בבקשה עזרה פה למי שמבין דחוף דחוף דחוף!!!!!!
-
lior1986
- חבר פורום

בבקשה עזרה ממי שמבין..
יש לי לויין בבית וכאילו יש שם ערוצים סגורים כל הזמן ואני הבנתי שיש תוכנה ששמים ויש רשימות קודים כאלה שמתעדכנת כל הזמן.. עכשיו אין לי מושג בזה מישו יכול לעזור לי לתת לי טיפ רקע לעניין הזה.. למה אני אין לי מושגגג ואני לא זוכר מה סוג הממיר.. אפור כזה חח.. זה לא עוזר במיוחד אבל הבנתי שיש תוכנה וקודים איך אני משיג את זה תעזרו לי בבקשהה תודה תודה תודה.... (:
יש לי לויין בבית וכאילו יש שם ערוצים סגורים כל הזמן ואני הבנתי שיש תוכנה ששמים ויש רשימות קודים כאלה שמתעדכנת כל הזמן.. עכשיו אין לי מושג בזה מישו יכול לעזור לי לתת לי טיפ רקע לעניין הזה.. למה אני אין לי מושגגג ואני לא זוכר מה סוג הממיר.. אפור כזה חח.. זה לא עוזר במיוחד אבל הבנתי שיש תוכנה וקודים איך אני משיג את זה תעזרו לי בבקשהה תודה תודה תודה.... (:
-
syaros
- תותח על

-
lior1986
- חבר פורום

- eli.racheli
- תותח על

-
prince_amir
- תותח על

- israel6
- אחלה חבר

lior1986 @ 16/9/2009, 09:47 כתב: בבקשה עזרה ממי שמבין..
ל lior1986 שלום ,
לצורך עזרה בנושאים שכתבת יש לכתוב בפירוט רב יותר ולשאול ספציפי .
ועכשיו לנושא עצמו ,כדי לעזור לך יש לכתוב בתשובתך :
1. איזה גודל צלחת/ות יש לך - פרט .
2. כמה עיניות [ LNB ] יש על כל צלחת - פרט .
3. איזה סוג ממיר יש לך - פרט
4. איזה ערוצים אתה רוצה לקלוט בלוויינים : ספורט , דרמה , אנגלית וכו'
כתוב את תשובתך בפירוט רב ככל האפשר ואני בטוח שחברי הפורום יעזרו לך .
בברכת :
שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום .
ובארועי חירום , קיים מפגש ,שבו אתה משלם ,על הפער בין התדמית, ליכולת האמיתית שלך " מתוך התוכנית "מבט שני " הסרט : " טובים מאיקרוס "
https://www.youtube.com/watch?v=LhB7H40OSfM
dreambox 800 pvr - dreamBox S 500- 7W-4W-4.8E-13E-
https://www.youtube.com/watch?v=LhB7H40OSfM
dreambox 800 pvr - dreamBox S 500- 7W-4W-4.8E-13E-