייפוד קנו אייפוד טאץ' בלבד ללא הטלפון בפחות מחצי מהמחיר .
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

גלובל ידידי, אתה אולי באמת התרחקת קצת מארצנו הקטנטונת שאתה רואה בזה משהו פרובציונלי. זו מדינה קטנה אבל מה הקשר להתיחסות פרובינציונלית ולמכשיר כמו האיפון??

כמו בהרבה גאדג'טים בימינו, גם לאיפון יש מעריצים ושונאים. זה קורה כך בכל העולם ולא רק בפרובינציה שלנו.

אנשים הביאו בדרכים נפתלות מכשירי איפון לעצמם והרבה שלא רצו להתעסק עם רכישה ופריצה קנו במחירים מופקעים מכל מיני חאפרים בארץ.

יש התלהבות רבה מהאיפון גם בפרובינציה הגדולה (ארה"ב) וכנראה זה לא סתם. אבל שוב, אני לא בה לשכנע אותך שהבלקברי הוא זבל (כך אני חושב וזו זכותי) אבל גם אין לעלוב במעריצי האיפון ולכנותם פרובינציונים..

בלי קשר לאמור, אני אישית גם חושב שהחברות הידועות פלאפון ואורנג בטח ינצלו את המומנטום שיש למכשיר הזה ויציעו אותו במחיר והתחייבות גבוהים ומי שיכול שיביא לעצמו מחו"ל..
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
eli.racheli
תותח על
תותח על

שליחה על ידי eli.racheli »

המכשיר ישווק גם באורנג'

http://news.pocket.co.il/content/viewne ... style=pkt7

אני בטוח שהם יקרעו את הכיס לכל הרוצים , זה לא יהיה כמו בארה"ב בטוח (199$ חד פעמי + התחייבות לשנתיים).
כאן הם יגיעו לסביבות ה-150 ש"ח לחודש למשך 3 שנים = 5,400 ש"ח !

אכן המכשיר האחרון שלהם , לפחות עפ"י הנתונים ,השתפר פלאים והוא נראה כמכשיר מאוד מוצלח.
אני אישית מעדיף "תחנת עבודה" מבוססת windows mobile כי יותר נח לי לעבודה.
עדיין ה-GPS במכשיר שלי (htc touch hd) יכול לעבוד עם IGO8 ואני לא מחפש משחקים (למרות שיש לי....)

בסה"כ נראה לי שיהיו הרבה "פראיירים" או כאלה שלא רוצים/יודעים לייבא אישית מחו"ל וילכו לחבילות של הסלולר .

ויש גם פתרונות מקומיים כמו יד2 , חנויות פרטיות וכו'....
האימפריה בצהוב !
-------------
mutant 200 4w+7w+9e+13e dish 120 cm
optiboX 3800 dish gibertini 0.80 cm
dpklain
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dpklain »

דרך אגב בארה'ב משלמים 200 דולר והתחיבות לשנתיים
על סך 70 דולר לחודש.
70X4X24=6720
לא כולל את ה-800 ש"ח של עלות רכישת המכשיר.
בסך הכל כולל הכל 7500 ש"ח למכשיר כולל שימוש לשנתיים !
לא הכי זול הייתי אומר. ;)
רק ההגינות תנצח
israeln
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי israeln »

במחיר כזה עדיף לרכוש דרים 8000.... :D
Cessna 172-4XCGQ
סמל אישי של משתמש
eli.racheli
תותח על
תותח על

שליחה על ידי eli.racheli »

israeln @ 16/6/2009, 08:21 כתב: במחיר כזה עדיף לרכוש דרים 8000.... :D
יהיה ניתן לרכוש אותו במחיר חד פעמי של בערך 3,500 ש"ח לא דרך חברות הסלולר.... :lol:
האימפריה בצהוב !
-------------
mutant 200 4w+7w+9e+13e dish 120 cm
optiboX 3800 dish gibertini 0.80 cm
Rittberg
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Rittberg »

eli.racheli @ 16/6/2009, 08:31 כתב: אכן המכשיר האחרון שלהם , לפחות עפ"י הנתונים ,השתפר פלאים והוא נראה כמכשיר מאוד מוצלח.
אני אישית מעדיף "תחנת עבודה" מבוססת windows mobile כי יותר נח לי לעבודה.
עדיין ה-GPS במכשיר שלי (htc touch hd) יכול לעבוד עם IGO8 ואני לא מחפש משחקים (למרות שיש לי....)

