צפייה בממיר אחד במספר טלוויזיות
-
ioc
- חבר פורום

שלום רב,
לאחרונה רכשתי ממיר DM500, לאחר שהיה לי ממיר sting ir 200. עם ממיר הסטינג הייתי יכול להכניס כבל אנטנה ובאמצעותו הייתי צופה בכל הטלוויזיות בבית בערוץ שהיה בממיר באותו הרגע. כשהחלפתי לממיר החדש, גיליתי שאין לו כניסת אנטנה ולכן אין לי דרך לצפות כרגע בלווין, או באנטנה בכלל (בכל הטלוויזיות המסך כחול). אין לי מושג מה עשה הטכנאי שהתקין את הסטינג, איכשהו כל הטלוויזיות יוצאות באותו קו אנטנה שנמתח מהטלוויזיה שבממיר.
האם יש איזושהי דרך בה אוכל לחבר את הממיר לשאר הטלוויזיות כדי שאוכל לצפות שוב בערוץ שבממיר ובערוצי האנטנה (שעדיין עובדים במרכז).
תודה רבה!
לאחרונה רכשתי ממיר DM500, לאחר שהיה לי ממיר sting ir 200. עם ממיר הסטינג הייתי יכול להכניס כבל אנטנה ובאמצעותו הייתי צופה בכל הטלוויזיות בבית בערוץ שהיה בממיר באותו הרגע. כשהחלפתי לממיר החדש, גיליתי שאין לו כניסת אנטנה ולכן אין לי דרך לצפות כרגע בלווין, או באנטנה בכלל (בכל הטלוויזיות המסך כחול). אין לי מושג מה עשה הטכנאי שהתקין את הסטינג, איכשהו כל הטלוויזיות יוצאות באותו קו אנטנה שנמתח מהטלוויזיה שבממיר.
האם יש איזושהי דרך בה אוכל לחבר את הממיר לשאר הטלוויזיות כדי שאוכל לצפות שוב בערוץ שבממיר ובערוצי האנטנה (שעדיין עובדים במרכז).
תודה רבה!
- dudutr
- תותח על

- eli
- תותח על

ממש לא... מה שכתבו לך היציאה הזו משמשת לחיבור ממירים נוספים מה שאתה יכול לעשות זה להשתמש בווידאו ישן להתחבר אליו מהיציאה של הדרים בכבל RCA לשים בוודיאו ערוץ AV ואז לחבר את כבל האנטנה לכניסת IN ואת שאר הטלוויזיות בבית לחבר ליציאת OUT של הווידאו
קיים צורך לסרוק את הטלוויזיות לערוץ של הווידאו בכדיי לצפות בדרים.
בהצלחה
קיים צורך לסרוק את הטלוויזיות לערוץ של הווידאו בכדיי לצפות בדרים.
בהצלחה
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
- dudutr
- תותח על

-
ioc
- חבר פורום

האם אני יכול איכשהו להשתמש בממיר הsting ir 200 כמו מכשיר וידאו ובכך לפתור את הבעיה (כלומר, לחבר את הדרים אליו וממנו לשדר לשאר הטלוויזיות).
אם לא, האם מכשיר כזה http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=22086 יפתור את הבעיה?
אם כן, האם יש איזושהי דרך לחבר 2 יציאות A\V מהדרים? או לחבר כבל scart לטלוויזיה מהדרים ובנוסף לחבר ממנו כבל RCA למודולטור?
תודה רבה לכולכם!
אם לא, האם מכשיר כזה http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=22086 יפתור את הבעיה?
אם כן, האם יש איזושהי דרך לחבר 2 יציאות A\V מהדרים? או לחבר כבל scart לטלוויזיה מהדרים ובנוסף לחבר ממנו כבל RCA למודולטור?
תודה רבה לכולכם!