בתאריך 26.6.2010 בערך קיבלתי סוף סוף תממיר ליידי,נקנה מDX.
בקיצור אתמול בלילה אבא שלי בא לדליק אותו ולא היה סיגנל,פשוט הממיר השתתק,לא החלפתי לו שום דבר מבחינת תוכנה,הוא לא היה מחובר לראוטר אפילו הכל מהיצרן.
למישהו יש מושג מה לעשות?,אני מיואש כבר בא לי לבכות,300 שקל הלכו לפח.
תרגע גם אני קבלתי ממיר מקולקל
שלחתי להם מייל והם הביאו לי ממיר חדש.
אין לך מה לדאוג עם אתה רוצה הם גם יחזירו לך את הכסף.
אני במקומך מנסה להתקין אימג חדש על הממיר תיקח גי'מני 4.2
תנסה לצרוב לו אימג עם כבל ולא רשת.
vipersvcd @ 11/7/2010, 12:16 כתב:
אולי משהו השתנה בהגדרות התצוגה במכשיר או בטלויזיה ?
כיצד אתה מחובר מהממיר לטלויזיה ?
SCART \ COMPOSIT \ עם מתאם כלשהו ?
אני מחבר את המכשיר לטלויזיה באופן רגיל,הם ה3 כבלים הצבעוניים האלה(אדום צהוב לבן).
sickboy666-האימג' זה מה שבא איתו מDX,לא שיניתי שמה דבר ולא התקנתי עליו כלום.
אני כבר אשלח להם אותו בחזרה ואבקש אחד חדש וזהו,לא נראה לי שאם אני ישים אימג' חדש זה יפתור לי תבעיה,ואם זה משנה שהממיר דלוק והכל מחובר,פשוט הנורה הזאת לא מגיבה,אני מכבה תמכיר דרך הכפתור הכיבוי שיש על הדרים גם לא נכבה,כאילו זה תקוע,עדיף כבר לממש אחריות מאשר לשבור תראש ככה.
הנורה כן נדלקת,הבעיה שהממיר פשוט לא מגיב משום מה,אני לוחץ על הכפתור של הPOWER/OFF ואין תגובה,נורה אדומה לא מתקבלת בכלל,בטוח שעדכון אימג' אמור לפתור את זה?,כי זה נראה שזה בעיה במכיר עצמו ולא בתוכנה.
היי אנשים שבת שלום,לא פתחתי עוד דיון,ראיתי לנכון להמשיך מפה.
אני רוצה לשלוח את הממיר לDX,אני צריך שיעזרו לי למלא תדבר הזה(האנגלית שלי על הפנים,בגלל זה אני מבקש עזרה)
הבנתי שצריך לתת תמונה,הבעיה שמתמונה לא יבינו כלום,צריך יותר לתאר תמצב של הממיר וכאלה,המצב הוא שהוא לא נדלק ותקוע,כמו שרשמתי בתחילת השרשור.
הנה תמונה של מה שצריך למלא
לפני כמה זמן קנית?
אתה לא צריך לתת להם תמונה או משו רק להסביר.
דבר שני אתה צריך לתת להם מספר הזמנה שזה ה- Order number
ואת מספר הפריט שזה ה- SKU
וכמו שאמרתי לך בפרטי כנס לגוגל טרנלסט ותרשום להם בעברית הגוגל כבר התרגם לבד באנגלית ותעשה עתק הדבק.