איך שיתוף עובד?
-
spikerg
- אחלה חבר

אהלן,
אני לא כלכך בקיע בעניין של שיתופים וכ'ו
עכשיו אני לא מבין איך השיתוף עובד..
1) השידור עובר באינטרנט ואז לממיר? או שרק זה קורא כרטיס של מישהו ומעביר את השידור
2) עד כמה שיתוף תוקע את האינטרנט?
3) לדוגמא יש לי 3 לווינים 4W 13E 75E , עכשיו אני רוצה לראות ערוצים מלווין 90E , אני יכול גם השיתוף או שזה בלי אפשרי?
4) כדי להפעיל שיתוף על ממיר ,אני צריך להתקין תוכנה כל שהיא בממיר? אם כן ,איך?
תודה לעוזר/ים..
אני לא כלכך בקיע בעניין של שיתופים וכ'ו
עכשיו אני לא מבין איך השיתוף עובד..
1) השידור עובר באינטרנט ואז לממיר? או שרק זה קורא כרטיס של מישהו ומעביר את השידור
2) עד כמה שיתוף תוקע את האינטרנט?
3) לדוגמא יש לי 3 לווינים 4W 13E 75E , עכשיו אני רוצה לראות ערוצים מלווין 90E , אני יכול גם השיתוף או שזה בלי אפשרי?
4) כדי להפעיל שיתוף על ממיר ,אני צריך להתקין תוכנה כל שהיא בממיר? אם כן ,איך?
תודה לעוזר/ים..
OPENBOX S10 HD
13E,4W,75E
13E,4W,75E
-
spikerg
- אחלה חבר

-
sickboy666
- תותח על

1. רק הקודים עוברים דרך האינטרנט. השידור מגיע מהצלחת שלך.
2. זה לוקח כ 2 kb/s שזה רוחב פס קטן מאוד. כל קו ADSL או כבלים יספיק במהירות הכי נמוכה שלו.
3. קליטת לווינים לא קשורה לשיתוף.אם יש לך צלחת ל 90 מזרח, אז רק נשאר לך למצוא שיתוף שיש לו את החבילות שאתה רוצה לראות. אם אתה לא קולט אותו, השיתוף לא יכול לעזור לך בזה.
4. אכן, צריך להתקין תוכנה. בכל ממיר בצורה אחרת. בד"כ עושים את זה בצורה ידנית או דרך שרתי הורדות כגון פנל הכחול בדרימבוקס. מדובר במבחר תוכנות לא קטן וכל שרת שיתוף תומך במשהו אחר. תעשה קצת googling ותמצא המון מדריכים.
בהצלחה!
2. זה לוקח כ 2 kb/s שזה רוחב פס קטן מאוד. כל קו ADSL או כבלים יספיק במהירות הכי נמוכה שלו.
3. קליטת לווינים לא קשורה לשיתוף.אם יש לך צלחת ל 90 מזרח, אז רק נשאר לך למצוא שיתוף שיש לו את החבילות שאתה רוצה לראות. אם אתה לא קולט אותו, השיתוף לא יכול לעזור לך בזה.
4. אכן, צריך להתקין תוכנה. בכל ממיר בצורה אחרת. בד"כ עושים את זה בצורה ידנית או דרך שרתי הורדות כגון פנל הכחול בדרימבוקס. מדובר במבחר תוכנות לא קטן וכל שרת שיתוף תומך במשהו אחר. תעשה קצת googling ותמצא המון מדריכים.
בהצלחה!

-
spikerg
- אחלה חבר

-
vladimir97
- תותח על

-
vladimir97
- תותח על

אם אתה עושה משהו לא חוקי אז מן הסתם יהיה למישהו אינטרס לעקוב אחריך.
אגב עוקבים אחרי הפעילות שלך מדי פעם. פשוט אם אין שם משהו מעניין, אין מה לעשות עם זה וגם אתה לא תתבע כי אתה לא יודע שעוקבים.
אני לא פרנואיד. אני מתעניין.
אבל אני רוצה להתחיל קודם כל מהתאוריה- האם זה אפשרי ? בלי קשר אם חוקי לא חוקי, ייעשה או לא ייעשה.
אגב עוקבים אחרי הפעילות שלך מדי פעם. פשוט אם אין שם משהו מעניין, אין מה לעשות עם זה וגם אתה לא תתבע כי אתה לא יודע שעוקבים.
אני לא פרנואיד. אני מתעניין.
אבל אני רוצה להתחיל קודם כל מהתאוריה- האם זה אפשרי ? בלי קשר אם חוקי לא חוקי, ייעשה או לא ייעשה.
CubeRevo 250HD, IPBOX 250S PVR, Dreambox 500 x 2, 13E,4W,5E,75E,9E
-
sickboy666
- תותח על

-
vladimir97
- תותח על

ברור שזה שונה ולא דבר כל כך פשוט וטריוויאלי. אבל נשאלת השאלה מה קורה ברגע שלגורם מסוים יש אינטרס לעשות את זה, ואז נראה לי שישיגו את האמצעים הדרושים. אם הייתי ספק שיתוף, הייתי יכול לענות לעצמי על השאלות האלה יותר טוב, אבל אני לא.
לגבי השאלה האחרונה שלך - אמממממ חחחחחח
לגבי השאלה האחרונה שלך - אמממממ חחחחחח
CubeRevo 250HD, IPBOX 250S PVR, Dreambox 500 x 2, 13E,4W,5E,75E,9E