מסכים אתך, אבל רוב השיפורים במכשיר החדש כבר קיימים זמן רב במכשירים מבוססי WM.....
אפורפו - איפון VS בלקברי - לאחרונה ביקרתי בניו יורק , ובנסיעותי בתחתית רואים בצורה כל כך ברורה שאלה עם "החליפות" עובדים נון סטופ עם ה.....בלקברי ואילו היתר מאזינים/משחקים עם האיפון.

אכן שניהם מכשירים מעולים....אני עם השלישי ה - HD .
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על

שליחה על ידי גלובל »

י.א. ידידי ...אתה כנראה לא יורד לסוף דעתי .....
אתמול בערב יצא לי לראות תכנית בערוץ 10 ( דרך האינטרנט ) ...תכנית כלכלית שמשודרת בשעות הלילה .
העלו לשידור את דני רופ שהפליג בתשבוחות ובסופרלטיבים על מכשיר האייפון החדש
ועל הפלא הטכנולוגי שסוף שסוף מגיע לישראל ....ועד כמה זה צעד חשוב ומזהיר של חברות הסלולר
ועוד ועוד ....עד שהתחלתי לתהות כבר כמה שילמו לבחור להגיד את כל מה שאמר ...,

מבלי להיכנס בכלל ליתרונות מול חסרונות של האייפון מול מכשירים חכמים אחרים ...זאת לא הנקודה
שברצוני להעלות ....הנקודה שרציתי להאיר היא בכל העולם האיי פון הוא כבר חדשות ישנות
ונכון שיצא דגם חדש אבל ככה זה דגמים חדשים יצאו כל הזמן ....מה שהצחיק אותי
ולכן השתמשתי בביטוי פרוביציונלי ....הוא שבארץ עושים מזה בוא הגאולה עד כדי כך וכל זה
כדי להכין את דעת הקהל שכדאי לו לשלם אלפי שקלים עבור המכשיר המופלא ! הרי זה כל כך שקוף ...
מכשיר שנמכר ב ארה"ב ב 1600 ש"ח ימכר ב אלפי שקלים בארץ ועוד ידרשו התחייבות ל 3 שנים ..
דרך אגב ...גם במדינה בה אני נמצא נמכר האייפון החדש בפחות מ 1800 שח ומוכרים אותו בבסטות בשוק הסלולרי ( כן יש פה רחוב כזה - נווה שאנן של הסלולרי ) עם סים פרי וללא כל התלהבות מיוחדת ,

