דף 1 מתוך 1

נשלח: 06 אוגוסט 2011, 14:21
על ידי oferk
הי לכולם,

אני שוקל להתקין צלחת פרטית אך גם אחרי לא מעט קריאה בפורום ובאתרים, אני לא מצליח להבין איזה ערוצים אפשר לקלוט ואם צלחת פרטית באמת מתאימה לצרכים שלי.

אני מעוניין לצפות בסרטי HD, בספורט HD (חייב לקבל שידורים של ליגת ה-NFL גם, ליגה ספרדית, ליגה אנגלית וכו'), ובערוצים הפתוחים בישראל 10,2,11.
NFL - משדרים ב-פוקס ספורט,ESPN, ABC , NBC, וMETV
בארץ משדרים - בפוקס, ESPN, METV

אחרי כל הקריאה אני עדיין לא מצליח לאיזו צלחת כדאי להתחבר ואם אני יצטרך לרכוש כרטיס (למשל אלגזירה) כדי להנות ממשחקי הספורט שאני מעוניין בהם.

האם יש מקום כשלהו שאפשר לראות צלחת לווין פרטית בפעולה כדי שאני יוכל להתרשם מהשידורים וההווי בפעולה?

אני אשמח מאוד להכוונה.
תודה!

עפר

נשלח: 13 אוגוסט 2011, 16:31
על ידי oferk
תודה על התגובה!

לפי קריאת התגובות פה ובאתרים אחרים, אני מבין שערוצי אלג'זירה ואבו-דאבי מצויינים לחובבי ספורט.
האם אחד החבילות האלה פתוחים?

לי חשוב ספורט, סרטים HD, ערוצי טבע, וערוצי 10,11,22

האם תוכלו להמליץ לי על חבילה שתתאים את הצרכים האלה- פירוט של החומרה והמחירים כולל התקנה יעזרו לי מאוד לגבש החלטה.

דרך אגב, אם אני רוצה להוסיף ממיר או שניים, האם הדבר מסבך את ההתקנה בדירה או שמשתמשים בתשתית הקיימת בדירה (כבלים שהונחו ע"י יס או הוט).
מצד שני האם יש אפשרות להשתמש בעינית שתשדר לטלוויזיה נוספת במקום ממיר נוסף או באמצעות סלינג-שוט ?


תודה רבה על העזרה!

נשלח: 13 אוגוסט 2011, 20:34
על ידי NGC224
אלג'זירה ואבו-דאבי סגורים, סרטים HD, ערוצי טבע גם סגורים, זה חבילות אחרות.
אפשר להשתמש בתשתית הקיימת או לשים כבלים חדשים.
בקשר למחירים תפנה למתקין.

נשלח: 14 אוגוסט 2011, 01:16
על ידי asaf23
אם אתה רוצה את כל הליגות, החבילה של אבו דאבי + אל ג'זירה מושלמת בשבילך. (יש בממיר מקום לשני כרטיסי מנוי)

נשלח: 14 אוגוסט 2011, 17:58
על ידי gilad2211