חברה, אין מה להתרגש. זה חיבור פרטי של גוש מחבר שלו בארה"ב שמעביר אליו את חיבור הכבלים שלו. זה נחמד אבל רק גוש יכול להינות והוא גם נהנה להוציא לנו את העיניים.
אני אישית עדיין לא הבנתי מה ההתלהבות הזאת מערוצים מארה"ב ?
הרי הם משדרים את אותן הסדרות המשודרות בערוצים האירופאים...אז במקום להתעלם מהסדרות האלה בערוצים האירופאים אני אהיה חייב להתעלם מהם גם בערוצים מארה"ב המשודרים באיכות אינטרנט ? מה הקטע ?
אם אין שם טאקילות קיוסקים והמון המון המון כדורגל(לא הכדורגל עם הקסדות אלא זה האמיתי כמו שרונאלדו ורונאלדיניו משחקים) אז זה סתם עוד זבל....
ולא...הפרסומות שלהם לא משעשעות...אני שונא פרסומות !
1. ארה"ב, לטוב וגם לרע, היא המרכז של עולם הבידור המערבי. קולנוע טלוויזיה מוסיקה. לא בהכרח שם הכל מתחיל, אבל הרוב כן ובכל מקרה מה שמגיע משם משכפל את עצמו מיד לכל העולם והופך להיות הדבר הבא, שוב, לטוב וגם לרע. מי שרוצה להיות בעניינים צריך להיות מחובר. זה קצת כמו לקרוא ידיעות אחרונות או לראות ערוץ 2... לא בהכרח כי זה טוב אלא כי כולם עושים את זה. כדי שאפשר יהיה להשתלב מחר בשיחה במשרד ליד מכונת הקפה.
2. זה קשה להשגה אז זה מעניין. כמו לטפס על ההרים כי הם שם. מכיר?
טוב, מאוחר ואני עייף, אולי בגלל זה ההתפלספות. לילה טוב.
אני מסכים...גם אני זולל תרבות אמריקאי ידוע...גם אני שומע סנופ דוגי גם אני זולל ביג-מאקים(עם דבל גבינה) במקדונלדס אבל אני לא חייב לטוס לארה"ב כדי לקבל את מנת השומן שלי...יש ליד הבית שלי 2 סניפים שאני יכול להרעיל את עצמי בהם...בדיוק כמו שאני יכול לקרוא את ידיעות אחרונות באינטנרט וערוץ 2 ? אני כבר מעדיף ביקור אצל רופא השיניים שלי....
כל מה שרציתי להגיד זה שכל מה שמשודר בערוצים בארה"ב משודר גם בערוצים האירופאים...הסידרה החדשה והמדוברת "עקרות בית משועממות"(או משהו כזה...) משודר גם בנובה בשואוטיים בחבילה הבולגרית/האלבנית/הטורקית/הטנזנית...אפילו בערוץ הקרקעי הירדני זה כבר משודר אז אני לא חייב לצפות בה ב-NBC/CBA/NBA/BMW או איך שזה נקרא...SNL משודר באיזה 351 ערוצים הנקלטים בארץ ואפשר לראות את ג'ון מארקדיה מדברת עם אלוהים גם בערוץ הבחרייני...
אז ערוצים מארה"ב לא מוסיפים לנו תוכן...זה רק משנה את הסמל שנמצא בפינה העליונה של המסך לסמל קצת יותר אופנתי זה הכל....
רק בגלל שזה מעבר לאופק אז הסקרנות משגעת את האנשים. כמו שיש כאלה שהחדשות ששומעים בארץ לא ממש מענינים אותם אבל החדשות ב FOX כן. זה מין יצר כזה של לחיות כאן אבל להרגיש שם.