שאלה על ממירים
-
רוניתוש
- חבר פורום

שאלה לחברי הפורום : כשאתם כותבים כאן שיש ממירים "חכמים" שיודעים לפתוח ערוצים חסומים גם בלי כרטיס או שיתוף לאיזה ממירים אתם מתכוונים ? ובכלל, איך בוחרים איזה ממיר לקנות ? כל מתקין ממליץ לי על ממיר אחר, וגם איך יודעים איזה צלחת היא איכותית או לא ? כל מתקין או חברה אומרים שהציוד שלהם הכי טוב , איך אני אדע מה באמת טוב ומה לא ? אני חדשה בתחום , לא מבינה כלום בלווינים או במחשבים ובטח לא באלקטרוניקה. אשמח לקבל הסבר אוביקטיבי מאנשים שיש להם לווין ולא ממתקינים.תודה.
-
רוניתוש
- חבר פורום

תודה רבה על תשובתך המפורטת והמובנת. איני מעונינת בשיתוף ולא בכרטיס. פשוט מישהו בפורום כתב שיש ממירים שפותחים ערוצים בלי שיתוף ובלי כרטיס כלומר הם יודעים לפענח רק בגלל שהם ממירים מתקדמים.
האמת שאני חדשה בכל התחום , מבולבלת לגמרה מכל מה שאני שומעת, ואין לי עם מי לדבר כי כל אחד אומר לי משהו אחר וגם כל חברה או מתקין שהתקשרתי אליו אומרים לי משהו אחר. ניראה לי שבסוף אני אוותר ואשאר עם הוט חחח. יותר פשוט.
האמת שאני חדשה בכל התחום , מבולבלת לגמרה מכל מה שאני שומעת, ואין לי עם מי לדבר כי כל אחד אומר לי משהו אחר וגם כל חברה או מתקין שהתקשרתי אליו אומרים לי משהו אחר. ניראה לי שבסוף אני אוותר ואשאר עם הוט חחח. יותר פשוט.
-
oferT
- חבר פורום

-
thecrown
- אחלה חבר

- מתי
- תותח על

קודם כל זה לא נכון מה שאתה כותב פה !!!drsignal @ 24/1/2010, 20:00 כתב:
(מצד שני בפורום הזה לא רוצים לענות על מה שלא מביא למתקינים $, ואני מאמין שפורום זה מקום להתייעצות חופשית של בני שיח ובני אדם, אני מאמין בהאינטרנט והמידע אמור להוביל את האנושות ליותר ידע למען האנושות זו האידיאולוגיה שלי)
איך אתה כותב דבר כזה כשאתה סה"כ 5 חודשים בפורום עם 74 הודעות בסך הכל ?
אני התקנתי הכל לבד והרבה למדתי וקיבלתי תשובות כאן בפרום .
זה שלך אולי לא ענו ואו שלא הבנת את מה שענו לך לא אומר שלא רוצים לענות או מה שמענין את אנשי הפרום זה $ כמו שאתה אומר .
ואם לא ענו יכול להיות שמי שמחובר באותו זמן לא יודע את התשובה . ואם עונים זה מרצון אף אחד לא חיב לך או לכל אחד אחר כלום .
וכן אין בעיה אתה יכול לבדוק ולחפש באינטרנט או לשאול בחניות שמתמחות בנושא של ציוד לקליטה מלווינים זאת לא בושה גם אני עושה את זה .
אני לא מתקין ולא מתעסק בכל מה שקשור לקליטה מלווין בתור עיסוק אלה כתחביב .
אתה אומר לכל אחד לך תקנה ממיר תקנה צלחת ותתקין לבד או תבקש ממישהוא שיעזור לך להתקין . מה אתה חושב לכל אחד יש יכולת להתקין לחבר לכוון להוריד כבלים מהגג ?
אני מכיר אנשים שלא ידעים לסרוק את הממיר לחיפוש תחנות חדשות אז אתה רוצה שכל אחד יעשה התקנה לבד ?
בשביל זה יש בעלי מיקצוע ומה לעשות הם עובדים בשביל כסף או $ כמו שאתה אומר ולא בהיתנדבות .
יש דברים שגם אני מזמין אנשי מקצוע מה לעשות אני לא סופרמן
ושוב אני חוזר ואומר אני לא מתקין ולא מתעסק בנושא הלוונים בתור עיסוק .
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
-
oferT
- חבר פורום

