משאל לחברי הפורום

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

מרוב כמות הערוצים האדירה שקולטים היום מכמות גדולה של לויינים בו זמנית אפשר להשתגע מלמצוא ערוץ מסויים שאתם מחפשים מאלפי הערוצים הקיימים אצלכם בממיר,נכון שיש את אפשרות האלפבית אבל זה לא נוח.
אז בוא נשמע איך אתם סידרתם את הערוצים שלכם בממיר ולפי איזה סדר או קטגוריה,מה בין הראשונים ואת מה זרקתם לסוף.
אני למשל קולט ערוצי FTA מ8 לויינים שונים
ב10 התחנות הראשונות יש לי את ערוצי ישראל ואת כל ערוצי החדשות הגדולים כמו"CNN BBC FRANCE24 AL JAZZERA INT EURONEWS
אחרי זה 30 הערוצים הטובים ביותר שיש בטורקיה
לאחר מכן כל ערוצי RAI של איטליה
לאחר מכן גרמניה וערוצי המוסיקה הנחשבים לאחר מכן כל הערוצים הצרפתיים לאחר מכן כל הערוצים הרוסים לאחר מכן כל לויין ניילסאט שבראשו ערוצי MBC FOX DUBAI1 MTV ARABIA וערוצי המוסיקה הערבים הנחשבים:MELODY MAZZIKA ROTANA לאחר מכן כל הערוצים הפרסיים לאחר מכן המשך התחנות הפחות נחשבות מטורקיה לאחר מכן כל הזבלה מאיטליה ואז כל התחנות של הבלקן:רומניה בולגריה סרביה אלבניה ועוד ואז מיקס התחנות משאר המדינות האחרות באופן מעורבב לאחר מכן מעט הערוצים "המוצפנים" שבסיריוס וזהו בערך 1000 תחנות אך ליתר נוחות בטופילד יש אפשרות לקבוע כ30 מועדפים אז זה מקוטלג אצלי לפי מדינות גם לדוגמא:רומניה,יוון,בולגריה,צרפת,ספורט,מוסיקה,קורדית,ערבית,פרסית,אזרית,דת,בלקן,ועוד ככה שיותר קל לי למצוא את מה שאני מחפש.
אז מה אצלכם?
VISONET 9510
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
Kobi B
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Kobi B »

[אופס] בטעות פירסמתי את הנושא במדור הזה,ניתן למחוק אותו פה.
VISONET 9510
30W,13E,19E,39E,42E,7E,4W,9E
zweiss
תותח על
תותח על

שליחה על ידי zweiss »

אני שמתי מועדפים על ספורט,רומניה,סרטים
עוד קטגוריה שמתי על תחנות ב-HD
כשיש למשל משחק אני יודע איפה להתחיל לחפש...
כמובן ששמתי גם את הערוצים שלנו במועדפים(ישראל)
1.2m=7W,4W,9E,13E,16E
1.2m=19.2E,23.5E,26E
1.2m=39E
0.8m=1W
VU+ SOLO SE
VU+SOLO
מנוי ל-DOLCE
TVR HD
שלח תגובה