הדחה חשובה מאד היום באח הגדול כנסו והשפיעו

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

היום הוא רגע המבחן הגדול כל הרשת רועשת וגועשת,שלושת הדיירים החזקים של האח הגדול מועמדים היום להדחה,אלין,איילה ואלירז אנא לכל מי שחשוב לו שיצביע עבור אלירז ואלין כדי שאיילה הצבועה הסנובית והמעצבנת תעוף היום,רק אנחנו קובעים,יש הרבה שמועות ברשת שאם איילה לא תודח כל המשחק הזה מכור אז יאללה כולם תצביעו
לאלירז-3
לאלין-2
VISONET 9510
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

[להקיא]
למה לזהם את פורום לויינים מקצועי בזבל הזה כל פעם מחדש ?
לך תפרסם את השטויות שלך באיזה פורום לילדים מתוסכלים ...למה פה ? :angry:
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

לך תקדם [אצבע] אתה יושב בגולה וקורא לתוכנית שמביאה כל שבוע 30 אחוז רייטינג זבל ,זה אומר שאתה קורא גם לכל מיליון הצופים שיש לה בארץ זבלים,למה מי אתה חושב את עצמך אינטלקטואל של השמטה אף אחד לא ביקש ממך להגיב "לזהם" למה הפורום הזה קדוש אני יביע את דעתי ולא אשאל אותך אז תתקדם [לשון2]
VISONET 9510
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

אה שכחתי עוד משהו [להקיא] עליך
אפילו מנחם בן האינטלקטואל והאיש החכם זוכה פרס לספרות מכור לתכנית הזאת אז לכל אלה שלא אוהבים את התכנית שבו בשקט בקשה,ואל תגיבו בכלל אין לי ז... לשמוע את השטויות שלכם שהתכנית הזאת היא תת רמה כי הרייטינג לא משקר שבוע אחר שבוע 30 אחוז רייטינג |dance| לא הייתה במדינה תכנית אחת שהביאה כזה רייטינג מאז התקופה שרק ערוץ 1 היה לכלום [מתגלגל] אז תצביעו 2-3 [1eye]
VISONET 9510
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

היטלר מפחד שאיילה תגיע לגמר
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3535492
VISONET 9510
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על

שליחה על ידי גלובל »

התגובה שלך מראה שאתה אדם קטן עם אישיות מוגבלת ....כמה חבל !
אתה גם אידיוט וגם כנראה חסר הבנה ...מה אכפת לי בכלל מהרייטינג של
התכנית שאתה כל כך מכור אליה ? אם זאת הרמה של תכניות שעושות לך טוב ולעוד רבים בארץ
אז שיבושם לך ולכל מי שצופה בזה ....אבל מה לנו ולכל זה ?

כל מה שניסיתי להגיד לך שפה זה לא הפורום המתאים והמקום לדבר בנושא הכל כך קרוב ללבך כנראה !
זה פורום מקצועי בנושא לויינים ואם אין לך מה להגיד בנושאי לויינים אז תחסוך מאיתנו
את הפירסומים שלך ...אני לא מעוניין להיכנס לכאן ולראות קשקשת בנושא של תוכנית שלטעמי
חסרת טעם ותרבות ...וגם אם היא מוכרת רייטינג ...זה רק עוד סיבה לדאגה ...אתה בטח לא תבין !

אני מקווה שמנהל הפורום יסכים איתי שאין כאן מקום לשרשורים בנושאי תכניות מהסוג הזה
ובטח לא לקידום מכירות ולהצבעות עבור משתתפי תכניות כאלה ....מה לפורום ולזה ?
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

|לא| תקדם |hello|
VISONET 9510
סמל אישי של משתמש
dudir
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי dudir »

צודק ב 100% , תכנית ברמה הכי נמוכה ונחותה לבן אדם נורמלי.
מי שרואה (ורואים הרבה) הגיע לתחתית ..........
תוכנית הטלוויזיה "האח הגדול" חילקה את העם לא רק במי שתמך במחנה "הבובלילים" או "הפרידמנים" אלא בראש ובראשונה במי בעד תרבות כפי שהיא ראויה להיות והאם בכלל ישנה בנמצא "תרבות" מול "תת–תרבות"? [להקיא] [להקיא] [להקיא]
DREAMBOX 800HD 13E+7W+0.8W+19.2E DISH 100cm
9E+4W DISH 100cm
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על

שליחה על ידי גלובל »

אתה אומר לי ללכת להתקדם ? ...כמה חבל שאתה מנסה לחנך אותי , כי ממה שנראה לי
לך יש פער אדיר בכל מה שקשור לתרבות ולהשכלה,
אם אלה הנושאים שכל כך בא לך לדבר אליהם אז לך תפרסם את דיעותך במקומות אחרים
ובפורומים המתאימים ... ותחסוך מאיתנו ומכל מי שרוצה לדבר בנושאי לויינים להיתקל
בשטויות שלך ....לא לזה נועד הפורום הזה .
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

