מספר רכיבי מחשב למכירה

לוח יד שנייה לפרסום מודעות "למכירה" או בקשות חיפוש, לציוד לוויני משומש מכל סוג. המדור אינו מיועד לחנויות/יבואנים.
שלח תגובה
יעקב מ
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי יעקב מ »

למכירה כמה רכיבי חומרה שאני לא ממש זקוז להם(ישנה אפשרות גם במידה ומי שיקנה ממני אם יש לו DM500 שנירד במחיר ככה וזה יתקזז).

זיכרון:DDR2 עוד קצת פרטים.
1GBX2 800MHZ PATRIOT
עם תזמונים נמוכים של 4-4-4-12 עם צלעות קירור!
הזיכרון הוא עם שבב הD9 המעולה לOC
הוא נקנה מFOXPC שפשטה רגל עד לפני חודש וחצי,ככה שאחריות ישירה אין.(אבל אפשרי תמיד להשתמש באחריות הבין לאומית)
הוא עושה ת1150MHZ כמו כלום בOC

תמונה
תמונה
---------------------------------
בנוסף לזה גם יש לי ספק כח ששוכב לי בצד,הדגם הוא COOLER MASTER 400W.
ונקודה חשובה להבהרה(אין לי כוונה לעשות פה איזה נוכלות),הספק אומנם הוא של COOLER MASTER על הנייר,אבל הוא מיוצר על ידיי חברת הבת שלהם ששמה THERMEL MASTER,ובגלל זה גם הזרם במסילת ה12V נמוך ביחס לספקי 400W אחרים שיש שמה לפחות 27A(בספק הזה יש 16A,לאנשים שהם עם מחשבים משרדיים עם מערכת מבוססת C2D+2GB+דיסק קשיח 1,וכ.מ מובנה זה יספיק)אבל בכלליות הספק מעולה ושקט!
-------------------
ו..בנוסף לזה יש לי גם תכרטיס מסך המצוין connect3d hd4850 512MB,הכרטיס ברמתו של ה9800GTX+,לכרטיס יש מאורר שקט ולא כמו הZALMANIM למינהם שמתי שהם ב40 אחוז מאורר זה רועש כמו טרקטור,הכרטיס במנוחה על 40 מעלות עם זה שהמאורר עובד על 40אחוז.
כמו כן הוא נקנה גם מFOXPC שפשטה רגל,והאחריות עומדת להיגמר(נשאר עוד 8 חודשים לאחריות בין לאומית).
דרוש ספק כח חזק לזה וגם מחשב חזק שלא יהיה צוואר בקבוק.
תמונה:

תמונה
--------------
ובנסף לזה יש לי גם דיסק קשיח של 15GB,לא זוכר תדגם,מי שצריך אחד לרזרבה מצוין,מותקן עליו W7,ככה שלקנות אותו ממני יהיה יותר זול מאשר לבוא לטכנאי ולהגיד לו''בא פרמט לי תמחשב ולזרוק 250 שקל''.
--
להלן מחירים.

•מחיר הזיכרון:180 שקל,אפשרות לקנייה של קיט 1 גם.

•הספק 150 שקלים.(וזה ספק שעדיף על כל הEZCOOL למינהם שנשרפים בהפסקות חשמל למינהם שהולך כל המחשב גם).

•הכרטיס מסך 450 שקלים.(קצת גמיש בזה).

•הדיסק קשיח 50 שקלים.

לאזור ב'ש(אין לי כוונה ללכת לת'א בשביל למכור פה משהו,אלה אם יש פה דיל על הDM500).
המשך יום נעים,אפשר לפנות אליי בפרטי אני מבקר פה הרבה, או ל0527210233
שלח תגובה