לגבי העניין של בלקברי לעומת אייפון ...זה לא קשור בכלל לנקודה שהעלתי ...רק המלצתי למי שמחפש מכשיר
שהוא לא גדג'ט של ניגון שירים ומשחקים והוא כלי עבודה אמיתי למשרד ולסינכרון מלא עם האוטלוק האירגוני
אז שילך על בלקברי ולא אייפון , האמת שאין מה להשוות בין המכשירים כי שנייהם פונים לקהל יעד אחר .
ולשניהם תכונות שונות ...האייפון פונה יותר לקהל שמחפש איכות מוסיקה גבוהה , משחקים ברמה גבוהה
וגלישה באינטרנט ברמה גבוהה , הבלק ברי נותן פיתרון משולב דרך השירות העולמי של RIM שמקשר
את המכשיר בשיטת פוש ומסנכרן עם האוט לוק האירגוני ברמה שאף אחד מהיצרנים עדיים לא הגיעה אליה .
ולכן הוא כל כך פופולרי בעולם ובארה"ב ..ביחוד דגם הבולד שאין שני לו ...אתה יכול להגיד שבלק ברי זה זבל
זאת זכותך ובטח אתה בעלים של איי פון , אני רק יכול להעיד כמו ש Rittberg סיפר
בכל העולם אתה רואה אנשי עסקים , אנשי מכירות , מהנדסים ועובדי אירגונים וחברות ...כולם משתמשים
בשירות העולמי של בלק ברי ....זה נהיה תופעה ביחוד ארה"ב אבל גם באירופה ובכל העולם
משום מה כל המשתמשים האלה בחרו בבלק ברי ...ולא באייפון ...מעניין למה ?
אי מיילים אפשר לשלוח ולקבל בהמון סוגי מכשירים כולל אייפון ...אבל להמשיך לעבוד ממש כאילו היית במשרד
וכאילו אתה מחזיק בלאפטופ שלך כל רגע ורגע ....זה ניתן לקבל רק עם בלקברי ...,
מיליוני משתמשים אינם טועים ! ושוב מבלי לזלזל בקהל היעד של האייפון שהוא שונה לחלוטין לדעתי
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

רק תיקון קטן, האיפון שלי מסונכרן מול שרת ה exchange של החברה שלי ואני מקבל פוש מייל, פוש קונטקטס, פוש קלנדר ופוש מה שתרצה.

לאחי יש מהעבודה שלו בלקברי שעשו דיל עם אורנג לכל המנהלים והוא שונא אותו.

לי אישית היו הרבה טלפונים ורובם היו מהסוג שנקרא "חכמים" ואף אחד לא התקרב לנוחות וקלות השימוש של האיפון.

כמו שאמרתי כבר לא פעם, מי שלא חווה את האיפון בשימוש לא יודע מה הוא מדבר!
Rittberg
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Rittberg »

י א @ 16/6/2009, 12:50 כתב: כמו שאמרתי כבר לא פעם, מי שלא חווה את האיפון בשימוש לא יודע מה הוא מדבר!
לא הייתי מדבר בהכללות. האיפון הוא מכשיר מעולה,חווית הגלישה בו היא מדהימה והוא משתפר מדור לדור אבל עדין הוא לא מתאים לכל אחד.
גם אני חוויתי את האיפון ובסופו של יום בחרתי במכשיר אף יקר יותר שמתאים לצרכי.
satobacko
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי satobacko »

גלובל @ 16/6/2009, 10:08 כתב: האייפון פונה יותר לקהל שמחפש איכות מוסיקה גבוהה , משחקים ברמה גבוהה
וגלישה באינטרנט ברמה גבוהה.
אפשר לקבל מכשיר שמנגן מוסיקה באיכות מעולה ומציג משחקים וסרטים - בעלות הרבה יותר נמוכה, וללא שום התחייבות לאף מפעיל סלולרי.
לגבי גלישה באינטרנט - באמצעות רשתות הדור השלישי ניתן לגלוש במהירות מספיקה, מה גם שה WIFI לא זמין בכל מקום.

לגבי י.א, המבצע שימוש עיסקי במכשיר - כבודך במקומך מונח. אתה נמצא במיעוט. רוב ההתלהבות בארץ מהמכשיר היא מילדים ומחובבי סלולרי \ גאדטים, שמבחינתם המכשיר הוא סמל סטטוס, ותו לא.
במשפחה שלי יש 2 ילדים (גילאים 12 ו 13) עם איפון משוכלל שאבא קנה מארה"ב.