גם פה בפורום 90 אחוז צופים בתכנית ולא מודים אז אל תז.... לי שזה תכנית נמוכה ,למה זה שאתם מדברים פה על לויינים עושה אתכם יותר חכמים מהעם ;) זכותכם לא לאהוב תכנית מסויימת אבל להגיד שהיא נמוכה,זה הראילטי אין מה לעשות זה לא ערוץ ההיסטוריה ולא נשיונאל גיאוגרפיק,העם הזה כולו עמך ועובדה שאם אשכנזים לא היו צופים בתכנית אז אילה כבר הייתה עפה מזמן מה שאומר שגם אשכנזים מלומדים צופים בתכנית הזאת והם לא פחות "חכמים" ממכם.
VISONET 9510
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

גלובל @ 20/2/2010, 13:46 כתב: אתה אומר לי ללכת להתקדם ? ...כמה חבל שאתה מנסה לחנך אותי , כי ממה שנראה לי
נשמה שלי כל המדינה פה מדברת על התכנית הזאת אתה חי לך באפריקה כנראה שאתה מנותק ממה שקורה פה אז תעקוב קצת באתרים הישראלים ותראה על מה מדברים כולם בארץ,ואל תזלזל בתרבות ובהשכלה שלי אתה לא מכיר אותי.
לך תגיד לארז טל גאון הטלויזיה והאיש החכם שאם התכנית הזאת כל כך רדודה למה אחד כמוהו מנחה אותה ואל תגיד לי שזה בגלל הכסף כי לא חסר לא גרוש והוא היה יכול להסתדר גם בלי התכנית הזאת כנראה שרובכם פה שמחשיבים את עצמכם מומחים ללויינים לא מבינים בכלל בטלויזיה שזה כבר משהו אחר.
VISONET 9510
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על

שליחה על ידי גלובל »

אתה ממשיך לדבר בעד ונגד התכנית ...מה כל כך קשה להבין ,
אנשים נכנסים לפורום הזה כדי ללמוד וללמד בנושא לויינים בלבד ...לא הבנת את זה ?
אם הייתי רוצה לקרוא דיעות בנושאי תוכניות ריאליטי חסרות תרבות הייתי נכנס לפורום אחר
אז למה אתה מאלץ את מי שלא רוצה להיחשף למה שלא קשור לעינייני הפורום ?
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

יש פה כמה אלפים של חברים בפורום הזה תיהיו גברים ותגידו מי צופה באח הגדול ומי לא נראה מה האחוזים כדי שאדון גלובל ישתכנע.
האח הגדול היא תכנית שיש לה מקום בפורום הזה כי היא קשורה לטלויזייה לא פחות מערוצי אל ג'זירה שאתם מדברים עליהם כל היום אז אל תצתדק [אקדחים]

אל תיהיו צבועים כמו כמה מהדיירים בבית תביעו את דעתכם אם אתם צופים ואם לאו
VISONET 9510
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על

שליחה על ידי גלובל »

ורק לידיעתך אני מעודכן לא פחות ממך ...יש לי הערוץ הישראלי ואני צופה בשידורים מכל ערוצי הטלויזיה
בארץ יום יום , קורא עיתונים מהארץ באינטרנט ושומע גלי צהל במשרד בעבודה כל היום ....
נראה לי שאני מעודכן לא פחות ממך .
זה שארז טל הוא גאון ועושה הרבה כסף זה נכון ואין וויכוח ...אז מה ? זה אומר שהוא עושה תרבות ?
גם מק דונלאד עושים הרבה כסף ...אז מה , זה אומר שהאוכל שלהם הוא בריא ?

ושוב פעם אני לא רוצה להיגרר איתך לויכוח על התוכנית ...מצידי תאהב אותה ותצפה בא
ותכתוב עליה רק בבקשה לא כאן !!!! , תעזוב אותנו במנוחה ...
סמל אישי של משתמש
dudir
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי dudir »

