עידן מינוס

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
didi028
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי didi028 »

רבבות אנשים (כולל אנכי ) רכשו במיטב כספם את הממיר + אנטנה להגברת הקליטה , אך ללא הועיל.

כל הפרסומים (שעדיין ממשיכים - ברוב חוצפה ) " הבטיחו " - חמישה ערוצים (ובעתיד 18 !!!!) ,צפייה ברורה וחלקה והעיקר - כל אלו ללא תשלום חודשי !!

מיותר לציין שאוכלוסיה שלמה כנכים, נזקקי סעד, קשישים , ניצולי שואה וסתם עמך שאין בידם כלכלית לשלם לחברות הכבלים ו/או לחברת הלווין שמחו על ה"הטבה" ובייחוד שהם רתוקים במרבית שעות היום לבתיהם והצפייה בטלוויזיה הינה אפשרות הבידור היחידה שלהם עקב מצבם הכספי והריתוק לבית.

בשם ציבור זה פונה אני אליכם (אני נכה בעצמי - לצערי) , כל פניותי לרשות השנייה בנושא היו ללא מענה למרות שהבטיחו לחזור עם תשובה.

ערכתי בדיקה טכנית של הממיר (ויתרה מכך החלפתי אותו לנסיון ולא עזר) , הוספתי אנטנה חשמלית להגברת הקליטה ולא עזר !!

התמונה מרצדת ואינה קבועה , האנשים מתעוותים ונראים כמו בסרט "הטורף" , ואף קוביות יש לי על המסך (טלוויזיה "פנסוניק 32 חדשה!!!!)
תמיד ברגעים החשובים של החדשות או תוכנית ריאליטי או בידור ומתח (חוק מרפי ) וביחוד!!

הכל מתועד ומצולם + חוות דעת של מומחים על איכות השידור .

תמיד ברגעים החשובים של החדשות או תוכנית ריאליטי או בידור ומתח (חוק מרפי ) וביחוד!!

בזמן תשדירי השרות של "עידן +" ?????!!!!!!!!!!!

תשתית השידור לא הוכנה כראוי ולכן ישנן תקלות תכופות אלו שמשבשות את הצפייה הנורמאלית .(לכל הדעות).

בכוונתי להגיש תביעה יצוגית על כל ההונאה והנזק שנגרם לציבור שלם על לא עוול בכפו !!

פתחתי דף בפייסבוק בשם : "עידן מינוס" ואני מבקשכם להצטרף בהמוניכם ולהוסיף חברים ומשפחה

בנושא התביעה הייצוגית :

כל מי שרכש ממיר (ונתקל בבעיות צפייה תמידיות) , נא לשלוח אלי לאימייל :didi028@walla.com

את חשבונית הרכישה + פרטים מזהים של האדם שמעוניין להצטרף לתביעה הייצוגית העתידית.

יחד עם כוח - נצליח !!!

בכבוד רב : יעקבי דידי.
סמל אישי של משתמש
eli
תותח על
תותח על

שליחה על ידי eli »

יעקבי דידי שקלת להזמין איש מקצוע אני בטוח שלא עד היום לא היה מקום שלא פתרתי את הבעיה לחלוטין תנסהלהזמין בעל מקצוע ותבין
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
Evil
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי Evil »

הבעיה העיקרית שלהם שהם אמרו שלא זקוקים יותר לאנטנות על הגג
איפה שהקליטה טובה תיקלוט גם אם מברג תקוע ביציאת האנטנה בממיר
אבל במקומות שהקליטה בהם קשה צריך היה פשוט להתחבר לאנטנות על הגגות וזה היה לרוב פותר את כל התלונות עליהם
13E,9E,4.8E,4W=1.0M ---- 75E=1.20M ---- 53E=1.20M:
NGC224
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי NGC224 »

eli @ 16/7/2011, 12:53 כתב: יעקבי דידי שקלת להזמין איש מקצוע אני בטוח שלא עד היום לא היה מקום שלא פתרתי את הבעיה לחלוטין תנסהלהזמין בעל מקצוע ותבין
השידורים האלה אמורים לעבוד ע"י חיבור של הממיר לחשמל ולטלוויזיה, בלי טכנאים ובלי עף אחד... אמרו שזה עובד בלי אנטנות.
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli
תותח על
תותח על

שליחה על ידי eli »

ידוע בכל העולם שלא ניתן להגיע ל-100% קליטה עקב בעיות מיסוך
סוג הממירים,דירות מרתף,וכו לכן הפתרון האידאלי הוא שימוש באנטנה חיצונית יש לאמר לזכותם שהקליטה השתפרה באזורים רבים ואף ניתן לקלוט ללא אנטנה חיצונית באיכות טובה
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
NGC224
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי NGC224 »

drsignal @ 16/7/2011, 13:49 כתב:
לא נכון זה רושם מוטעה ולא נכון של הפרסום
וזו בדיוק הנקודה, שעליה רוצים לבסס את התביע כנראה...
זה שניתן לפתור את הבעיה ע"י אנטנות ו\או טכנאי (כמו ש eli מציע) זה נכון, אבל הבעיה זה הפרסום המטעה.
תמונה
Evil
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי Evil »

לא ראיתי פרסום שאומר שלא צריך בכלל אנטנות אלה כאלה שאומרים שלא צריך את האנטנות על הגגות
13E,9E,4.8E,4W=1.0M ---- 75E=1.20M ---- 53E=1.20M:
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