אגב - שימו לב לצביעות בארץ : אנשים מוכנים לשלם אלפי שקלים עבור האייפון. אבל אם יתקינו להם אנטנה סלולרית קרוב לבית? מלחמת עולם !
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

השימוש ב בלקבריי בארה"ב וכמו כן בקנדה הוא עניין של סטטוס ופחות מוצר טוב ואיכותי.
בארץ כדי לעבוד עם בלקבריי צריך שרת יעודי או לרכוש את השרת מאורנג בעלות די גבוהה, לעומת זאת טלפונים אחרים שתומכים בטכנלוגיית PUSH עובדים מצויין ואינם מצרכים התקנה של שרת RIM נפרד מהמערכת ומדובר על חסכון עצום.
ועל פי דעתי גם גלובל וג יא טועים, המכשיר הטוב ביותר לשימוש הוא לא פחות ולא יות ממערכות של נוקיה שעובדות על סימביאן.
מערכת WM אינם יציבות או עובדות כמו שצריך במיוחד על HTC למיניהם שעבדתי איתם, לעומת דגמי נוקה כגון E71 שנחשב בין המכשירים הטובים והאמינים ביותר לעומת ה בלקבריי ו WM.
ניתן היום לקנות מסין טלפון, DUALSIM, כולל WM כולל מצלמה ו TOUCH , חיקוי למוצרים במחיר של 110-240 דולר כולל משלוח.
לא צריך להוציא עשרות אלפי שקלים, מדובר ע משכשיר שצריך לעבוד איתו או לשחק איתו, לגלוש איתו באנטרט, קוראים למכשירPSP
הרבה יותר חזק מכל אייפוד
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על

שליחה על ידי גלובל »

אפשר לעבוד עם בלקברי גם ללא שירות האנטרפרייז וללא התקנת שרת אירגוני ..
כל משתמש פרטי יכול לקבל שירות אי מייל וסינכרון עם האוטלוק הפרטי שלו ...כולל קונטקס וקלנדר .
E71 הוא מכשיר טוב ..אבל כבר ישן נוקיה יוצאים עכשיו עם היורש E72 אם אני לא טועה ...
אבל אין מה להשוות לבלקברי בולד !! ...י.א. אני לא יודע איזה דגם של בלקברי החברה של אחיך
נתנה לעובדים אבל ...האם יש לו את הבולד ...כי זה הדגם הכי מוצלח שלהם ,
לי היו כבר כמה דגמים שלהם והדגם הזה עולה על כולם בנוחות ופשטות ההפעלה ובאפשרויות שהוא מציג .
בחברה שלנו כל המנהלים קיבלו בלקברי ...ואלה שלא הלכו וקנו , אייפון קיים כאן כולל הדגם החדש
ולמרות זאת אף אחד לא קונה אותו למטרה של שימוש במשרד מרוחק , רוב הקונים שלו
הם יותר חובבי גדג'טים או אוהבי אייפוד למינהם ....אם תשאל משתמש בבלקברי האם יחליף לאייפון
התשובה תהייה ברורה ...אחרי שהתמכרת לתות השחור לא תוכל להפרד ממנו לעולמים !
prince_amir
תותח על
תותח על

אני מכיר משתמשים שהיה להם בלקבריי ועברו לטלפונים של נוקיה רק בגלל הנוחות והתפקוד שאין לטלפון בלקבריי , תמיד יהיו כאלו שמרוצים וכאלו שלא מרוצים.

דרך אגב, חברת בלקבריי הפסידה הרבה כסף , המניה שלהם נפלה 25% במסחר וגם ערך השוק שלהם נפגע אחרי שחברות אחרות פיתחו מענה דומה לשירותים של RIM.
בגלל שנפגעה היחודיות שלהם , וכרגע אין להם אפליקציות נוספות שיוסיפו לערך של הטלפון, גם הם נמצאים בתחרות קשה מול שאר החברות.

יש יתרון אחד עצום בשירות של RIM , היחודיות שעלות האינטרנט ושירותי המידע שלהם אינם עולים כסף בכל העולם, עבור תשלום חודשי לספק המקומי אתה מקבל שירותי קישור בכל העולם ללא צורך בתוספות תשלום.
3X1 meter dish
תמונה
סמל אישי של משתמש
vipersvcd
תותח על
תותח על

שליחה על ידי vipersvcd »

בחברה שלי גם כן נותנים מכשירי BB BOLD 9000 ויצא לי לעבוד איתם גם כן - לא יצא לי לעבוד עם IPHONE אבל יש לי כמה דברים שברורים לי , אני אתן את דעתי לדברים היותר בנאליים .
אין ספק שמי שצריך גלישה באינטרנט יותר נוח מסך גדול כנ"ל גם לגבי קריאת אימאיילים .