-
emos
- חבר פורום

-
oferT
- חבר פורום

- yossid
- תותח על

-
sickboy666
- תותח על

-
prince_amir
- תותח על

- nirz
- תותח על

-
avz3
- חבר ותיק

בוקר טוב
הפורום הזה מתחיל להזכיר (לי בכל אופן) את האימרה המפורסמת על הנרי פורד והמודל T : הלקוח יכול לקבל אותה בכל צבע שיבחר ובלבד שזה יהיה שחור. כך גם הפורום הזה, נראה לי שכל אחד יכול להשמיע את דעתו ובלבד שהיא תהא תואמת את דעתו של מנהל הפורום וחבורת אומרי האמן שלו. בזמננו, זה אפילו יותר ממביך.
מפגש בין אנשים (ולצורך זה הפורום נועד להפגיש בין אנשים) אחת ממטרותיו הינה להחליף דעות ולא רק להגיד "הן", ומה לעשות, לאנשים שונים יש דעות שונות והן אינן נופלות בערכן מדעות אחרות.
הפורום הזה מתחיל להזכיר (לי בכל אופן) את האימרה המפורסמת על הנרי פורד והמודל T : הלקוח יכול לקבל אותה בכל צבע שיבחר ובלבד שזה יהיה שחור. כך גם הפורום הזה, נראה לי שכל אחד יכול להשמיע את דעתו ובלבד שהיא תהא תואמת את דעתו של מנהל הפורום וחבורת אומרי האמן שלו. בזמננו, זה אפילו יותר ממביך.
מפגש בין אנשים (ולצורך זה הפורום נועד להפגיש בין אנשים) אחת ממטרותיו הינה להחליף דעות ולא רק להגיד "הן", ומה לעשות, לאנשים שונים יש דעות שונות והן אינן נופלות בערכן מדעות אחרות.
- nurusz
- אחלה חבר

רונית שליום
אני סתם חובב מחשבים ולווין ואנסה לענות על השאלות שלך
יש ממירים פשוטים שרק מראים את הערוצים הפתוחים FTA
היתה תקופה והרבה שידורים מקודדים היו פרוצים
יש הרבה ממירים שניתן להכניס להם את הקודים שמפענחים את הערוצים המקודדים
צורת הכנסת הקודים האלה שונה ממכשיר אחד לשני
בגדול יש משפחת הדרים בוקס ודומיו שעובדת על תשתית הלינוקס ויש הממירים האחרים
אני אישית בעד משפחת הדרים, כי בסך הכל זה מחשב שניתן להכניס לו תוכנות ואימולטורים שעוזרים בפתיחת שידורים מקודדים
אני מייעץ לך ללכת על שיתוף, זה הכי קל והכי בטוח ופשוט - נכון זה עולה כסף
אבל כולנו משלמים כסף עבור ההנאות השונות שלנו ומכל הסוגים, אז למה לא לשלם על שיתוף ?
אגב, יש ממירים מסוג הוויזיננט שהם סגורים ותפורים לשיתוף וקונים אותם ביחד עם השיתוף
בהצלחה
אני סתם חובב מחשבים ולווין ואנסה לענות על השאלות שלך
יש ממירים פשוטים שרק מראים את הערוצים הפתוחים FTA
היתה תקופה והרבה שידורים מקודדים היו פרוצים
יש הרבה ממירים שניתן להכניס להם את הקודים שמפענחים את הערוצים המקודדים
צורת הכנסת הקודים האלה שונה ממכשיר אחד לשני
בגדול יש משפחת הדרים בוקס ודומיו שעובדת על תשתית הלינוקס ויש הממירים האחרים
אני אישית בעד משפחת הדרים, כי בסך הכל זה מחשב שניתן להכניס לו תוכנות ואימולטורים שעוזרים בפתיחת שידורים מקודדים
אני מייעץ לך ללכת על שיתוף, זה הכי קל והכי בטוח ופשוט - נכון זה עולה כסף
אבל כולנו משלמים כסף עבור ההנאות השונות שלנו ומכל הסוגים, אז למה לא לשלם על שיתוף ?
אגב, יש ממירים מסוג הוויזיננט שהם סגורים ותפורים לשיתוף וקונים אותם ביחד עם השיתוף
בהצלחה
DM500
GEMINI 4.2
HOTBIRD