שליחה על ידי הטכנאי קרמר »

סתם רוח וצילצולים עושה פותח השירשור . תתקין אנטנה על הגג או תקנו את האנטנה המרכזית והקליטה תהייה 10מעולה
רק הטכנאי קרמר
ronn
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי ronn »

הייתי בברלין לפני מספר חודשים ושם עם דונגל פשוט ואנטנת מוט קטנה נקלטו ללא שום
בעיה למעלה משלושים ערוצים בכל שטח הבית.
רוצה לאמר ,שרשות השידור לא פרשה את המשדרים כמו שצריך.
אני מחולון ולא רואה ללא אנטנה על גג הבנין.
רון
thestalker
תותח על
תותח על
Been thanked: 5 פעמים

שליחה על ידי thestalker »

ברלין מרושטת חבל על הזמן גם ברדיו נתפס חלק
יש לי 1.8 ממונעת מ30W עד 42E
ממיר עם מנוי חוקי ל CSAT
DREAMBOX 7080 HD 2X DVBS2 1X DVBT
pazitush
אחלה חבר
אחלה חבר
Has thanked: 31 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי pazitush »

כפי ש- RONN כתב, הבעייה היא רישות אנטנות שידור. ונראה שהעניין מגמתי. לא יכלו "לתקוע" את המהלך אז פשוט לא הוסיפו/שיפרו משדרים כדי שהציבור ( והפריירים ) ימשיכו לפרנס את חברת הכבלים והלוויין. לאחרונים, ברור שיש להם מה להפסיד ויעשו הכל כדי שמהלך זה יגווע. ... ולאו דוקא בתיאוריית קונספירצייה עסקינן...
didi028
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי didi028 »

הטכנאי קרמר @ 16/7/2011, 13:59 כתב: סתם רוח וצילצולים עושה פותח השירשור . תתקין אנטנה על הגג או תקנו את האנטנה המרכזית והקליטה תהייה 10מעולה
כנראה לא קראת היטב מה כבר ניסיתי על מנת לקלוט !!!

"הטכנאי" קרמר ...

מה נהיית העו"ד של הרשות השנייה .!

למד קודם היטב את ה"החומר " שעליו הולכת להתבסס התביעה הייצוגית העתידית !! [מחשב] [מחשב]
didi028
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי didi028 »

Evil @ 16/7/2011, 13:12 כתב: לא ראיתי פרסום שאומר שלא צריך בכלל אנטנות אלה כאלה שאומרים שלא צריך את האנטנות על הגגות
זה שניתן לפתור את הבעיה ע"י אנטנות ו\או טכנאי (כמו ש eli מציע) זה נכון, אבל הבעיה זה הפרסום המטעה.
didi028
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי didi028 »

Evil @ 16/7/2011, 12:20 כתב: הבעיה העיקרית שלהם שהם אמרו שלא זקוקים יותר לאנטנות על הגג
אבל במקומות שהקליטה בהם קשה צריך היה פשוט להתחבר לאנטנות על הגגות וזה היה לרוב פותר את כל התלונות עליהם
didi028
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי didi028 »

pazitush @ 16/7/2011, 18:11 כתב: כפי ש- RONN כתב, הבעייה היא רישות אנטנות שידור. ונראה שהעניין מגמתי. לא יכלו "לתקוע" את המהלך אז פשוט לא הוסיפו/שיפרו משדרים כדי שהציבור ( והפריירים ) ימשיכו לפרנס את חברת הכבלים והלוויין. לאחרונים, ברור שיש להם מה להפסיד ויעשו הכל כדי שמהלך זה יגווע. ... ולאו דוקא בתיאוריית קונספירצייה עסקינן...
didi028
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי didi028 »

ronn @ 16/7/2011, 15:24 כתב: הייתי בברלין לפני מספר חודשים ושם עם דונגל פשוט ואנטנת מוט קטנה נקלטו ללא שום
בעיה למעלה משלושים ערוצים בכל שטח הבית.
רוצה לאמר ,שרשות השידור לא פרשה את המשדרים כמו שצריך.
אני מחולון ולא רואה ללא אנטנה על גג הבנין.
רון
didi028
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי didi028 »

Evil @ 16/7/2011, 12:20 כתב: הבעיה העיקרית שלהם שהם אמרו שלא זקוקים יותר לאנטנות על הגג
פתחתי דף בפייסבוק בשם : "עידן מינוס" ואני מבקשכם להצטרף בהמוניכם ולהוסיף חברים ומשפחה

בנושא התביעה הייצוגית :

כל מי שרכש ממיר (ונתקל בבעיות צפייה תמידיות) , נא לשלוח אלי לאימייל :didi028@walla.com
asaf23
חבר ותיק
חבר ותיק
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי asaf23 »

לדעתי נסחפת. מן הראוי שהרשות תפרסם הבהרה שהקליטה מתבצעת בעזרת אותן אנטנות מהתקופה האנלוגית. אבל ברוב המיקומים יש קליטה טובה. גם באירופה יש מקומות בעייתיים ואנשים קולטים מהלווין.
NGC224
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי NGC224 »

דידי, כשאתה מצטט אותי, תציין שאתה מצטט אותי.
תמונה
שלח תגובה