אזהרה לכל חברי הפורום מקניית מקלט שיתוף

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

שלום חברים,

לפני כמה חודשים הבאתי מידע על מכשיר שנקרא BlackBox שמתחבר לשיתוף דרך אינטרנט לוויני ופותח חבילות כמו שואוטיים ונובה ושהתחילו לשווק אותו בעולם הערבי,הנה הלינק -

http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... 20box&st=0

באותה הודעתי אני הזהרתי את החברים לא לרכוש את המכשיר הזה כי אין ביטחון שזה ימשיך לפתוח את החבילות ושהשיתוף ימשך,אני לא עקבתי אחרי הסיפור הזה אבל היום התברר לי שהחשש שלי היה במקומו והחבר'ה ששיווקו את המכשיר הזה נעלמו ואיתם השיתוף הערוצים והכסף של הלקוחות המסכנים שנתקעו עם קופסה שחורה שלא שווה כלום.... :blink:

אז אני רוצה להזהיר את החברים היקרים של פורום זה לא להתפתות למכשירים דומים שהתחילו לייבא לארץ בזמן האחרון...גם שם אין ביטחון שזה ימשיך לעבוד...להיפך...ההיגיון אומר שזה לא ימשיך לעבוד,סיבה אחת היא שהחבילות המשדרות ילחמו נגד זה וסיבה שנייה היא שאחרי שהחבר'ה שמייצרים את זה יעשו את המכה וימכרו מספיק מכשירים הם פשוט יסגרו את הבאסטה ויעברו לעוקץ הבא.
אגב...מכשירים דומים למכשירים המיובאים לארץ התחילו לשווק גם בעולם הערבי אבל שם אף אחד כבר לא קונה....

אני הבאתי מידע זה לידיעת ולטובת חברי הפורום,כמובן שאתם תעשו מה שאתם חושבים שהוא הכי טוב בשבילכם :)

ביי
schachar
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי schachar »

הגיוני ביותר מה שכתבת!

נראה לי שהלבישו את השיתוף על ממיר קיים.
לא יתכן שיצרן מסודר יעשה את זה
מעניין איזה מכשיר זה באמת
If we go back far enough we're all related
israel15

שליחה על ידי israel15 »

זאקי לגבי ההודעה שרשמת.....כול המציל נפש אחת מישראל כאילו קיים עולם ומלואו.....
sathack
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sathack »

למען הדיוק, הקופסה השחורה לא בדיוק "לא שווה כלום". עדיין ניתן לראות באמצעותה FTA או משהו כזה...
מעניין אם מישהו בארץ בכלל קנה משהו כזה. לא חושב שיש הסתערות של קונים עצבניים על טלראן ...
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

ה"קופסה השחורה" אכן לא שווה כלום...כי היא שימשה רק לפתיחת ערוצים מקודדים והתחברה למקלט דיגיטלי,כלומר ה-BlackBox לא היה מקלט לוויני !
כמובן שהמכשיר בארץ הוא הכלאה בין ה-BlackBox ומקלט דיגיטלי,אבל....גם אם ישאר לך מקלט FTA הפסקת 1400 ש"ח...כי מקלט דיגיטלי FTA עולה היום אולי 300-350 ש"ח וכאן בארץ דורשים על המקלט שפותח נובה 1700-1800 ש"ח.
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

עכשיו EREZ27 יראה את ההודעה וירוץ לקנות את הBLACKBOX :lol:
תמונה
תמונה
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W