צלחת 2.7 מטר

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
eli0180
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי eli0180 »

שלום חברים,
האם קיים הבדל ביכולות קליטה בין צלחת מתכת לבן צלחת פיברגלאס?
הציעו לי לקנות צלחת 2.7 מטר פיברגלאס, מישהו יודע האם היא שווה את ההשקעה (רכישה והובלה...)

תודה לעונים!

המשך יום נעים.
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

הצלחות הטובות והעמידות עשויות ממתכת.אמנם חברת אנדרו [נרכשה ע"י חברה אחרת ]מייצרת גם צלחות משולבות עם בסיס מחומרים פולימרים וחיפוי אלומניום.חברות כמו פטריוט מייצרת ממש ממתכת וחברות כמו אנדרסן[אמריקאית] מייצרת מאלומניום המעובד לקימור ע"י לחצי מים[איבוד הידראולי] עד לקוטר של 3.1 מ.ישנן עוד הרבה חברות בסין המייצרות מאלומיניום\פח.לגבי לפי הנתונים שמפורסמים ע"י החברות הללו אין הבדל ממשי בין המתכת למשולב.בכל אופן בתנאים שלנו[שמש רבה] אני משוכנע שמתכת עדיפה.
סמל אישי של משתמש
invisble_man
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי invisble_man »

הלוואי עליי צלחת 2.7.

בטח צריך גינה נפרדת בבית.

אני אף פעם לא הבנתי את הנושא של איכות הצלחת. יש כל מיני סוגים... כל מיני חומרים שונים שמייצרים מהם צלחות.
אני מבין שכנראה זה משפיע על איכות הקליטה.
אז אם מישהו יכול לעשות סדר קצת. ולפרט קצת יותר על הצלחות האפשריות . זה יהיה ממש נחמד
ממיר Optibox Panthera HD
מחובר להוטבירד, נילסט ועמוס
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

eli0180
אני מאמין שהצלחת שהציעו לך היא בטח צלחת ישנה מתוצרת הארץ ....האם כך ?
המידה ואתה לא יודע תעלה תמונה לשרשור ואוכל לעזור לך הרבה יותר .
בכל אופן ...לפני שנים ייצרו בארץ צלחות פיברגלס בגדלים האלה בעיקר
חברת סקי אורביט ( ק.ק. לויינים )
אלה היו צלחות די טובות ומוצלחות כולל ל KU ..., השאלה באיזה מצב הצלחת שהוצעה לך ..

לשאלתך מה טוב יותר -
בעולם כיום - בעיקרון צלחות פיברגלס/פוליאסטר טובות ומדוייקות יותר מצלחות מתכת
והן גם יקרות יותר לייצור ולמכירה ! החיסרון גם שקשה ויקר ליצר צלחות פוליאסטר בגדלים גדולים
ובדר"כ לא תמצא צלחות בטכנולוגיה כזאת מעל לגודל של 3.80 מ' .

זה לא אומר שהצלחת שהוצעה לך היא טובה יותר ממתכת ...כי כאמור יכול להיות שזאת צלחת
שיוצרה לפני שנים בארץ ( אני מניח כך לפי הקוטר שציינת 2.70מ' ) ...תעלה תמונה ונידע לייעץ .
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

oded @ 14/2/2010, 14:51 כתב: הצלחות הטובות והעמידות עשויות ממתכת.אמנם חברת אנדרו [נרכשה ע"י חברה אחרת ]מייצרת גם צלחות משולבות עם בסיס מחומרים פולימרים וחיפוי אלומניום.חברות כמו פטריוט מייצרת ממש ממתכת וחברות כמו אנדרסן[אמריקאית] מייצרת מאלומניום המעובד לקימור ע"י לחצי מים[איבוד הידראולי] עד לקוטר של 3.1 מ.ישנן עוד הרבה חברות בסין המייצרות מאלומיניום\פח.לגבי לפי הנתונים שמפורסמים ע"י החברות הללו אין הבדל ממשי בין המתכת למשולב.בכל אופן בתנאים שלנו[שמש רבה] אני משוכנע שמתכת עדיפה.
oded
תרשה לי לתקן אותך -
1, חברת אנדרו לא נרכשה ע"י אף אחד ...כי אם היא רכשה את חברת צ'אנל מסטר
וכל הצלחות אופסט בגדלים קטנים עד ל 2.40 מ' הם כיום הליין של אנדרו לצלחות VSAT קטנות .

2. שיטות ייצור של מתכת הן SPUN שזה קימור ע"י מכונה מסתובבת ..כמו שמייצרים סירים למטבח
ושיטה נוספת היא PRESS במכבש טובה למידות קטנות או לחלקי צלחות גדולות עם לפחים .

3.מתכת / אלומיניום לא עדיפה ...אבל יותר נפוצה ויותר זולה לייצור ביחוד בגדלים גדולים
צלחת של 16 מ' למשל עשויה עשרות פלחים שניתן לכוון את זוית הקימור עם ברגים ומכשיר תיאודוליט
כיוון כזה לא היה ניתן לביצוע אם היה המשטח עשוי מפיברגלאס , אבל בגדלים קטנים הפיבר/פוליאסטר
הוא עדיף מדוייק יותר ואמין יותר ...ולכן גם כל הצלחות של טרמינלים מקצועיים למערכות VSAT
עשוייות בעיקר מפוליאסטר ולא ממתכת !
israeln
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי israeln »

גלובל @ 14/2/2010, 15:32 כתב:

1, חברת אנדרו לא נרכשה ע"י אף אחד ...כי אם היא רכשה את חברת צ'אנל מסטר
וכל הצלחות אופסט בגדלים קטנים עד ל 2.40 מ' הם כיום הליין של אנדרו לצלחות VSAT קטנות .

פעילות הלווין של אנדרו בצלחות קטנות (עד 2.4 מטר) נמכרה לפני כשנתיים לחברת ASC Signal.... :)
כך שהיום ASC Signal מייצרת את הליין המוצלח של חברת צ'אנל מאסטר.

לא התעמקתי כל כך, אבל הבנתי שלאחרונה גם חברת ASC signal מכרה את פעילות הלווין שלה לחברה אחרת.
Cessna 172-4XCGQ
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

נכון חברת asc signal נמכרה ב2009\06\05 לחברתRaven Industries.הצלחות המיוצרות הינן בקוטר של 3.5מ.ומעלה.כולן מאלומניום.אנדרו קשורה כעת לCOMMSCOPE ומייצרת צלחות שידור מיוחדות.קשה לעקוב אחרי השינוים הנעשים לאחרונה לאור המצב הכלכלי הלא טוב שעובר על ארה"ב.
hrami2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי hrami2 »

לאלי מחר אני יעלה תמונה של הצלחת
כרגע מורכבת ללא הLNB לכן אני לא יודע מה המצב שלה
שלח תגובה