שלום לכולם. ריכזתי כאן כמה שאלות ואשמח אם מישהו יוכל לענות לי עליהם.
1}מה ההבדל בין צלחת עגולה לצלחת אליפטית?
2}האם גודל הצלחת משפר את טיב הקליטה?
3}יש לי 3 צלחות על הגג כולם מחוברות לDISEQC 4*1 ומה דיסיקיוסי יורד כבל אחד לממיר.אני מעונין לחבר עוד טלויזיה לממיר מה עלי לעשות{חיבורים וכיוצא בזה},האם זה לא משפיע על איכות התמונה והאם אפשר יהיה להפעיל את 2 הטלויזיות במקביל?
4}יש לי ממיר די פשוט אתו אני קולט רק ערוצים חופשיים. מה אני צריך לעשות כדי לקלוט גם ערוצים "לא חופשיים" ,האם יש ממירים המסוגלים לקלוט ערוצים מוצפנים ואם כן אז איזה{פירמה,דגם},בסביבות איזה מחיר מדובר?
6}האם יש בשוק עזרים לשיפור הקליטה?אני אמנם קולט אבל האיכות לא מי יודע מה וכשיורד גשם אז יש ריצודים והתמונה נעלמת.
7} האם בכבל שיורד מהDISEQC ניתן לחבר מפצל 2 דרכים לפני שהוא מתחבר לממיר?האם זה מפצל מיוחד?
8}כמו שאמרתי יש לי 3 צלחות שכולם בקוטר אחיד של 100 ס"מ . בצלחת אחת אני קולט הוט בירד,בצלחת השניה אני קולט סיריוס+נילסט ובצלחת השלישית אני קולט עמוס.הדבר המעניין שאין לי הסבר לו הוא שבצלחת השנייה אני קולט גם סיריוס וגם נילסט מכיון שהלווין סיריוס משדר 5 מעלות מזרח והלוין נילסט משדר7 מעלות מערבה.זה נוגגד את ההגיון ובכל זאת אני קולט את שני הלווינים הללו על צלחת אחת...יש למישהו הסבר?
נ.ב את הצלחות התקנתי בעצמי על הגג רק בעזרת חומר וידע שהוצאתי מהאינטרנט ופורומים.
תודה רבה מראש...אבינעם
קובץ שאלות בנושא קליטה
- oriel
- תותח על

יכול להיות שאתה מקבל ערוצים שהם כביכול מנילסאט או סירוס שזה אומר שיש תדרים זהים בשני הלווינים הללו....אז רק בשם הם מופיעים כלווין אחר אבל בפועל אתה קולט משהו אחר לא יכול להיות שאם LNB אחד תקלוט את שני הלווינים האלו יחד...תבדוק טוב איזה ערוצים קיבלת...ותשווה עם התדרים באתר LYNGSAT.COM....
Dreambox - 500, Topfield 3030F, Sky Star2, Tzorev ITT, Cam Viacsses, Fun2, Fun4, DISHES- 180,165,90.90,75
- oriel
- תותח על

- Zacky