ביקשתי שיבדקו את עצמם שוב כי זה לא הגיוני, מישהו נתקל בזה ?
לצערי לא תהייה לך ברירה תהייה חייב לשלם.
אם תנסה לצאת מזה רק תבזבז את זמנך.
גם אני שילמתי סכום של 670 ש"ח על דרים 800
זה מחושב לפי (סכום הקניה+סכום המשלוח) על זה יש (מע"מ + מכס) 31.5%
אני שילמתי 250 ש"ח על 4 טקליטורים בלוי רי עמלה כי זה היגיע בדואר מהיר . אחרי זה שלחו לי בדואר רגיל לא שילמתי כלום . הזמנתי מאמזונס ארה"ב . גם על הכרטיס פנטהז לא שילמתי מכס על ה200 יורו
לפי דעתי, בכלל לא כדי להתעסק עם גרמנים. היזמנתי המון דברים ממדינות שונות ורק עם גרמנים קיימות בעיות כאלה. הם לא מסכימם לציין מחיר יותר נמוך גם לכתוב דרים 500 במקום 800 ובנוסף הם "מאוד" אוהבים את יהודים ומדינה שלנו.
גם אני בזמנו שילמתי 350 ש"ח על ממיר 800 מקורי מגרמניה. אתה צריך להגיד להם שזה מחשב ( מבוסס לינוקס) ולא יקחו לך שקל מס רק מע"מ.
כמובן אם נפלת על פקיד נחמד......
כן, זה מה שעשיתי. שלחתי חזרה עם הדואר את החבילה למכס. וכתבתי שם שזהו סוג של מחשב HTPC שמבוסס על לינוקס והמכס על דבר כזה לא צריך להיות יותר מ16 אחוז.
אני מקווה לשמוע מהם בקרוב בשורות טובות.
בכל אופן זה רק מעקב את הקבלה של הממיר בעוד כמה שבועות וזה כבר מרתיח.
לצערי גם בקניה מול החנות בגרמניה לא הייתה ברירה אלה להשתמש בEMS. וזה עוד הEMS של דואר ישראל, שזה הכי נורא. אתה משלם לחברת שילוח בין לאומית ומקבל שירות של פקידי דואר (ואני מתכוון לזה במובן הרע ביותר של המילה)
לגבי מס מהשוק המשותף - זה נכון אם - א. המכשיר באמת מיוצר בשוק המשותף והדרים בוקסים לא מיוצרים בשוק המשותף ב. אתה צריך שיחד עם המשלוח תקבל טופס מיוחד חתום על ידי המשווק שמצהיר שהמוצר מיוצר בשוק המשותף ואת זה לא תקבל אם המוצר מיוצר במזרח.