אחת הסיבות שהחברה שלנו משתמשת ב BB היא מטעמי אבטחת המידע - מכשירי ה BB
יש להם הצפנה על הקבצים ועם כרטיס הזיכרון וגם לחברה שלי יש שרת RIM משלה הם לא רוצים
את המידע שלהם על שרתים זרים - כל מיני אפשרויות לנעול את הכשיר מרחוק ולמחוק את הקבצים שנמצאים עליו אם אבד או נגנב .
תמונה
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על

שליחה על ידי גלובל »

היתרון שציינת במשפט האחרון ...הוא למעשה מרכיב מפתח בשירות שלהם ביחוד לאנשים
שמסתובבים בעולם וצריכים קשר מתמיד , אפליקציות נוספות כמו מסנג'ר שניתן להפעיל דרך הבלק ברי
גם הן משתלבות במחיר החודשי הקבוע .
לגבי ערך מוסף לטלפון ...נכון שהם מדדים מאחור לעומת נוקיה ואייפון ...אבל הדגם - בולד
כולל כבר ג'י פי אז מובנה , נגן מוסיקה ווידאו ברמה גבוהה , משחקים מצויינים ועוד ועוד ....
המלצמה עדיין פשוטה רק 2 מגה פיקסל ...אבל בלק ברי תמיד אמרו שהם לא מנסים להתחרות
בתחום הגדג'טים האלה ...הם רק מתקינים את ההכרחי ללהשלמת החבילה ,

היכולת לשלוח אי מיל לכל אדם באירגון כולל כל פרטי הקונטק שלו ...גם אם הוא מישהו שאתה בכלל לא מכיר
היכולת להתכתב במסנג'ר של MSN או אחרים תוך כדי , היכולת לגלוש באינטרנט בדור 3 ,
ולהשתמש בסים כארד שלך והטלפון כמודם חיצוני לנייד ללא התחברות מיוחדת בכל מקום שאתה נמצא בעולם
כל אלה עושים את ההבדל ...
prince_amir
תותח על
תותח על

אבל גלובל, כל מה שציינת בסוף קיים בכל טלפון חדש אפילו ב E71
אני יכול לשלוח אימיילים מאובטחים ישירות לשרת EXCHANGE שלי ורק דרכו, יכולת להתחבר לכל ספק אינטרנט כדי למשוך דואר, להתחבר ל MSN MESSANGER וגם YAHOO, יכולת לגלוש בדור 3 וגם הE71 משמש כמודם סלולרי.
אז מה ההבדל ?
אני חושב רק הנוחות
3X1 meter dish
תמונה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

בקיצור, הכל חארטה. כול אחד משוויץ שהכלי שלו גדול יותר ויודע לחדור לשוק יותר עמוק!!!

אני לא מחפש לשכנע אף אחד ואני לא איש מכירות של BB או אפל או נוקיה. אני רק מספר על הכיף שלי ואין צורך להתרעם עליי.

אם לגלובל טוב עם ה BB שלו - שיערב לו.

עבורי האיפון עושה כל מה שאני צריך וזה כולל גישה מוצפנת לשרת exchange שלנו, חיבור VPN, נותן לי גלישה נוחה מאד, נותן לי התחברות לכל סוגי המסנגרים כמו גם לסקייפ, משחקים בלי גבול והכי הכי חשוב - הוא מכשיר טלפון נהדר שקל לחייג איתו ולדבר איתו.

מצידי - תקנו BB ונוקיה ואריקסון ומה שתרצו... אני עם האיפון שלי!
שלח תגובה