קובי הטורקי @ 20/2/2010, 14:02 כתב: יש פה כמה אלפים של חברים בפורום הזה תיהיו גברים ותגידו מי צופה באח הגדול ומי לא נראה מה האחוזים כדי שאדון גלובל ישתכנע.
האח הגדול היא תכנית שיש לה מקום בפורום הזה כי היא קשורה לטלויזייה לא פחות מערוצי אל ג'זירה שאתם מדברים עליהם כל היום אז אל תצתדק [אקדחים]
קובי תבין הפורום הזה ברמה גבוהה כך שאין לתוכנית כזאת ירודה ואידיוטית מקום כאן...........
ואני חושב שבזה מיצינו את הנושא "הכאוב " הזה..... [להקיא]
DREAMBOX 800HD 13E+7W+0.8W+19.2E DISH 100cm
9E+4W DISH 100cm
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

dudir @ 20/2/2010, 13:39 כתב: צודק ב 100% , תכנית ברמה הכי נמוכה ונחותה לבן אדם נורמלי.
מי שרואה (ורואים הרבה) הגיע לתחתית ..........
תוכנית הטלוויזיה "האח הגדול" חילקה את העם לא רק במי שתמך במחנה "הבובלילים" או "הפרידמנים" אלא בראש ובראשונה במי בעד תרבות כפי שהיא ראויה להיות והאם בכלל ישנה בנמצא "תרבות" מול "תת–תרבות"? [להקיא] [להקיא] [להקיא]
העם תמיד היה בארץ הזאת מחולק לא התכנית הזאת היא שחילקה אותו ;)
VISONET 9510
סמל אישי של משתמש
זורו44
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי זורו44 »

גלובל @ 20/2/2010, 13:46 כתב: אתה אומר לי ללכת להתקדם ? ...כמה חבל שאתה מנסה לחנך אותי , כי ממה שנראה לי

"האח הגדול (באנגלית: Big Brother) היא תוכנית מציאות (ריאליטי). בכל עונה, קבוצה של אנשים (בדרך כלל 16) חיים ביחד ב"בית האח הגדול" למשך 3 חודשים, מנותקים לגמרי מהעולם אך מצולמים כל הזמן על ידי עשרות מצלמות טלוויזיה. דיירי הבית מנסים לזכות בפרס כספי על ידי הימנעות מהדחה, אשר גורמת לסילוק מהבית. ההפקה הראשונה של "האח הגדול" הייתה בהולנד ב1999 והפכה ללהיט פריים טיים בכמעט 70 מדינות שונות. שם התוכנית מגיע מהרומן - 1984 מאת ג'ורג' אורוול, ששם "האח הגדול" הוא ה"רואה כל" השולט של הדיסטופיה אוקיאניה."

מטרת הפורמט היתה ליצור "רייטינג" בעזרת פרובקציות ויצירת מחנות בעזרת
אנשים מכל השכבות:הומו, דו מיני,מיעוטים,עורכי דין,אינטלקטואלים ושאר מייצרי פנינים בלשונם.
"תיתקדם" זו מילת סלנג .זו מילה שהישתמש אחד המשתתפים כתחליף להגיד
למישהו לך"קיבינימת" או משהו מכוער יותר.
אני צופה בתוכנית ,נהנה וצוחק או דומע-בלי קשר לדעות אם הפורמט רדוד או לא.
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

גלובל @ 20/2/2010, 14:05 כתב: ורק לידיעתך אני מעודכן לא פחות ממך ...יש לי הערוץ הישראלי ואני צופה בשידורים מכל ערוצי הטלויזיה
בארץ יום יום , קורא עיתונים מהארץ באינטרנט ושומע גלי צהל במשרד בעבודה כל היום ....
נראה לי שאני מעודכן לא פחות ממך .
זה שארז טל הוא גאון ועושה הרבה כסף זה נכון ואין וויכוח ...אז מה ? זה אומר שהוא עושה תרבות ?
גם מק דונלאד עושים הרבה כסף ...אז מה , זה אומר שהאוכל שלהם הוא בריא ?

ושוב פעם אני לא רוצה להיגרר איתך לויכוח על התוכנית ...מצידי תאהב אותה ותצפה בא
ותכתוב עליה רק בבקשה לא כאן !!!! , תעזוב אותנו במנוחה ...
אף אחד לא מינה אותך לסגן מנהל הפורום הזה ולא אתה תחליט מה כן ראוי ומה לא ראוי אז שב בשקט אני אכתוב מה שבא לי אם זה לא נראה למנהל הפורום הוא זה שיעיר לי ולא אותה לך יש רק את הזכות לקרוא ולהגיב אם אתה בעד או נגד ולא מה כן ראוי להכתב בפורום ומה לא.
VISONET 9510
thecrown
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי thecrown »

גלובל
להודעות מהסוג הזה אסור בכלל לענות , תוך חצי שעה זה נהיה יותר תת רמה מהתוכנית עצמה .
סמל אישי של משתמש
moss81
תותח על
תותח על
Has thanked: 1 פעם
Been thanked: 3 פעמים

שליחה על ידי moss81 »

טוב או לא טוב אני לא בא לשפוט אני ניטראלי אבל מדובר כאן בפורום שמתעסק בקליטת לויינים וערוצים ולא בתוכניות ריאליטי
שלח תגובה