אין קליטת ערוצים בעברית כבר כמה ימים מעמוס זה מזג
-
1234502
- חבר פורום

שבת שלום.
לא קולט כבר כמה ימים את שידורי הלווין עמוס בעברית כמעט לחלוטין בזמן שערוצים אחרים נקלטים היטב.
אני יודע שזה קשור למזג האויר אך האם ניתן לעשות משהוא בנדון?
הרי התקנתי צלחת רק בכדי לא להיות תלוי בערוצי הכבלים אז מה יצא לי מזה שבמזג האויר הכי נדרש לערוצים אי אפשר לראות אותם בגלל מזג האויר?
תודה ושבת שלום.
לא קולט כבר כמה ימים את שידורי הלווין עמוס בעברית כמעט לחלוטין בזמן שערוצים אחרים נקלטים היטב.
אני יודע שזה קשור למזג האויר אך האם ניתן לעשות משהוא בנדון?
הרי התקנתי צלחת רק בכדי לא להיות תלוי בערוצי הכבלים אז מה יצא לי מזה שבמזג האויר הכי נדרש לערוצים אי אפשר לראות אותם בגלל מזג האויר?
תודה ושבת שלום.
- mola10
- תותח על

- מתי
- תותח על

לא ניראה לי שזה בעיה של תדרים עם מזג האוויר הזה והרוחות שהיו יותר הגיוני שהצלחת זזה מכיוון או שניכנס מים לדיאאיסק או ל LNB או בחיבורים .
יש לי צלחת 1.8 מטר ממונעת עם מגנום 250 CIP . אפקס 800 עם שיתוף . שמחובר לעמוס , להוטבירד , eutelsat w2 , ונילסאט ובנוסף ליציאה של המגנום וכשהמגנום מכובה אני מקבל ממנו את אותו לוין שהצלחת הממונעת שלי עומדת עליו. בחדר השינה OPENBOX 800.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
מספר עובדות בזמן אמת:
1. אתה גולש עכשיו באינטרנט.
2. אתה גולש בפורום הלווינים הישראלי.
3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
הוסיפו את זה לחתימתכם כדי לעזור לאנשים לצחוק.
-
רפי
- חבר פורום

-
1234502
- חבר פורום

- eli.racheli
- תותח על

- eli.racheli
- תותח על

-
1234502
- חבר פורום

- eli
- תותח על

-
1234502
- חבר פורום

שוב שיבושים קשים כבר כמה ימים בשעות היום.
בשעות הלילה הקליטה חלקה לחלוטין.
תקופת אחריות המתקין חלפה לה כבר מעל שנה וכל ביקור שלו זה 200 שח לפחות.
יש למישהוא מידע אם זו תופעה מוכרת כאן או זה באמת תקלה רק אצלי בשל פגיעת כדור רגל שנעבעט על ידי אחד המופרעים כאן אצלנו?
בנוסף, חלק מהערוצים כבר לא נקלט כלל, כנראה בגלל הצפנת התדרים בסיריוס הוטבירד, עמוס, ותורקסט.
אנא חברה, אם יש לכם מידע על שיבושים בתקופה האחרונה ידעו אותי כי הכיס שלי ממש ריק וזה בלשון המעטה.
תודה.
בשעות הלילה הקליטה חלקה לחלוטין.
תקופת אחריות המתקין חלפה לה כבר מעל שנה וכל ביקור שלו זה 200 שח לפחות.
יש למישהוא מידע אם זו תופעה מוכרת כאן או זה באמת תקלה רק אצלי בשל פגיעת כדור רגל שנעבעט על ידי אחד המופרעים כאן אצלנו?
בנוסף, חלק מהערוצים כבר לא נקלט כלל, כנראה בגלל הצפנת התדרים בסיריוס הוטבירד, עמוס, ותורקסט.
אנא חברה, אם יש לכם מידע על שיבושים בתקופה האחרונה ידעו אותי כי הכיס שלי ממש ריק וזה בלשון המעטה.
תודה.
- nirz
- תותח על

-
1234502
- חבר פורום

-
1234502
- חבר פורום

תודה תותח על.
היה המתקין אצלי ואכן הלן והזרוע שינו את מקומם בשל בעיטת כדור של אחד המופרעים בשכונה.
הוא עבד בדיוק 15 דקות על השעון+10 דקות לארגון חמשת הערוצים בעברית בסדר הרצוי מ 1-5.
וכעת השאלה החשובה.
כמה כסף היה אמור לעלות לי כל העסק הזה של עבודה של 20 עד 30 דקות????
אני לא רוצה לספר כמה הוא דרש אך לדעתי זה ממש מחיר שערוריתי מה שהוא לקח.
אשמח לקבל הארות.
תודה ולילה טוב.
היה המתקין אצלי ואכן הלן והזרוע שינו את מקומם בשל בעיטת כדור של אחד המופרעים בשכונה.
הוא עבד בדיוק 15 דקות על השעון+10 דקות לארגון חמשת הערוצים בעברית בסדר הרצוי מ 1-5.
וכעת השאלה החשובה.
כמה כסף היה אמור לעלות לי כל העסק הזה של עבודה של 20 עד 30 דקות????
אני לא רוצה לספר כמה הוא דרש אך לדעתי זה ממש מחיר שערוריתי מה שהוא לקח.
אשמח לקבל הארות.
תודה ולילה טוב.
-
1234502
- חבר פורום

תודה לכל מי שענה וניסה לעזור, והרי העדכון.
מסתבר שה LNB כולל המוט שמיצב אותו אכן זז ממקומו בשל בעיטת כדור רגל שפגע ישר במערכת, אך לא הצלחת והזרוע הראשית, והיה אצלי המתקין שעבד בדיוק 15 דקות על הכיוון המחודש כולל עוד 5 דקות לארגון מחודש של חמשת הערוצים בעברית בלבד לפי הסדר.
כמה היה אמור לעלות לי כל הסיפור ללא החלפת שום חלקים?
אני לא רוצה לספר כאן כמה הוא גבה ממני אך לדעתי המחיר גובל בשערוריה בהתחשב במחיר של מערכת חדשה כולל עבודה והתקנה מלאה.
אשמח לקבל הארות ממנוסים בנושא, ואני מדגיש! לא הוחלף שום חלק אלא כיוון של ה LNB והסרגל שעליו יושבים כל השלושה בלבד כולל עוד כמה דקות של סידור הערוצים בעברית בסדר מ 1 - 5.
תודה ולילה טוב.
מסתבר שה LNB כולל המוט שמיצב אותו אכן זז ממקומו בשל בעיטת כדור רגל שפגע ישר במערכת, אך לא הצלחת והזרוע הראשית, והיה אצלי המתקין שעבד בדיוק 15 דקות על הכיוון המחודש כולל עוד 5 דקות לארגון מחודש של חמשת הערוצים בעברית בלבד לפי הסדר.
כמה היה אמור לעלות לי כל הסיפור ללא החלפת שום חלקים?
אני לא רוצה לספר כאן כמה הוא גבה ממני אך לדעתי המחיר גובל בשערוריה בהתחשב במחיר של מערכת חדשה כולל עבודה והתקנה מלאה.
אשמח לקבל הארות ממנוסים בנושא, ואני מדגיש! לא הוחלף שום חלק אלא כיוון של ה LNB והסרגל שעליו יושבים כל השלושה בלבד כולל עוד כמה דקות של סידור הערוצים בעברית בסדר מ 1 - 5.
תודה ולילה טוב.
- eli
- תותח על

-
dpklain
- תותח על